Sierpień - wakacyjny magiczny cud
-
WIADOMOŚĆ
-
Sasanka, przytulam mocno Słońce 😘❤️
Ułoży się szybciej niż myślisz, zobaczysz. Przykro mi z powodu babci 😢 szkoda, ze dobrym ludziom zawsze wiatr w oczy...Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bylam u lekarza w medi. Powiedziala,ze jesli temp to jednorazowy epizod to ok. Ale jakby wrocila to mam jechac na ip. Zrobila usg i powiedziala,ze pewnie krwawienie bedzie sie niedlugo konczyc,bo endometrium cieniutkie,ale dodala "w najszerszym miejscu 7mm". Zmartwilo mnie to. Przy wyjsciu ze szpitala mialo 8mm a skoro mocno krwawie to sie zluszcza,tyle ze moze nierowno? Oby sie za chwile nie okazalo,ze bede musiala miec lyzeczkowanie,bo wykoncze sie...
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny5ylwian wrote:Bylam u lekarza w medi. Powiedziala,ze jesli temp to jednorazowy epizod to ok. Ale jakby wrocila to mam jechac na ip. Zrobila usg i powiedziala,ze pewnie krwawienie bedzie sie niedlugo konczyc,bo endometrium cieniutkie,ale dodala "w najszerszym miejscu 7mm". Zmartwilo mnie to. Przy wyjsciu ze szpitala mialo 8mm a skoro mocno krwawie to sie zluszcza,tyle ze moze nierowno? Oby sie za chwile nie okazalo,ze bede musiala miec lyzeczkowanie,bo wykoncze sie...
5ylwian, ja mialam niejednorodne endometrium po poronieniu w marcu i lekarze rozwazali lyzeczkowanie. Wiesz, te moje historie z wolno spadajaca, a pozniej rosnaca beta, ciagnace sie az do maja. Jeden gin postanowil obserwowac i czekac, choc inni wypychali mnie do szpitala. Przy porzadnej @ wszystko sie wyrownalo i -choc endo mialam cieniutkie- skrzepy lecialy wielkosci glowy. Mis, zycze Ci, by nikt Cie zabiegiem nie straszyl, by w ogole nie byl on potrzebny, ale w razie co, moze warto skonsultowac Twoj przypadek z kims jeszcze... Duuuuzo zdrowka i niech ten koszmar sie juz skonczy!
EDIT: slowa mojego gin: dopoki nie dzieje sie nic zlego, nie ma bolu, goraczki, brzydkiego zapachu, warto czekac, a wylyzeczkowac sie zawsze zdazy, bo to chwila, momentWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 15:46
5ylwian lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:5ylwian, ja mialam niejednorodne endometrium po poronieniu w marcu i lekarze rozwazali lyzeczkowanie. Wiesz, te moje historie z wolno spadajaca, a pozniej rosnaca beta, ciagnace sie az do maja. Jeden gin postanowil obserwowac i czekac, choc inni wypychali mnie do szpitala. Przy porzadnej @ wszystko sie wyrownalo i -choc endo mialam cieniutkie- skrzepy lecialy wielkosci glowy. Mis, zycze Ci, by nikt Cie zabiegiem nie straszyl, by w ogole nie byl on potrzebny, ale w razie co, moze warto skonsultowac Twoj przypadek z kims jeszcze... Duuuuzo zdrowka i niech ten koszmar sie juz skonczy!
EDIT: slowa mojego gin: dopoki nie dzieje sie nic zlego, nie ma bolu, goraczki, brzydkiego zapachu, warto czekac, a wylyzeczkowac sie zawsze zdazy, bo to chwila, momentWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 16:20
szona lubi tę wiadomość
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny5ylwian wrote:Dziekuje kochana :* jestem dla mnie wzorem silnej babki, ktora tyle zniosla a nadal idzie przez zycie twardo pokonujac przeciwnosci. Oby one w koncu sie skonczyly!
kochana 5ylwian :* Jestes mega silna, a ja mam przeczucie, ze to ostatnia okropna historia w Twoim zyciu :*
Jestem nienormalna, ale zaryczana jechalam poltorej godziny do Torunia, by zjesc pierozki w Starym Mlynie, omnomnom.5ylwian lubi tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:kochana 5ylwian :* Jestes mega silna, a ja mam przeczucie, ze to ostatnia okropna historia w Twoim zyciu :*
Jestem nienormalna, ale zaryczana jechalam poltorej godziny do Torunia, by zjesc pierozki w Starym Mlynie, omnomnom.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
nick nieaktualny
-
Odebrałam wyniki AMH. Wyszło 1.8.
Na początku zeszłego roku miałam 1.5, koniec grudnia 0.99 a teraz jakby wzrost. Może DHEA i Q10 faktycznie działają! 😊Izape_91, Nuch, 5ylwian, moni05, Szczesliwa_mamusia, Arashe, Kittinka83, Sasanka55, DzulkaJ, eemmiilliiaa, ef36, Gosiek1993, Ochmanka, Beti82, Ania_85_, moyeu, Malgonia, szona lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Sasanka55 wrote:kochana 5ylwian :* Jestes mega silna, a ja mam przeczucie, ze to ostatnia okropna historia w Twoim zyciu :*
Jestem nienormalna, ale zaryczana jechalam poltorej godziny do Torunia, by zjesc pierozki w Starym Mlynie, omnomnom.Malinaa90, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Sasanko trzeba było pisać że wpadasz w odwiedziny!
Arashe, Sasanka55 lubią tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
No właśnie! Sasanka, na pieroga bym się dokulała 😞
Arashe, Sasanka55 lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
I ja między ćwiczeniami macicy
Ehhh mam dość powiem Wam. Do 3 nie spałam, potem pobudka o 8 i dla mnie to za mało, czuję się jak wrak. Bo sobie macica postanowiła poćwiczyć, a w przerwach dzidzia teraz znowu sobie ćwiczy tak co 6-5 minut, ale za dnia to co innego,nie przeszkadza tak bo nie próbuje zasnąć.
Mila jak sytuacja na froncie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny