Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Bettylou93 wrote:Haha:D złośliwa małpa! Mi w tym miesiącu zrobiła niespodziankę, wyjechałam na urlop wraz z okresem(2 dni przed terminem) i skończył się kiedy wracałam do domu:D
-
Komicznie to było jak mąż namawiał na plażę naturystów a ja mu tłumaczę, że z okresem, to tak nie bardzo na plażę ze sznurkiem wystającym z małej... Mógłby mnie holować po morzu jak statek za linę
innamorata88, farmaceutka77, channah lubią tę wiadomość
-
Bettylou93 wrote:Komicznie to było jak mąż namawiał na plażę naturystów a ja mu tłumaczę, że z okresem, to tak nie bardzo na plażę ze sznurkiem wystającym z małej... Mógłby mnie holować po morzu jak statek za linęMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A ja stosowałam te kubeczki menstruacyjne i powiem szczerze że są super (żadna reklama ). Kupiłam swój na allegro, są jakieś różne nazwy, ja wzięłam DivaCup.
Wkładam to rano pod prysznicem, wyciągam wieczorem pod prysznicem - ani kropla nie przecieka w ciągu dnia, rano nie leciałam z zaciśniętymi kolanami do kibelka, nic nie muszę wymieniać, a okresy mam (miałam ) bardzo obfite. Pod prysznicem wszystko wylewałam, myłam się i kubek żelem do higieny intymnej i miałam naprawdę spokój na całe dnie i noce
Nigdy nie miałam infekcji od tamponów czy basenu, ale na opakowaniu pisali, że jest to wykonane z hipoalergicznego silikonu - więc nie powinno uczulać -
Haha:D troche jak przetykanie wc:D aż sobie wyobraziłam upychanie tego silikonu...wiecie co, a tak się zapytam od razu...czym może być spowodowany podwójny ból owulacyjny? za pierwszym razem w 13 dc nie robiłam testu a bolało, ale już drugim razem ból okazal się trafny chociaż całkiem pozytywnego nie miałam bo mogłam mieć późno w nocy przełom który trwał krótko