Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieniaczek wrote:Ulinka mówisz o dwóch różnych badaniach. Badanie nasienia to zwykłe badanie parametrów nasienia ze słoiczka. Istnieje też coś takiego jak wrogi śluz, gdzie śluz kobiety zabija w krótkim czasie plemniki. Przy tym badaniu pobiera się nasienie od partnera, śluz z szyjki od kobiety i miesza już na przyrządach do badań lub zaleca się parze stawić do 8 godzin po stosunku i pobiera się od kobiety śluz z plemnikami. Pod mikroskopem widać ile ich przeżyło w różnych odstępach czasu. Na tej podstawie określa się wrogość śluzu.
aaaa to teraz już rozumiem dzięki za wyjaśnienie bo szczerze mówiąc pierwszy raz coś takiego słyszałam. -
Ulinka wrote:aaaa to teraz już rozumiem dzięki za wyjaśnienie bo szczerze mówiąc pierwszy raz coś takiego słyszałam.
Ja też niedawno dowiedziałam się, że coś takiego istnieje. Niestety znajoma ma wrogi śluz, ale już mają dzieciaczki na świecie, wiec i to jest do przeskoczenia. Niestety nie metodami naturalnymi, ale ze wspomaganiem się udało -
kasieniaczek wrote:Ja też niedawno dowiedziałam się, że coś takiego istnieje. Niestety znajoma ma wrogi śluz, ale już mają dzieciaczki na świecie, wiec i to jest do przeskoczenia. Niestety nie metodami naturalnymi, ale ze wspomaganiem się udało
Najważniejsze, że się udało a tak w ogóle to i u Ciebie widzę śliczny suwaczek Gratulacje -
kasieniaczek wrote:Ja też niedawno dowiedziałam się, że coś takiego istnieje. Niestety znajoma ma wrogi śluz, ale już mają dzieciaczki na świecie, wiec i to jest do przeskoczenia. Niestety nie metodami naturalnymi, ale ze wspomaganiem się udało
Masz bóle miesiączkowe?Robiłaś test ciążowy przed betą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 13:57
-
panan12 wrote:Masz bóle miesiączkowe?Robiłaś test ciążowy przed betą?
Panan miałam bóle typowo miesiączkowe na 4 dni przed terminem @. Teraz bardziej bolą mnie jajniki i coś ciągnie w pachwinie, ale to jak za szybko wstanę. Z objawów ciążowych przed betą, to gorzki smak na końcu języka, który później nasilił się po jedzeniu. Początkowo myślałam, że mam coś z gardłem, bo smak był gorzki, a nie metaliczny, jak wszędzie piszą. Po terminie @ zmienił się na metaliczny przy i po jedzeniu, a od wczoraj w zgagę. No i też po terminie @ zaczęły boleć mnie sutki i piersi z boku. Nie robiłam testu, tylko od razu betę. -
Muszę się pochwalić Rozpoczęliśmy z M przygotowania do AneVivo byłam na konsultacji z wynikami u doktora Mercika i łapiemy się na darmowe badania kliniczne!!!!!! Ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.tvs.pl/informacje/katowice-20-par-skorzysta-z-bezplatnego-zaplodnienia-metoda-anevivoOlcc., Corcula lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Muszę się pochwalić Rozpoczęliśmy z M przygotowania do AneVivo byłam na konsultacji z wynikami u doktora Mercika i łapiemy się na darmowe badania kliniczne!!!!!! Ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.tvs.pl/informacje/katowice-20-par-skorzysta-z-bezplatnego-zaplodnienia-metoda-anevivo
Super!!! Czytałam dużo o tej metodzie ba, nawet przez okno z prcy widzę duży bilboard z Gyncentrum z promowaniem tej nowej metody7 cs szczęśliwy
-
Olcc. wrote:Super!!! Czytałam dużo o tej metodzie ba, nawet przez okno z prcy widzę duży bilboard z Gyncentrum z promowaniem tej nowej metodyMikołaj 25.04.2011
-
Olcc. wrote:Kurczę super, to na prawdę dobre wieści! To może zobaczę Cię kiedyś przez okno jak będziesz szła sobie na badanka
Hehehe na pewno mnie nie przeoczysz, będę w końcu promieniować radością hahahaha pracujesz w PWC naprzeciwko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 15:22
Mikołaj 25.04.2011
-
kasieniaczek wrote:Panan miałam bóle typowo miesiączkowe na 4 dni przed terminem @. Teraz bardziej bolą mnie jajniki i coś ciągnie w pachwinie, ale to jak za szybko wstanę. Z objawów ciążowych przed betą, to gorzki smak na końcu języka, który później nasilił się po jedzeniu. Początkowo myślałam, że mam coś z gardłem, bo smak był gorzki, a nie metaliczny, jak wszędzie piszą. Po terminie @ zmienił się na metaliczny przy i po jedzeniu, a od wczoraj w zgagę. No i też po terminie @ zaczęły boleć mnie sutki i piersi z boku. Nie robiłam testu, tylko od razu betę.
Sory za taki wywiad, ale powiedz czemu poszłaś na betę? zawsze sprawdzasz w terminie @? -
panan12 wrote:Sory za taki wywiad, ale powiedz czemu poszłaś na betę? zawsze sprawdzasz w terminie @?Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Muszę się pochwalić Rozpoczęliśmy z M przygotowania do AneVivo byłam na konsultacji z wynikami u doktora Mercika i łapiemy się na darmowe badania kliniczne!!!!!! Ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.tvs.pl/informacje/katowice-20-par-skorzysta-z-bezplatnego-zaplodnienia-metoda-anevivo
Ja się lecze prywatnie u Dr Darka -
A mój M wrócił od urologa. Ten okazał się miliard razy lepszy od poprzedniego, zlecił prawie wszystkie badania jakie chcieliśmy także po powrocie z urlopu zabieramy się do roboty, a potem zobaczymy co dalej.
Olcc. lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
No właśnie mi przypomniałaś, że ja jutro też mam endokrynologa. Ja zaczynałam od 5,21 teraz biorę dawkę 50/75 zamiennie i mam wynik 0,861 uU/ml także jestem zadowolona. Ale może wyciągnę badania pozostałych hormonów⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc