Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hinata88 wrote:Pożarło mi wpis!
Ja pracowałam za czasów nastoletnich w lodziarni. Masakra jak boli ręka z robienia gałek z lodów- bez skojarzeń Do dziś mam uraz do gastronomii! Moja kumpelka robiła obok mnie gofry i też powiedziała że nigdy więcej!!! Ten stres, ludzie narzekający na różność kulek z lodów... Brrrr! Straszny czas. Nikt nie słuchał że te lody są twarde jak skała i ciężko nabrać równą gałkę lodów a do tego przy 153 gałce lodów dostaje sie skurczów w dłoni od gałkownicy- kto pracował ten wie!!! Moja lodziarnia była w środku parku śląskiego i przewijało się tam tyle osób chętnych na lody! Masakra
Robilam trochę w supermarmecie na takim stanowisku gdzie wlasnie byly lody i masakra -
Olciuska wrote:Sorry zapomnialam dodac?
skoro poprzedni cykl trwal 31 dni (mam nieregularne @) to od kiedy najlepiej zaczac testy owulacyjne robic?Z gory dziekuje za info :*
hmm. nie wiem, 11,12dc?
może ktoś kto ma takiej długości napsize ?Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:mi zaczyna pojawiac się druga kreska od 15 sc ale pozytywny test owu nie znaczy że była owulka. to jest tylko informacja o wyrzucie hormonu lutenizującego, a to czy była owu potwierdza tylko lekarz
-
nick nieaktualnyJa dziewczynki sama nie wiem co mam o tym myslec. Kiedys myslalam ze zajscie w ciaze to kwestia miesiaca hihi.. A jak sie naczytalam w necie to az mnie dreszcze ogarnely... ile czekac? co robic? czy sobie wspomoc? panikowac?
Wydaje mi sie ze nasze babki i matki mialy duzo lepiej... serio... -
Olciuska wrote:Ja dziewczynki sama nie wiem co mam o tym myslec. Kiedys myslalam ze zajscie w ciaze to kwestia miesiaca hihi.. A jak sie naczytalam w necie to az mnie dreszcze ogarnely... ile czekac? co robic? czy sobie wspomoc? panikowac?
Wydaje mi sie ze nasze babki i matki mialy duzo lepiej... serio...
Ja też myślałam, że przyjdzie mi to szybko. Od grudnia brałam witaminy, kwas foliowy, starałam się zdrowo odżywiać. Od kwietnia rozpoczeliśmy starania i ... efekt zerowy
-
Jak któraś nie badała swojego faceta to niech to zrobi. Nam się wydaje, że to zawsze nasza wina. Ja wiedząc, że mam PCOS byłam pewna, że to przez to, a tu się okazało, że PCOS to nasz najmniejszy problem, bo co z tego, że będzie jajo jak plemników nie ma⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Dziewczyny, ja w "czekając na owulację"dodałam wpis. Temat dot. podwójnych bóli owulacyjnych, może któraś by tam zerknęła i pomogła troszku zinterpretować A tak a propos pracy: mam cichą nadzieję, że trafię fasolę w tym cyklu, bo u mnie w irmie szykują się zmiany na gorsze dot. zarobków, a jako że macierzyński liczony jest średnio z 3 ost. miesięcy, to fajnie by było zajść póki jeszcze jakoś w miarę zarabiam...
-
nick nieaktualnyKejsi1988 wrote:Ja też myślałam, że przyjdzie mi to szybko. Od grudnia brałam witaminy, kwas foliowy, starałam się zdrowo odżywiać. Od kwietnia rozpoczeliśmy starania i ... efekt zerowy
Ci co niechce i ich nie stac to maja... A jak czlowiek w zyciu osiagnie stabilna sytuacje to ma problem...
Kochana musimy sie uzbroic w cieprliowsc moja siostra o 3cia ciaze starala sie az rok. A myslala ze bedzie latwo tak jak z dwiema pierwszymi.. Zycie jest mega przewrotne. Kaza wyluzowac, ale jak?!
Moc usciskow! -
nick nieaktualny
-
Test owu nadal - a mnie tak boli podbrzusze i jajnik jakby zaraz mial eksplodowac. czy to jest normalne ze co miesiac boli mnie jajnik tylko po jednej stronie? wydaje mi sie ze powinien bolec raz po jednej i raz po drugiej skoro jajeczkowanie jest naprzemienne. ledwo zyje dzisiaj
u Was tez tak duszno? wysiedziec sie nie da -
nick nieaktualnychannah wrote:Test owu nadal - a mnie tak boli podbrzusze i jajnik jakby zaraz mial eksplodowac. czy to jest normalne ze co miesiac boli mnie jajnik tylko po jednej stronie? wydaje mi sie ze powinien bolec raz po jednej i raz po drugiej skoro jajeczkowanie jest naprzemienne. ledwo zyje dzisiaj
u Was tez tak duszno? wysiedziec sie nie da
Mnie tez tylko poli lewy jajnik miesiac w miesiac, konsultowalam to z lekarzem powiedzial ,ze poprostu ten jajnik jest bardziej aktywny ;P slyszalam rowniez kiedys, ze jak boli lewy jajnik to bedzie dziewczynka a prawy to chlopiec, pewnie jest to glupota ale kto wie -
Olciuska wrote:Uwazacie, ze powinnam wyslac meza na badanie nasienia? ma 33lata.. jest starszy ode mnie o 10lat. Tak dla swietego spokoju... ??. Marciaa masz racje.. Nawet jak jest sie ECO to i tak nic nie da... hehe
Ja bym wysłała (jak się da) co Wam szkodzi badanie nie jest aż tak drogie, a przynajmniej człowiek wie na czym stoi. Mój 29 lat okaz zdrowia, a jak przyszły wyniki to się popłakałam tak były złe....⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc