Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzwoniłam do lekarza z tym wyniem progesteronu i powiedział, że wcale nie jest przesądzone, iż nie będę w ciąży bo są kobiety, które z takim progesteronem w 26 dc 10 dpo ( 6,67 ng/ml) zachodzą... (miałam owulację potwierdzoną monitoringiem) Kazał mi brać duphaston od dziś 2 razy dziennie.... i zrobić test bhcg za dwa dni... Czy on jest nienormalny???
-
no ale wszędzie na forach piszą ludzie że z takim progesteronem 10dpo się w ciąże nie zajdzie... tak przynajmniej zrozumiałam. Powinien być ze 3krotnie wyższy bo inaczej nie ma opcji aby doszło do zapłodnienia... to jak to w końcu jest? to jeszcze mam szanse w tym cyklu?
-
Anulk88k co to za dramaty u Was się dzieją, przecież dzidzia w drodze a Wy się bedziecie rozstawac?
Ja dziś byłam u gin i powiedział że z uwagi na mój urlop odstawiamy clo, a co najgorsze powiedział że we wrześniu też mam nie brać tylko przyjsc na kontrole w 12dc, czyli 2 cykle bez clo???? Mam nadzieje, że nie będą stracone... pytałam go jakie plany na przyszłość, a on że albo dalej stymulacja, albo klinika niepłodności, jak to już??? Tak szybko?7 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Misiaimis wrote:Laboratorium Gajewski - mają placówkę na Bródnie i na Bielanach
Moj mąż powiedział ze na teście nic nie widzi.po czym powiedział ze jest jakaś słaba...ale że dla niego będzie pozytyw jak będzie bardzo mocnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 21:07
-
channah wrote:Ooo. Popatrzę w necie i jak coś to podjadę. Ja Tarchomin ale mam nadzieje ze niedługo będą Bielany.cale życie na Bielanach zylam
Moj mąż powiedział ze na teście nic nie widzi.po czym powiedział ze jest jakaś słaba...ale że dla niego będzie pozytyw jak będzie bardzo mocna -
Bettylou93 wrote:Buu..tez bym chciala dodac zdjecie a nie mam czego... dzisiaj zerknelam w kalendarz,dzisiaj juz powinnam miec objawy jak na okres albo jutro. Co miesiac mialam bole piersi,uderzenia goraca,bole brzucha i humorki a tu nic...
Ja póki co się nie ciesze bo już nie raz miałam takie kreski i albo ciąży nie było albo była biochemiczna. Oby do terminu @ -
Hej! Która dzisiaj testuje? Melduję skok tempki o 0,33 stopnia. Do tego mam tam potop od owulacji...
Czy lutka podniosłaby temperaturę dopiero na 3 dzień jej stosowania?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości