Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Ja jestem pod opieką kliniki leczenia niepłodności, nic nie muszę mówić. Trafiłam po prostu na lekarza który w końcu leczy. Nawet jak nie będzie kropka to i tak jest sukces bo to pierwsza owulacja od sierpnia 2015Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Lekarz mi powiedział że jak raz zaszlam to mi pękają. Tylko w tamtym cyklu były wysokie temp a cialka żółtego nie byłoMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnypanan12 wrote:To czemu mi niechca przepisać? Mecze organizm i nic z tego niema
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:A robiłaś AMH, seminogram, jak można stymulować jajniki jak nie wiedzą jaka jest rezerwa. Jeżeli Ci nie zlecili podstawowych badań przy leczeniu niepłodności to zmień lekarza.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Panan musisz wyluzować i być cierpliwym. Ja staram sie od września 2015 w styczniu miałam ciąże bichemiczna. Potem starania dalej i sie udało, nie byłam na żadnym clo na niczym. Lekarz sama mi powiedziała, zeszli po roku sie nie uda wtedy robimy więcej badań i zaczynamy farmakologię. U Ciebie 4cykl a Ty ciagle monitoringi, sama zażywałas duphaston kiedyś, potem clo, teraz chcesz iść do apteki po zastrzyk. Jeśli nie psuje Ci jak Cię lekarz prowadzi to go zmień, ale żadnej od razu nie przepisze Ci tabletek i zastrzyków. Każdy mówi wyluzuj i ciesz sie staraniami. Jeśli chcesz od razu to idź do kliniki idź na inseminacje przed zrobią Ci badania, podadzą co trzeba. Samemu nie można zażywać hormonów, ja tez miałam cykle bezowulacyjne. Daj sobie spokój i daj na luz, myślisz ze teraz masz test pozytywny ok to działaj pózniej za dwa dni. Nikt Ci nie powie co masz robić, jeśli chcesz coś zmienić i pójść do przodu to zmień lekarza i powiedz mu wszystko. On wyślę na badania i będziecie działać. Jeśli nie chcesz tego zrobić i powoli dość do tego to staraj sie naturalnie na luzie. Naprawdę ustalanie sobie samemu leków i zastrzyków nie jest dobre, tylko sobie szkodzisz. Nie mowię tego aby Cię obrazić ale abyś zrozumiała pewne rzeczy.
innamorata88, Ulinka, Helmi lubią tę wiadomość
-
dziewczyny mam pytanie 11 dc ciazy blada kreska owulacyjna 12 dc godz 11 kreska mocniejsza ale troche jasniejsza od tej mocnej a juz godz 20-30 reska znow blada malo widoczna i mozliwe ze owulka byla jak byla ta mocniejsza krecha a wieczorem test owulacujny juz bylo po??kurcze zamiescilabym zdjecie testow ale nie wiem jak
-
fryzjereczka wrote:dziewczyny mam pytanie 11 dc ciazy blada kreska owulacyjna 12 dc godz 11 kreska mocniejsza ale troche jasniejsza od tej mocnej a juz godz 20-30 reska znow blada malo widoczna i mozliwe ze owulka byla jak byla ta mocniejsza krecha a wieczorem test owulacujny juz bylo po??kurcze zamiescilabym zdjecie testow ale nie wiem jakMikołaj 25.04.2011
-
zgadzam się z lis87 u mnie starania były od stycznia 2015 no i oczywiście nic w marcu tego roku była ciąża biochemiczna. Od kwietnia monitoring obserwacja i oczywiście nic w czerwcu pregnyl i tez nic więc w lipcu odpuściłam postawiłam tylko na obserwacje śluzu w sobotę zrobiłam test i pojawiły się ponownie upragnione dwie kreseczki wczoraj kolejny test i kreska już baaardzo wyraźna taka sama jak kontrolna Na pewno to, że wyluzowałam i się nie skupiałam tylko i wyłącznie na tym żeby zajść w ciążę pomogło więc polecam:) Wiem, że łatwo jest mówić gorzej wykonać ale przynajmniej trzeba spróbować zająć się czymś i nie myśleć tylko i wyłącznie o tym.
farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Hej test blednie tuż po piku lh - owu mogła być wcześniej lub w trakcie
-
fryzjereczka wrote:a powiedz mi kochana lub jak mozesz spojrz na moj wykres ,bo chodzi mi o moja temperture wczoraj 36 dzis 36,2 czyli temp rosnie wiec moglabys ta owulacja wczoraj?
testy owu najepiej robić po godzinie 10.bo rano moze byc zbyt wysokie steżenie lh.
farmaceutka77 wrote:Dziewczyny juz zaczynam schizowac, snilo mi się ze mam pozytywna beteWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 08:38