Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nie powiem rozczarowałam się i smuto mi się zrobiła jak zobaczyłam wynik bety.. ale w poniedziałek idę do gina pewnie dostanę coś na wywołanie @ i od początku zacznę testować. A powiedzcie mi dziewczyny czy po wywołaniu @ w następnym cyklu miałyście owulację?
-
Akka a ile trwa bieżący cykl? Mi ostatnio lekarz w 43 dniu nie dał nic na wywołanie i kazał czekać i zgłosić się jeśli okres nie przyjdzie za miesiąc-dwa. Na szczęście dostałam go 2 dni później. I owulację w kolejnym cyklu chyba miałam, ale dopiero za drugim podejściem (w sumie cykl 37dni trwał).
-
Ehh.. wiem co czujesz... Jak wtedy w 42 dniu cyklu zobaczyłam negatywną betę mimo, wielu objawów (polowa pewnie autosugestia, a połowa ze skaczących hormonów) to ryk był. Ciekawe czy dostaniesz coś na wywołanie okresu - pewnie od lekarza zależy. Mi nie dał, ale ja mieszkam na Malcie i może tu nie szastają lekami... Babka, która sprząta nam biuro jest w 4 miesiącu ciąży, miała krwawienia w 1 trymestrze mówi, że jej nawet na badania krwi nie wysłali
-
Mi się właśnie skończył okres. Owu pewnie będzie w połowie września (normalnie cykle mam po 30-32dni) - akurat na urlopie. Boję się, że to wieczne latanie tak mi wpływa na cykl i znowu mi się przesunie, ale chyba panikuję, bo latam co najmniej 2 razy w miesiącu od lutego, a cyrki dopiero od czerwca, czyli od wznowienia starań.
-
Justin, bardzo Ci dziękuję za te słowa i propozycję wsparcia. Już samo to sprawia, ze jest lepiej Jest to dla mnie zaskakujące uczucie, bo zazwyczaj to ja wspieram i doradzam...
Akka niestety miesiąc temu też to przechodziłam zrobiłam betę w 34 dc, a 3 dni później @ a dwa testy wcześniej były dodatnie! [Przytulam]
Młoda ogromne gratulacje, ciesz się tym czasem
Ja nadal bez @ więc wciąż mam nadzieję, że i przez kolejne 9 miesięcy nie będzie... tym bardziej, że druga pierś też zaczyna mnie mocniej boleć (dotychczas odczuwałam silnie tylko lewą)innamorata88 lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Młoda gratki Rodzimy razem w maju
Odebrałam wynik wczorajszej bety. Pierwsza beta we wtorek (14 dpo) 451, druga wczorajsza (16 dpo) 798. Rośniemy I jestem pewna, że każda z tego forum zostanie mamąAga Inwestująca lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości -
akka88 wrote:Tutusia musimy być dobrej myśli a co do Twojej pracy szczerze zazdroszczę pewnie to praca marzeń
U Ciebie coś ruszyło z cyklem? btw. jeśli cyferki w Twoim nicku to rocznik, to jesteśmy równolatkami -
Witajcie zatestowałam rano, bo w razie ciąży chciałam się wykręcić od opieki nad teściową dzisiaj - nieco mnie to już przerasta. No i praktycznie od razu zaczęła się pojawiać druga kreska i to gruba, tylko znacznie jaśniejsza od kontrolnej ))) w poniedziałek idę na betę. Jedyne co mnie martwi, to to, żeby nie było tzw poronienia nawykowego, ale jestem dobrej myśli póki co;)
Dobrej soboty dla Was DziewczynyMabelle lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Aga, gratki!!! Który dpo dzisiaj? Wczesniej robiłaś testy i były negatywne czy dzisiaj pierwszy test?
Aga Inwestująca lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Mabelle, Tutusia dzięki
bertha wrote:Aga, gratki!!! Który dpo dzisiaj? Wczesniej robiłaś testy i były negatywne czy dzisiaj pierwszy test?
Dzisiaj 38dc, ale nie wiem który dpo, bo nie obserwowałam temperatury. Po lipcowym poronieniu olałam obserwacje, tylko śluz po prostu był widoczny, więc wiem, kiedy był szczyt śluzu to 19dc i dziś jest 19dzień po szczycie śluzu. Testowałam pierwszy raz dziś, po ostatnich jazdach nie chciałam wcześniej sie nakręcać, a i tak przyspiszyłam test, bo miałam wytrzymac do środy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 17:27
Mabelle lubi tę wiadomość
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/