Sierpniowe staraczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis odebrałam druga betę;
W poniedziałek miałam 265.43mlU/ml dziś jest tyle 915.64mlU/ml.Progesteron 42ng/ml czy to dobrze? ???
innamorata88, Kofeina, bertha lubią tę wiadomość
-
Hejka ja wlasnie wrocilam do domu Odwiezlismy z M moja siostre do internatu bo przeciez od jutra juz szkola a ja zaraz wskakuje pod prysznic i ide lulu bo jutro wazny dzien... Dzien testowania! alez ja sie stresuje, no spokojna byc nie moge nie czuje w ogole ze @ ma przyjsc, to juz sukces bo zawsze czulam brzuch i to bardzo mocno na dzien przed @ no ale nie nastawiam sie. Wole byc mile zaskoczona[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Hejka ja wlasnie wrocilam do domu Odwiezlismy z M moja siostre do internatu bo przeciez od jutra juz szkola a ja zaraz wskakuje pod prysznic i ide lulu bo jutro wazny dzien... Dzien testowania! alez ja sie stresuje, no spokojna byc nie moge nie czuje w ogole ze @ ma przyjsc, to juz sukces bo zawsze czulam brzuch i to bardzo mocno na dzien przed @ no ale nie nastawiam sie. Wole byc mile zaskoczona
Kochana trzymam mocno kciuki . Coś czuję że będą dobre wiadomości;) -
Młoda19 wrote:Hejka ja wlasnie wrocilam do domu Odwiezlismy z M moja siostre do internatu bo przeciez od jutra juz szkola a ja zaraz wskakuje pod prysznic i ide lulu bo jutro wazny dzien... Dzien testowania! alez ja sie stresuje, no spokojna byc nie moge nie czuje w ogole ze @ ma przyjsc, to juz sukces bo zawsze czulam brzuch i to bardzo mocno na dzien przed @ no ale nie nastawiam sie. Wole byc mile zaskoczona
No Młoda ja też jestem ciekawa,ale wierze ze będzie II krechy.Trzymam mocno kciuki a rano zalukam po dobre wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 23:04
-
Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Mabelle, innamorata88, Kofeina lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Dziewczyny widze ze mocno trzymalyscie kciuki jest druga bladziutka kreska ale bardzo dobrze widoczna!!! Jezu jak sie ciesze ze to w koncu sie udalo
Widzisz mówiłam ze będzie.Ciesze się baaaardzo i pomalutku gratuluję -
akka88 wrote:Robiłam ale nic nie wyszło z sikania. Byłam na becie wyniki miały być jeszcze dziś wiec czekam bo mają jakieś problem na stronie i nie mogę ich pobraćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości