SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarna84 wrote:Witam się po urlopie, podczytywalam z doskoku aby być w miarę na bieżąco, gratuluję wszystkim swiezo zafasolkowanym, sierpień jest magiczny!!
Inna, cudowna wiadomość, że Twoje przeczucia okazały się trafione, ogromne gratulacje, a wozeczek prześliczny!
Staraczka, Sylwia kciuki od rana zaciśnięte, Staraczka nie mogę sie doczekać zdjęcia Maluchów.
Meśka ja proga ~50 miałam tylko raz, w obecnej ciąży, także ten.. choć wiadomo, po samym progu nie można zakładać ze to to, wiec na spokojnie po weekendzie siknij na bobo
Monika trzymam kciuki, będę do Ciebie zaglądać.
A ja nie wytrzymałam i wczoraj podejrzalam mojego Gumisia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/897f44fb3540.jpg
Wszystko w najlepszym porządku, wygląda na to, że będę mieć drugiego chłopcaSarna84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Gratuluję, robiliście prenatalne może? Czy zwykłe usg?
Na poniedziałek jestem umówiona na prenatalne + pappa do kliniki, ale wczoraj nie wyttzymalam po urlopie i wpadlam do swojego gina, który też ocenił szczegółowo anatomię i markery wad (kość nosowa jest, przeziernosc 1.2), a przy okazji dopatrzył się siusiaka.
W pon kolejne usg i biochemia czyli wyniki pewnie za min. tydzień.innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Sarna gratulacje cudny synuś
staraczka o której masz wizytę?Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Już po jest pecherzyk ciazowy zoltkowy widać taką Kropeczke już ciałko żółte też jest według owulacji mam taki 5 tydzień i 3 dni więc wizyta serduszkowa za tydzień jak na tą chwilę wszystko wporządku ps zdjęcie wstawię jak wrócę do domu mojej kruszynki najdrozszej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 10:10
Yoselyn82, KateHawke, blue00, Sarna84, innamorata88, Anna Stesia, Meśka, bertha, Agniechaaaa, Karma88, Ptysia, boduszka, Lunaris, zubii, madzia8lenka, never_lose_hope, Flowwer, Jacqueline, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ponawiam pytanie, pomóżcie. Kiedy robic prolaktyne z obciazeniem 3dc czy przed okresem? Roznie piszą w internetach a moge pojsc jutro tylko nie wiem czy jest sens#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
staraczka1111 wrote:Już po jest pecherzyk ciazowy zoltkowy widać taką Kropeczke już ciałko żółte też jest według owulacji mam taki 5 tydzień i 3 dni więc wizyta serduszkowa za tydzień jak na tą chwilę wszystko wporządku ps zdjęcie wstawię jak wrócę do domu mojej kruszynki najdrozszej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jedna kruszynka troszkę mi smutno się zrobiło że drugi nie przeżył ale jednego już kocham za dwóch
KateHawke, Agniechaaaa, Anna Stesia, Karma88, Aksamitna, blue00, Lunaris, zubii, madzia8lenka, Madżka89, Amy333, Rucola, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie, pomóżcie. Kiedy robic prolaktyne z obciazeniem 3dc czy przed okresem? Roznie piszą w internetach a moge pojsc jutro tylko nie wiem czy jest sens
Musiałam podejrzeć u siebie Ja miałam badaną z obciążeniem 6dpo i lekarz mówił, że nie ma to większego znaczenia. -
staraczka1111 wrote:Jedna kruszynka troszkę mi smutno się zrobiło że drugi nie przeżył ale jednego już kocham za dwóch
E-ciocie już też go kochają i wysyłają buziaki od całej paki :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 10:21
staraczka1111, Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Już po jest pecherzyk ciazowy zoltkowy widać taką Kropeczke już ciałko żółte też jest według owulacji mam taki 5 tydzień i 3 dni więc wizyta serduszkowa za tydzień jak na tą chwilę wszystko wporządku ps zdjęcie wstawię jak wrócę do domu mojej kruszynki najdrozszej
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Rucola wrote:Dziewczyny ponawiam pytanie, pomóżcie. Kiedy robic prolaktyne z obciazeniem 3dc czy przed okresem? Roznie piszą w internetach a moge pojsc jutro tylko nie wiem czy jest sens
Rucola, ja miałam robioną w 3dc - zalecenie i od ginekolog, i od endokrynologa.Rucola lubi tę wiadomość
-
staraczka!! super wiadomosc czekam na fotke
Izape, gdzie dwie krechy na bobo?staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
staraczka1111 wrote:Już po jest pecherzyk ciazowy zoltkowy widać taką Kropeczke już ciałko żółte też jest według owulacji mam taki 5 tydzień i 3 dni więc wizyta serduszkowa za tydzień jak na tą chwilę wszystko wporządku ps zdjęcie wstawię jak wrócę do domu mojej kruszynki najdrozszej
Jak cudnie!staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Witam się po urlopie, podczytywalam z doskoku aby być w miarę na bieżąco, gratuluję wszystkim swiezo zafasolkowanym, sierpień jest magiczny!!
Inna, cudowna wiadomość, że Twoje przeczucia okazały się trafione, ogromne gratulacje, a wozeczek prześliczny!
Staraczka, Sylwia kciuki od rana zaciśnięte, Staraczka nie mogę sie doczekać zdjęcia Maluchów.
Meśka ja proga ~50 miałam tylko raz, w obecnej ciąży, także ten.. choć wiadomo, po samym progu nie można zakładać ze to to, wiec na spokojnie po weekendzie siknij na bobo
Monika trzymam kciuki, będę do Ciebie zaglądać.
A ja nie wytrzymałam i wczoraj podejrzalam mojego Gumisia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/897f44fb3540.jpg
Wszystko w najlepszym porządku, wygląda na to, że będę mieć drugiego chłopca
Co za cudaczek śliczny! Rośnij zdrowo, maluszku, na pociechę mamusi!Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Rucola, ja miałam przez gina zalecenie zrobienia prolaktyny + prolaktyny z obciążeniem 4 dc. Myślę, żw 3 dc też jest okRucola lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
staraczka1111 wrote:Jedna kruszynka troszkę mi smutno się zrobiło że drugi nie przeżył ale jednego już kocham za dwóch
Ten jeden ma podwójną moc Zdrowej, spokojnej ciąży teraz mogę spokojnie iść do kina dla zabicia czasu. A na poprawę jakiegoś dziwnego nastroju sushi na obiad!staraczka1111, Karma88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78ed9a8d02d1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 11:42
Lunaris, KateHawke, Agniechaaaa, Karma88, blue00, Melevis, madzia8lenka, Madżka89, Lucia88, Emiilka, sara9555, Amy333, Rucola, innamorata88, Anna Stesia, Flowwer, Yoselyn82, Jacqueline, Bocianiątko, Bajkaaa, Sarna84, Czrna 81, Mini89, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
Staraczka ach marzenie!
staraczka1111 lubi tę wiadomość