SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris, ale one są fit
Twarożek, jajka, mąka ryżowa/kokosowa i ksylitol Sporo jest przepisów w necie, a ja muszę kombinować przy tej mojej IO. Wkrótce urlop i pewnie na tydzień będę musiała odpuścić dietę.
Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Iza ja jestem z Lublina, w zasadzie leczyłam się wiele lat trochę na własną rękę ale ostatecznie zgłosiłam się do AB OVO na ul.Bocianiej. Tam szykowaliśmy się do IVF ale skończyło się na naturalsie to są lekarze pracujący z Prof Putowskim, większość pracuje w szpitalu na Staszica. Uważam że są fachowcami w "robieniu dzieci" i leczeniu niepłodności. Jak będziesz potrzebowała innych info-pisz, jak mogę to pomogę
I ja z Lublina,mieszkałam przy Bocianiej , -
Hm ... Wybzykane i mozna isc spac.
Mozecie mnie wpisac na 30? Pewnie tesciora zrobie dla swietego spokoju.never_lose_hope, Flowwer, Emiilka, Malwas, Meśka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyDziewczyny sporo do ogarnięcia przed jutrzejsza zabawą sprzątałam auto teraz przygotowuje ubranka itd pewnie przez weekend mnie tu nie bedzie bede sie resetować z M moze jeszcze odezwę sie od fryzjera calyski
zubii, summer86, Sarna84, Flowwer, Madżka89, Emiilka, Bocianiątko, Meśka, Anna Stesia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny sporo do ogarnięcia przed jutrzejsza zabawą sprzątałam auto teraz przygotowuje ubranka itd pewnie przez weekend mnie tu nie bedzie bede sie resetować z M moze jeszcze odezwę sie od fryzjera calyski
Miłej zabawy ! :* -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny sporo do ogarnięcia przed jutrzejsza zabawą sprzątałam auto teraz przygotowuje ubranka itd pewnie przez weekend mnie tu nie bedzie bede sie resetować z M moze jeszcze odezwę sie od fryzjera calyski
Agniechaaa, udanego weseliska. Szalejcie i resetujcie się -
blue00 wrote:I ja z Lublina,mieszkałam przy Bocianiej ,
Ja przy SPA Orkana sąsiadko
Kolka z DR Joanną J-W znam z pracy- świetny lekarz i fachowiec. Dodatkowo ogarnia endokrynologię Lubelskie jest w dobrych rękach.
Summer dzięki za przepis! jutro testuję, nawet mój syn alergik się załapie na takim składzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 21:53
kolka lubi tę wiadomość
-
Hopeless wrote:No jak to? Bez lodzika? O matko mąż dostanie załamania nerwowego jak mu o tym powiem
Mojego już bym mogła zapisać na terapię załamanie nerwowe gwarantowanesummer86 wrote:Hopeless, nam to też mocno krzyżuje rytuały no i niestety czasem się zapominamy, no ale nie można dać się zwariować, bo jak to tak bez lodzika?
Wiecie że ja was wszystkie kocham
summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Wiecie że ja was wszystkie kocham
Flowwer, my Ciebie jeszcze bardziejFlowwer, zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Flowwer, jeszcze ja się szykuję na IVF po nowym roku, więc ustawiam się za Wami grzecznie w kolejce
Aczkolwiek po dzisiejszej rozmowie z mamą, mam ochotę zrobić jej na przekór i zajść naturalnie, bo moja mama oczywiście pozjadała wszystkie rozumy i nalega żebyśmy już startowali z IVF i nawet nie próbowali naturalnie, bo widocznie nie nadaję się do zachodzenia w ciążę. Mega mnie to podbudowało.. Nie ma jak wsparcie rodziny.
Jestem wściekła na OF.. zapłaciłam dwa dni termu PayPalem za dostęp 3 miesięczny i nadal mi go nie przedłużyli. Już dwa maile wysmarowałam i cisza.
Byłby to kolejny fatalny dzień, ale poszłam pobiegać i od razu mi lepiej. A na kolację przygotowałam nam zdrowe placuszki twarogowe z malinami Mój nielubiący dań na słodko eMek pożarł 6 sztuk.
no to będziemy się trzymać za rękę ale ja twierdzę że zajdziesz naturalnie a matki ehhh czasem po prostu nie pomyślą ehhh takie typowe baby
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Lunaris, ale one są fit
Twarożek, jajka, mąka ryżowa/kokosowa i ksylitol Sporo jest przepisów w necie, a ja muszę kombinować przy tej mojej IO. Wkrótce urlop i pewnie na tydzień będę musiała odpuścić dietę.
dobrze znać taki przepis !!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Różowa strona jest nieoceniona i o dziewczynach nie da się zapomnieć zaglądam tu codziennie z nadzieją, że kolejna z Was zobaczy te magiczne dwie kreski lub pozytywną betę.
Poza tym szukam kandydatki na brzuszek, termin na październik ale że szyjka się skraca wiec pewnie przywitamy Maję we wrześniu która chętna?Lunaris, KateHawke, malka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Mam to samo! Nie mogę się oderwać
Poza tym szukam kandydatki na brzuszek, termin na październik ale że szyjka się skraca wiec pewnie przywitamy Maję we wrześniu która chętna?
Nie mogę uwierzyć że to już 30tcWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2017, 23:23
E_w_c_i_a, Anna Stesia, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
E_w_c_i_a wrote:Mam to samo! Nie mogę się oderwać
Poza tym szukam kandydatki na brzuszek, termin na październik ale że szyjka się skraca wiec pewnie przywitamy Maję we wrześniu która chętna?Lunaris, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Ja też chętna i też ciężko mi uwierzyć, że dziewczyny dopiero testy robiły a za chwile będą rodzić!
E_w_c_i_a, Bocianiątko, zubii lubią tę wiadomość
-
Flowwer a ja nadal nie mam @ to już chyba nie jest normalne? A jak mam traktować ten cykl? Że do połowy był naturalny stymulowany potem jak? A mogła się zrobić torbiel albo coś ze nie przychodzi? Pobolewal mnie brzuch, już myślałam że przyjdzie a tu cisza.. Hmm a może po prostu to za wcześnie na @ skoro cykle mam 35dc a dziś mam 30dc? Chociaż jak bralam leki to powinnam dostać że względu jakie mam cykle?
A ja dziś znów spotkałam się z koleżankami, było super
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Lunaris wrote:Ja przy SPA Orkana sąsiadko
Kolka z DR Joanną J-W znam z pracy- świetny lekarz i fachowiec. Dodatkowo ogarnia endokrynologię Lubelskie jest w dobrych rękach.
Summer dzięki za przepis! jutro testuję, nawet mój syn alergik się załapie na takim składzie
Ja koło tesco, więc też te okolice
Ja dzięki niej jestem właśnie w ciąży, więc naprawdę szczerze polecam, wspaniały z niej lekarz i człowiekLunaris lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku