SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Agniechaaa powiec mi ty na usg miałas pecherzyk i pecherzyk żółtkowy czy pusty pecherzyk zupełnie?
Wiesz pytam bo koleżanka ma 35dpt 3 dniowe go a na usg pusty pecherzyk i nic więcej. Beta 20 tys. Wiec chyba już coś powinno być?
U mnie beta już około 50 tys powinna być a też mało co było widać ale dopatrzyla się małej kropeczki migajacej i mówiła że to pecherzyk zoltkowy się robi. Ze za tydz powinno być serduszko bo jeszcze jest czas. Według usg było to takie 5 tyg 4 dni. 24 dpt miałam wizytę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 10:17
-
Kaczorka wrote:
Kciuki dziewczyny za Was trzymam i przesyłam fluidy!! Luśka zaraża babskimi wiruskami więc jak któraś chce córę to łapcie :*******
Ja zawsze chętna na córeczkę
Yosel a test dziś zrobiłaś ? nie takie rzeczy się działy a 30 dc to jeszcze tragedi nie ma choć u mnie już tylko lekkie plamienia które zostaną do 10-12 dc.który masz dpo ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witajcie czy mogę do Was dołączyć?
Mam już skarba ze stycznia 2015 i teraz czekam na spełnienie mojego drugiego marzenia... To dopiero drugi cykl starań. Jutro powinna być @ Ale mam nadzieję że nie będzie... Oczywiście nie wytrzymałam o dziś zrobiłam bobo test o pusto... Podobno w kupie raźniej?Izape_91, KateHawke, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ja się fasolką nie mogę pochwalić, więc pochwalę się Wam co w ostatnim czasie udało mi się przerobić, przerabianie starych meblo to taka moja mała pasja, tak samo szycie, więc połączyłam obie : ) krzesło ma chyba ze 100 lat, ukradłam teściowej z podwórka : P
https://zapodaj.net/3a407692b7d40.bmp.htmlIzape_91 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Flowwer wrote:Ja zawsze chętna na córeczkę
Yosel a test dziś zrobiłaś ? nie takie rzeczy się działy a 30 dc to jeszcze tragedi nie ma choć u mnie już tylko lekkie plamienia które zostaną do 10-12 dc.który masz dpo ?
Chyba skoczę do mamy, mam w planie zrobić dużo lecza i załadować w słoiki, żeby było na przyszłość, kiedy będę miała obiadowego lenia
a to dzisiejszy pomysł na obiad:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/kaszotto-z-baklazanem-i-pomidorami
Uwielbiam jej przepisy : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 10:37
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
aswariatka wrote:Witajcie czy mogę do Was dołączyć?
Mam już skarba ze stycznia 2015 i teraz czekam na spełnienie mojego drugiego marzenia... To dopiero drugi cykl starań. Jutro powinna być @ Ale mam nadzieję że nie będzie... Oczywiście nie wytrzymałam o dziś zrobiłam bobo test o pusto... Podobno w kupie raźniej?
Pewnie, że możesz : ) a nawet musisz, im nas więcej tym lepiej. O pierwszego bobasa długo się staraliście? Macie jakieś problemy?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
aswariatka wrote:O pierwszego bobasa staraliśmy się 3 miesiące. Na szczęście nie było problemów. Mam nadzieję że teraz też tak będzie
aswariatka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Agniechaaaa wrote:Kwiatuszku jestes cudowna
Cudowynymi kobietami jesteśmy wszystkie !!
Izape_91 wrote:Ja się fasolką nie mogę pochwalić, więc pochwalę się Wam co w ostatnim czasie udało mi się przerobić, przerabianie starych meblo to taka moja mała pasja, tak samo szycie, więc połączyłam obie : ) krzesło ma chyba ze 100 lat, ukradłam teściowej z podwórka : P
https://zapodaj.net/3a407692b7d40.bmp.html
AAAA jak świetnie Ci wyszło !!!jak ja skończe moje dzieło to też się pochwalę Jaką farbę użyłaś kredową ?
https://www.youtube.com/watch?v=H2rIUdx9UZo Ja używam tą droga ale nie śmierdzi, latwa w malowaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 11:20
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer nie robilam testu.. w 13dc poszlam na ponowne usg zeby zobaczyc czy pecherzyki urosly i czy bedzie crio. Wtedy lekarz mi mowi ze nie bedzie transferu. tego samego dnia Od wieczora mialam brac dupka 2x1 przez 10 dni zeby wywolac @. No to tak zrobilam. Lek sie skaczyl a @ jak nie bylo tak nie ma. Moze mi sie zrobily torbiele i dlatego nie mam @?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Agniechaaa powiec mi ty na usg miałas pecherzyk i pecherzyk żółtkowy czy pusty pecherzyk zupełnie?
Wiesz pytam bo koleżanka ma 35dpt 3 dniowe go a na usg pusty pecherzyk i nic więcej. Beta 20 tys. Wiec chyba już coś powinno być? -
staraczka1111 wrote:U mnie beta już około 50 tys powinna być a też mało co było widać ale dopatrzyla się małej kropeczki migajacej i mówiła że to pecherzyk zoltkowy się robi. Ze za tydz powinno być serduszko bo jeszcze jest czas. Według usg było to takie 5 tyg 4 dni. 24 dpt miałam wizytę.
no u mnie powyzej 11 tys byl pecherzyk ciazowy, pecherzyk zoltkowy i tworzyl sie zarodek. Wiec to chyba sprawa indywidualnaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Sam pęcherzyk totalnie pusty w środku nie było widać nawet żadnej kropeczki nie ma mnie w domu bo bym Ci podesłała zdj z usg
wiesz pytam sie bo kolezanka tak ma teraz i sie stresuje ze moze nic z tego nie bedzie. Wlasnie ma sam pecherzyk i nic wiecej. A mysle ze pecherzyk zoltkowy juz powinna miec na tym etapie. To juz 35 dpt jest wiec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 11:23
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:no u mnie powyzej 11 tys byl pecherzyk ciazowy, pecherzyk zoltkowy i tworzyl sie zarodek. Wiec to chyba sprawa indywidualna
-
zaraz zwariuje.... zrobiłam z nerwów pepino,bo mnie wkurzał, że jeszcze go nie wysikałam, a jak innamorata mi napisała, że i tak ciąży nie pokazę to go siknęłam przed chwilą, żeby go tylko zużyć. No i po 10 minutach wyszedł bladzioch jakiś....Dzwoniłam do laboratorium, ale już bety dziś mi nie zrobią ....
Wczoraj bobo nic nie pokazał. Może mam jakieś zaburzenia hormonalne? Pepino robię od jakiś 4 miesięcy, przedwczoraj robiłam i nic mi nigdy nie wyszło. Może go zepsułam, bo sie wkurzyłam jak nic nie pokazałam i go troche wygięłam... ale teraz jest różowa bardzo blada kreska...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
staraczka1111 wrote:No teraz znów najgorszy czas do piątku czekać, każda ma inaczej
na pewno bedzie wszystko dobrze. Trzymam kciukistaraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Izape_91 wrote:zaraz zwariuje.... zrobiłam z nerwów pepino,bo mnie wkurzał, że jeszcze go nie wysikałam, a jak innamorata mi napisała, że i tak ciąży nie pokazę to go siknęłam przed chwilą, żeby go tylko zużyć. No i po 10 minutach wyszedł bladzioch jakiś....Dzwoniłam do laboratorium, ale już bety dziś mi nie zrobią ....
Wczoraj bobo nic nie pokazał. Może mam jakieś zaburzenia hormonalne? Pepino robię od jakiś 4 miesięcy, przedwczoraj robiłam i nic mi nigdy nie wyszło. Może go zepsułam, bo sie wkurzyłam jak nic nie pokazałam i go troche wygięłam... ale teraz jest różowa bardzo blada kreska...
Dawaj zdjęcie !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄