SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
to musi być fasolka, śmiać mi się chciało, bo zadzwoniła do mnie bratowa oddalona o 500 km ode mnie z pytaniem, czy chcę, zeby mi zostawić ubranka po jej chłopakach : P a ona nigdy do mnie nie dzwoni :p
Karma88, Flowwer, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza! Normalna krecha! Mi taką na pepino wyszła chyba dopiero tydzień po kresce na boboteście. I pamiętaj że też tak mialam że pierwsze kreski wychodziły na bobo po czasie. Trzymam kciuki! Testuj jutro znowu z rana z nami
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Ponownie się witam z Wami w wątku sierpniowym II podejście do IUI i znowu testuje, sierpień dla mnie nie jest jeszcze stracony! Testuje 28 w patrząc na forum to sierpień obfity w mam nadzieje ze dla nas co testowanie mamy przed sobą tez będzie szczęśliwy.
staraczka1111, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Starania od 05.2016
AMH 0,2
10.11.2016 ciąża biochemiczna
4 IUI - nieudane
2021 powrót po przerwie
29.03 stymulacja do IVF i zero komórek
08. 2021 Zmiana kliniki na Krakovi
09.2021 punkcja i transfer
10.2021 mamy swoje szczęście ❤️ -
malka wrote:Iza! Normalna krecha! Mi taką na pepino wyszła chyba dopiero tydzień po kresce na boboteście. I pamiętaj że też tak mialam że pierwsze kreski wychodziły na bobo po czasie. Trzymam kciuki! Testuj jutro znowu z rana z nami
Jutro niedziela pozytywów : ) ciągle w głowie mialam to, ze napisałaś o tej kresce po tygodniu po bobo teście i byłam nastawiona na negatywa: ) ale musiałam go wysikac i zrobił psikusamalka lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Witam się z Wami moje drogie
Strata pupila dodatkowo mnie dobiła ; (
Trzymam za Was cały czas kciuki i postaram się już wrócić do forum. ( oby znów coś nie wyszło )
Pozdrawiam i Gratuluję wszystkim pozytywów, a za przyszłe mocno kciukam :*
PozdrawiamCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Ptysia wrote:Iza napewno to fasolka! a który to Twój cykl starań? Może te zioła ojca sroki pomogły?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
także jeśli się potwierdzi u lekarza ze to groszek to mam do oddania dwa słoiki ziółek. Piliśmy ledwo miesiącStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:aż tak długo plamisz po okresie?
Chyba skoczę do mamy, mam w planie zrobić dużo lecza i załadować w słoiki, żeby było na przyszłość, kiedy będę miała obiadowego lenia
a to dzisiejszy pomysł na obiad:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/kaszotto-z-baklazanem-i-pomidorami
Uwielbiam jej przepisy : )
A u mnie dzisiaj właśnie leczo na obiad. A ten przepis z kwestii chodzi za mną już jakiś czas. Ostatnio robiłam jej kaszotto z botwinka. Bajkazubii, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Dziewczyny,
Muszę się z Wami tym podzielić. Do mnie niestety przyszła dzisiaj @ i to jeszcze z trzydniowym opóźnieniem.17.07. 2017-> 2 cs z clo
19.08.2017-> cykl bez stymulacji
30.09.2017 - > 3 cykl z clo bez owulacji
26.10.2017 - 4 cykl z clo
W 2017-2018 - stymulacje cykli + dwie inseminacje
2018- 2020 starania naturalne
2020 - nieudane stymulacje + propozycja in vitro od lekarza
01.2021 - stymulacja do IVF
02.2021 - punkcja, transfer odroczony
Transfer 1 - nieudany
Transfer 2 - poronienie zatrzymane w 10tc
Transfer 3 - ciąża biochemiczna
Transfer 4 - nieudany -
nick nieaktualnyMam wyniki już mam nadzieję ostatniej bety. Podrosła z 404 do 1586, a prog do 216
Yoselyn82, malka, zubii, Rucola, Izape_91, Flowwer, summer86, Karma88, madzia8lenka, staraczka1111, Lunaris, never_lose_hope, madziura12, E_w_c_i_a, Czrna 81, innamorata88, Meśka, blue00, Taliana85, Bocianiątko, Madżka89, wannsees, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Ptysia wrote:A kupowałam gotowe te ziółka czy sama robiłaś mieszankę? I ile dziennie się je pije?
aa, plaska łyżeczka ziółek parzysz przez pol godzinki i pijesz przed snemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 16:10
ewelina1991 wrote:Dzień Dobry Dziewczyny,
Muszę się z Wami tym podzielić. Do mnie niestety przyszła dzisiaj @ i to jeszcze z trzydniowym opóźnieniem.ewelina1991 lubi tę wiadomość
Izape_91 wrote:Boże tak patrzę i patrzę i ta kreska jest. Blada ale jest. ALbo jestem głupia i naiwna albo nie wiem. Znowu cały weekend niepewności.
Izape ja też coś tam widzę, słabo bo łabo, ale widzę!!! Ja bym pojechała do apteki po kilka roznych tesciorow i siknela na wszystkie. A w pon na betę!
Jedna_z_Wielu wrote:Witam się z Wami moje drogie
Strata pupila dodatkowo mnie dobiła ; (
Trzymam za Was cały czas kciuki i postaram się już wrócić do forum. ( oby znów coś nie wyszło )
Pozdrawiam i Gratuluję wszystkim pozytywów, a za przyszłe mocno kciukam :*
Pozdrawiam
Jedna z Wielu eh bolą straty zwierzakow. My w tym roku uspilismy nasza kotke, ktora byla od poczatku jak do tego domu sie wprowadzilismy czyli z 14 lat... Eh Kochana.
Słuchajcie a te ziolka to jakie to to?
Ja wlasnie racze sie winkiem domowej roboty. Juz mnie rozgrzalo i dzis uskutecznie wybzykanie meza. A co. Niech nie mysli, ze weekend to ma wolne.
Flowwer, never_lose_hope lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
witajcie dziewczyny, zaglądam tu od jakiegos czasu ale przyszla pora ze i ja potrzebuje waszej porady. mianowicie chodzi o to, ze 10 dni temu mialam pierwszy zastrzyk z ovitrelle. od tamtej pory mam cały czas bole podbrzusza, jajników i szyjki. cały czas jade na nospie (3X2) bo inaczej nie daje rady. dodam tylko ze od tygodnia biore tez luteine dowcipnie 2x100mg. moze to przez luteine te bóle? to dziwne ale ja mam wrazenie od samego początku po tym zastrzyku ze mam poprostu skurcze macicy moze ktoras sie z tym spotkała?
ps testuje 25.08.