SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Też tak macie z trójkami ? Też chcę wbić w jedną ale na pierwszej stronie to urodzaj wiosenny ♡♡♡
W pracy chodzą trójkami. Na OF tabunamiKarma88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
KateKum wrote:Piękne
Ja właśnie bawię się w budowę domu, idealnie pasowałoby mi do nowej jadalniStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jedna_z_Wielu wrote:Witam się z Wami moje drogie
Strata pupila dodatkowo mnie dobiła ; (
Trzymam za Was cały czas kciuki i postaram się już wrócić do forum. ( oby znów coś nie wyszło )
Pozdrawiam i Gratuluję wszystkim pozytywów, a za przyszłe mocno kciukam :*
Pozdrawiam
A za chwilę skończy się ten nieszczęsny cykl i do boju!!!Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Lunaris wrote:Wiecie co? jak patrzę na tą powalającą ilość na 1 stronie to myślę, że wszystkim nam musi się udać!
A przedwczoraj w pracy moja koleżanka oswiadczyła, że jest w ciąży: 3 lata starań bez leczenia i bez stymulacji! (PCOS) i samo się... do tej pory nie mogę w to uwierzyć, że im się udało zamknęła ostatnią 3-kę zaciążonych a ja postanowiłam otworzyć kolejną
Izape po cichutku gratuluję
Aksamitna bardzo głośno gratuluję! Beta naprawdę imponującaIzape_91, Lunaris, Aksamitna lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziekuje dziewczyny: ) cieszę się juz powoli, ale niedowierzam. Dzisiaj jak trzymałam mojego 7 miesięcznego chrzesniaczka na rękach to myślałam ze jak dobrze pójdzie niebawem bede trzymała tak mala fasolkę: ) nie mogę się doczekać bety...Zpbaczycie wszystkie Qas pozarazam wiruskami : )
Czrna 81, Karma88, Flowwer, Anulka0310, zubii lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A u mnie dzisiaj niestety @, kilka dni wcześniej niż myślałam. No ale nic, może wrzesień będzie dla mnie łaskawszy, Powodzenia dziewczyny15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Wlasnie M usypia syna wiec mam chwile zeby do Was zajrzec. Bylam dzis na spacerze z malym i chcialam wejsc do rosmana po test na jutro ale mialam tylko kilka drobnych w kieszeni bo nie zabralam portfela i mialam wybor albo test albo galka loda dla syna nie moglam mu tego zrobic i nie kupilam testu:( takze czekam do tego poniedzialku ...
malka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Wlasnie M usypia syna wiec mam chwile zeby do Was zajrzec. Bylam dzis na spacerze z malym i chcialam wejsc do rosmana po test na jutro ale mialam tylko kilka drobnych w kieszeni bo nie zabralam portfela i mialam wybor albo test albo galka loda dla syna nie moglam mu tego zrobic i nie kupilam testu:( takze czekam do tego poniedzialku ...
Bozia w dzieciach Ci wynagrodziFlowwer, Meśka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Karma88 wrote:
Ja wlasnie racze sie winkiem domowej roboty. Juz mnie rozgrzalo i dzis uskutecznie wybzykanie meza. A co. Niech nie mysli, ze weekend to ma wolne.
Po takim pracowitym weekendzie tyłek nie boli?! Aaaa znieczulenie działa hahaha choć to nie mydło nie wymydli się !!
Czasem ciekawa jestem co by nasze połówki pisałi na temat starań na takim forumzubii, Lunaris, Czrna 81, KateHawke, Karma88 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Meśka test nie zając, nie ucieknie a widok syna z brudną buzią od loda bezcenna:D automat wszystko wypierze
Meśka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Po takim pracowitym weekendzie tyłek nie boli?! Aaaa znieczulenie działa hahaha choć to nie mydło nie wymydli się !!
Czasem ciekawa jestem co by nasze połówki pisałi na temat starań na takim forum
Moj na trzezwo nie powiedzialby nic19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Moj na trzezwo nie powiedzialby nic
Meśka lubi tę wiadomość
-
Meśka wrote:Moj na trzezwo nie powiedzialby nic
zubii, Meśka, KateHawke lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Założyli by sobie swój wątek AA
zubii, Meśka, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer zrujnowałaś mi głowę tym pytaniem
Pierwsze co mam przed oczami, to jak oni piszą między sobą która to jak się nakręca i że takie głupie jesteśmy bo przecież co to SPŁODZIĆ dziecko
A tak na serio, to mój M jest wielu rzeczy nieświadomy przez ten statek. Najbardziej mnie rozbraja pytanie "czy dzisiaj trzeba wlewać"- i taki zawód w głosie że niestety dzisiaj robota czeka i go nie ominie
Ale magluję Go- zdjęcia usg jakoś ogarnia pomału. Hormony łopatologicznie tłumaczę czy są ok czy nie.
Wczoraj mu tłumaczyłam co się robi jak mutacje mi wyjdą i że Acard trzeba brać i zastrzyki przy PAI 1 a przy MTHRF zmienimy leki na metylowe.
Coś tam łapie, ale jak pytam potem, czy pamięta co mówiłam, to amnezja...
Już Go uprzedziłam, że tylko jak wróci, to on przejmuje moją pozycję na OvuF i będzie sam wpisywał moje temperatury, bo potrzebne mi do Dupka. Także będę mieć prawdopodobnie urlop od forum chociaż nie wiem jak wytrzymam przynajmniej miesiącKateHawke lubi tę wiadomość
-
Moj czasami 1dpo pyta czy jestem juz w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 20:52
Lunaris, Izape_91, Czrna 81, Rucola, Bocianiątko, ewelina1991 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Czrna 81 wrote:Ja wiem co mój M by napisał:
"Chłopaki nie wiedziałem że z tym będzie tyyyyyle 'roboty' "
Ciekawe ile takie starania by trwały, gdybyśmy zostawiły wszystko w rękach facetów. Tak, by musieli ogarniać dni płodne, badania, lekarzy - swoich i naszych i do tego byli zmuszeni faszerować się masą hormonów.
zubii, Ania1003, Jedna_z_Wielu, Flowwer, Czrna 81, ewelina1991 lubią tę wiadomość