X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
Odpowiedz

SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017

Oceń ten wątek:
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2017, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój zawsze pyta czy dziś robimy "zastrzyk" hehe;-)
    No ale rano mi wyjechał na tydzien czasu, buuu. Ale...zdążył jeszcze o 6ej rano z tym zastrzykiem, hehe;-)

Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Czrna 81, zubii, ewelina1991 lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny,chciałam udostępnić wykres w galerii a zamiast tego usunęłam go,jak teraz odzyskać i usunąć nowy?:/

• Izape_91 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Los sobie ze mnie kpi... z rana @ temperatura 36,6 i dwa negatywy: ) nawet mi się smucic nie chce. Trzymam za Was kciuki: )nigdy wuiecej testowania. Pobilam chyba rekord i byłam 2 razy w ciąży w tym tygodniu : d idę do psychiatry

Karma88 lubi tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie piszcie ze Wam przykro! Sama sobie jestem winna. Testy po 5 min do kosza: ) najlepiej z dala od domu hehehe : D

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasuwa mi się tylko taka scena z któregoś polskiego filmu:

"NO NIE! NO POPROSTU KU*WA NO NIE! BOŻE CZY TY TO WIDZISZ?"

oszalec można co nie Izape?
    przez to ja się zastanawiam czym mam iść sikać na test??

Izape_91 lubi tę wiadomość

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • aswariatka Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sikałam na dwa testy, biało ani cienia kreski...
    przecież ja zbankrutuje na testach albo zwariuję!

2fwas65gx6qqidvv.png
    Hanka 6,5 l
    Emilka 3 l
  • bazylkove Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też negatyw :( czekam na @ i wskakuje na wrzesień

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej,nie ma serduszek :(

• malka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też negatyw. Mimo, że temperatura znowu mega skoczyła, ale może dlatego, że spać nie mogłam nad ranem i się strasznie wierciałam ;) w sumie też dobrze, przynajmniej pójdę do nowej pracy bez stresu.

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wrzesień też będzie bogaty w serduszka i będą u Was dwie kreseczki. Walczcie dalej.

Izape.. coś musiało być na rzeczy, może c. biochemiczna? Kolejnym razem leć od razu na betę i progesteron. Trzymaj się.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape, bazylkove, malka nie dobrze ;(
    Ja sie bardzo boje tego testu bo glupia mam naprawde nadzieje i jesli wyjdzie (-) to bedzie upadek z wysokiego konia...

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie po najgorszym weselu na jakim kiedykolwiek byłam!!!! Dostałam w twarz!!! Od jakiegoś gościa z rodziny panny młodej a teraz hit za co, za opowiadanie dowcipów i tu kolejny hit kiedy w mojej obronie staną M z kolegą usłyszeliśmy, ze cała awanturę My zaczęliśmy i zostałyśmy delikatnie mówiąc wyproszeni z wesela a przemiły Pan został bawić sie dalej... No ręce mi opadły, koleś podarł mojemu M całą koszule podobnie jak koledze a on w najlepsze wypar sie całej sytuacji i nikt nie miał do niego żadnych pretensji :| najfajniejsze jest, ze wiele osób stanęło po najszej stronie i potwierdziło Nasze słowa ale jakos nikt nie miał ochoty ich słuchać :|
    Powiedzcie mi kim trzeba być zeby uderzyć kobietę której sie nie zna (!) w obecności jej meza, od tak za nic z zaskoczenia :( jest mi strasznie smutno bo teraz to my będziemy ci źli i z nas zrobią najgorszych :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 08:29

• malka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Aga! Ale historia. Jak w ogóle można kogokolwiek obcego uderzyć? A tym bardziej kobietę! Nie przejmuj sie. Pewnie jakiś nawalony burak to był! Masakra

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się dzisiaj śniło nad ranem, że jednak wyszedł mi pozytyw na teście i zaraz robiłam zdjęcie testu żeby wam posłać :) i jak się obudziłam to przez chwilkę nie wiedziałam czy to była prawda czy sen ;)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    O kurcze Aga! Ale historia. Jak w ogóle można kogokolwiek obcego uderzyć? A tym bardziej kobietę! Nie przejmuj sie. Pewnie jakiś nawalony burak to był! Masakra
    Nawalony to on był :( my tez No od tego końcu wesele a teraz zrobili z Nas alkoholików itp :( najlepiej jak mi zaczęła panna młoda wykrzykiwać, ze ciekawe czy by mi było miło jak by na moim weselu ktoś robił takie bitki a ja jej spokojnie mowie, ze na moim weselu to raczej żaden mężczyzna kobiet nie bił :| to usłyszałam, ze dzwoni na policję a ja na to, ze to świetny pomysł złoże z chęcią zeznania, ze facet na mnie napadł i to był gwóźdź to trumny bo wtedy cytuje usłyszeliśmy ze mamy wypierdalac :|
    Maaaasaaaakraaaa :| nigdy więcej wesel w Olkuszu :|

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha nie wierzę w to co czytam. A młodzi to dla Was ktoś bliski?

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wyproszeni ? Podeszla Para Mloda i kazala Wam wyjsc ?????

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris dalsze kuzynostwo a po wczoraj to juz nikt dla Nas nie jest...

Męska cytując usłyszeliśmy, ze mamy wypierdalac :|

No paranoja, ręce mi opadły do samej ziemi... a zaczęło sie od jakiś głupkowatych dowcipów opowiadanych miedzy znajomymi :| i ktoś z boku miał z tym problem

• malka Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ludzie są jednak nienormalni :|

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej..gratuluje wszystkim przyszłym mamą ktorym się udało.Ja mialam testowac 22.08 ale dziś dostalam okres i koniec złudzeń...odpuszczam na jakiś czas...powodzenia życzę wszystkim staraczką aby ich marzenia o byciu mamą się spełniły.

‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ