SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój zawsze pyta czy dziś robimy "zastrzyk" hehe;-)
No ale rano mi wyjechał na tydzien czasu, buuu. Ale...zdążył jeszcze o 6ej rano z tym zastrzykiem, hehe;-)Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, Czrna 81, zubii, ewelina1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Los sobie ze mnie kpi... z rana @ temperatura 36,6 i dwa negatywy: ) nawet mi się smucic nie chce. Trzymam za Was kciuki: )nigdy wuiecej testowania. Pobilam chyba rekord i byłam 2 razy w ciąży w tym tygodniu : d idę do psychiatry
Karma88 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Tylko nie piszcie ze Wam przykro! Sama sobie jestem winna. Testy po 5 min do kosza: ) najlepiej z dala od domu hehehe : DStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Nasuwa mi się tylko taka scena z któregoś polskiego filmu:
"NO NIE! NO POPROSTU KU*WA NO NIE! BOŻE CZY TY TO WIDZISZ?"
oszalec można co nie Izape?
przez to ja się zastanawiam czym mam iść sikać na test??Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wrzesień też będzie bogaty w serduszka i będą u Was dwie kreseczki. Walczcie dalej.
Izape.. coś musiało być na rzeczy, może c. biochemiczna? Kolejnym razem leć od razu na betę i progesteron. Trzymaj się. -
Izape, bazylkove, malka nie dobrze ;(
Ja sie bardzo boje tego testu bo glupia mam naprawde nadzieje i jesli wyjdzie (-) to bedzie upadek z wysokiego konia...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyWitam sie po najgorszym weselu na jakim kiedykolwiek byłam!!!! Dostałam w twarz!!! Od jakiegoś gościa z rodziny panny młodej a teraz hit za co, za opowiadanie dowcipów i tu kolejny hit kiedy w mojej obronie staną M z kolegą usłyszeliśmy, ze cała awanturę My zaczęliśmy i zostałyśmy delikatnie mówiąc wyproszeni z wesela a przemiły Pan został bawić sie dalej... No ręce mi opadły, koleś podarł mojemu M całą koszule podobnie jak koledze a on w najlepsze wypar sie całej sytuacji i nikt nie miał do niego żadnych pretensji najfajniejsze jest, ze wiele osób stanęło po najszej stronie i potwierdziło Nasze słowa ale jakos nikt nie miał ochoty ich słuchać
Powiedzcie mi kim trzeba być zeby uderzyć kobietę której sie nie zna (!) w obecności jej meza, od tak za nic z zaskoczenia jest mi strasznie smutno bo teraz to my będziemy ci źli i z nas zrobią najgorszychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 08:29
-
nick nieaktualnymalka wrote:O kurcze Aga! Ale historia. Jak w ogóle można kogokolwiek obcego uderzyć? A tym bardziej kobietę! Nie przejmuj sie. Pewnie jakiś nawalony burak to był! Masakra
Maaaasaaaakraaaa nigdy więcej wesel w Olkuszu -
Agniecha nie wierzę w to co czytam. A młodzi to dla Was ktoś bliski?
-
nick nieaktualnyLunaris dalsze kuzynostwo a po wczoraj to juz nikt dla Nas nie jest...
Męska cytując usłyszeliśmy, ze mamy wypierdalac
No paranoja, ręce mi opadły do samej ziemi... a zaczęło sie od jakiś głupkowatych dowcipów opowiadanych miedzy znajomymi i ktoś z boku miał z tym problem -
nick nieaktualny