SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka a gdzie to było że ochrona tam była? Nie kojarzę miejsca na wesele gdzie jest ochrona...
Ale to już przegięcie... Ja bym pewnie przeżywała to jeszcze z miesiąc bo to jest jakieś przegięcie totalne...zubii lubi tę wiadomość
-
Agniecha, to straszne, że wciąż są tacy co kobietę uderza i to jeszcze przy ludziach. Ważne, że Wy wiecie jak było naprawdę, ktoś jak wierzy inaczej to już świadczy o nich. No poprostu brak słów.
Dziewczyny z (-) jestem z Wami :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
A miała byc niedziela pozytywow: / za miesiac do 16 dpo na nic nie sikam. No i pierwsza wizyta u specjalisty mam nadzieje ze w tym cyklu jutro będę dzwonila
Aga przykro mi, ludzie powinni sie coniektorzy leczyć...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
A słyszałyscie o nowej apce od mamaginekolog. Postanowiłam ją wypróbować i zdjęcie mojego cienia wam przyozdobić
https://zapodaj.net/e9f709e9535c9.png.html
Ale chyba nic z tego, bo wydarzyło się jakieś czary mary i cień z testu wyparował. Został po nim tylko biały ślad. Dobrze, że zdąrzyłam zrobić zdjecie wcześniej bo już bym uznała że całkiem zwariowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2017, 10:59
Izape_91, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga jakim debilem trzeba byc zeby kobiete uderzyc... Szkoda nerwow na gbura. Kurde ze tacy ludzie nie maja wstydu...
Maz wczoraj tak popil, ze nie bym w stanie, a na dodatek dzis skacowany siedzi.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniecha jestem w szoku. Po pierwsze żaden facet, który uderzy kobietę, nie ważne z jakiego powodu, nie jest facetem. Po drugie bardzo słabe zachowanie ze strony pary młodej, bo tak samo byliście ich gośćmi.
Dziwi mnie tylko reakcja innych ludzi, koleś uderza kobietę w twarz i zero reakcji. Przykre, ale w dzisiejszych czasach nic chyba mnie już nie zdziwi.zubii lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny! Znowu na bobo mam cień po czasie. Dokładnie tak samo jak ostatnio. Jeszcze do tego ta tempka. Teraz będę się nakręcać!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
malka wrote:A słyszałyscie o nowej apce od mamaginekolog. Postanowiłam ją wypróbować i zdjęcie mojego cienia wam przyozdobić
https://zapodaj.net/e9f709e9535c9.png.html
Ale chyba nic z tego, bo wydarzyło się jakieś czary mary i cień z testu wyparował. Został po nim tylko biały ślad. Dobrze, że zdąrzyłam zrobić zdjecie wcześniej bo już bym uznała że całkiem zwariowałam.
Mi dzisiaj po tej @ jakoś juz wszystko wisi, znowu bede smetna i do dupy, a przez jeden dzień było tak fajnie....Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Izape_91 wrote:pamiętaj o moim bobo i nie wyciągaj testów z kosza:p ! Idź jutro na betę
Pamiętam o Twoim i pamiętam o moim. Dlatego wiem, że żadnych wniosków nie da się z tego wyciągnąć. Trzeba czekać. Tylko ta temperatura... I sikam co chwilę. I leci ze mnie mleczny śluz w zwiększonych ilościach. I jak tu się nie nakręcać. Jeszcze do tego sama w domu siedzę bo emek w pracy. Dobrze, że kot mnie nie opuszcza na krok i od rana cały czas na mnie leży.zubii, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Pamiętam o Twoim i pamiętam o moim. Dlatego wiem, że żadnych wniosków nie da się z tego wyciągnąć. Trzeba czekać. Tylko ta temperatura... I sikam co chwilę. I leci ze mnie mleczny śluz w zwiększonych ilościach. I jak tu się nie nakręcać. Jeszcze do tego sama w domu siedzę bo emek w pracy. Dobrze, że kot mnie nie opuszcza na krok i od rana cały czas na mnie leży.
malka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
malka wrote:Pamiętam o Twoim i pamiętam o moim. Dlatego wiem, że żadnych wniosków nie da się z tego wyciągnąć. Trzeba czekać. Tylko ta temperatura... I sikam co chwilę. I leci ze mnie mleczny śluz w zwiększonych ilościach. I jak tu się nie nakręcać. Jeszcze do tego sama w domu siedzę bo emek w pracy. Dobrze, że kot mnie nie opuszcza na krok i od rana cały czas na mnie leży.
malka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021