SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:wiesz pytam sie bo kolezanka tak ma teraz i sie stresuje ze moze nic z tego nie bedzie. Wlasnie ma sam pecherzyk i nic wiecej. A mysle ze pecherzyk zoltkowy juz powinna miec na tym etapie. To juz 35 dpt jest wiec...
-
staraczka1111 wrote:No teraz znów najgorszy czas do piątku czekać, każda ma inaczej
Będzie dobrze !!!
Aksamitna kiedy wizyta ???staraczka1111 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Będzie dobrze !!!
Aksamitna kiedy wizyta ??? -
https://zapodaj.net/0fac24888933d.jpg.html
przyciemniłam trochę bo na zdjęciu beznadziejnie widać, ale kurcze coś jest... czy to ja zwariowałam?staraczka1111, Flowwer, sara9555, blue00, Czrna 81, Anna Stesia, innamorata88, Bocianiątko, wannsees lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza krecha jak byk!!!!! Leć po Bobo napewno będzie widać. A masz poprzedni Bobo co robiłaś?? Popatrz na niego
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Iza krecha jak byk!!!!! Leć po Bobo napewno będzie widać. A masz poprzedni Bobo co robiłaś?? Popatrz na niego
Czy by mi bobo wczoraj z porannego nie pokazał, a pepino z "drugiego" sikańca tak? Eh nie wiem co o tym myśleć. Może jakieś felern testy trafiam ?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Boże tak patrzę i patrzę i ta kreska jest. Blada ale jest. ALbo jestem głupia i naiwna albo nie wiem. Znowu cały weekend niepewności.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualnyFlo, pytanie mam - lekarz wczoraj kazał mi brać biosteron 1xdziennie 10mg (zawiera DHEA) oraz miovarian tez 1xdziennie (zawiera foliany i wit. B12).. Na poprawę pracy jajników.
Wszędzie czytam, że dawkowanie powinno być dostosowane do wyników badań DHEA oraz folianów, a ja w życiu takich badań nie robiłam..
Czyli zapisał mi dawkowanie "na pałę"..
Czy mogę sobie zaszkodzić biorąc te tabsy tak jak mi kazał??
Poratuj, jestem zagubiona już
Mówiłaś też, że dobrze gdybym brała wit. D, jak mam ocenić dawkę, którą powinnam brać. Poziomu wit. D też nigdy nie badałam.. Łykałam 2000j zimą, ale na wiosnę odpuściłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2017, 11:50
-
Ej miałam tak samo jak zrobiłam rano test i była jedną kreska to po pracy wygrzebywalam to z kosza żeby sprawdzić czy druga nie wyszła czasem cieszę się ze nie jestem sama taka "nienormalna"
Izape masz drugi test żeby jutro zrobić? A jak nie to w poniedziałek bete robisz?never_lose_hope, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tylko że chyba muszę chwilę nie sikać nie ? bo teraz to jak od rana byłam w kibelku koło 9, tak do 11 nie sikałam. trochę to takie science fiction ZNowu się boje testować !!!!! wszystko w domu mam wysikane już. Muszę iść na zakupy. Ale to 15 dpo, nigdy do tego dnia nie wytrwałam, nie było czegoś takiego jak 15 dpo.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
izape patrz na moje pierwsze testy te z gory ja tam juz kreche widzialam pod oknem !! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d948708c023.jpg
Flowwer, Izape_91, sara9555 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:https://zapodaj.net/0fac24888933d.jpg.html
przyciemniłam trochę bo na zdjęciu beznadziejnie widać, ale kurcze coś jest... czy to ja zwariowałam?
Krecha jak byk !!!
i już jutro koniecznie beta z prog !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
staraczka1111 wrote:izape patrz na moje pierwsze testy te z gory ja tam juz kreche widzialam pod oknem !! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d948708c023.jpg
Nie dociera to do mnie... Ten mój bobo z wtorku wyglądał jak Twój 1 lub2 od lewej bobotest. Tylko czemu ten wczorajszy nie wyszedł ? Już trzeci dzień mam nieco niższą temperaturę, może dopiero się zagnieździło? Sama nie wiem... Może owulacja była później?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Flowwer wrote:Krecha jak byk !!!
i już jutro koniecznie beta z prog !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
nick nieaktualny
-
Aksamitna trzymam kciuki kolejna beta to już formalnośc będzie git!
Izape_91 lubi tę wiadomość