SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Izape_91 wrote:poleciłabym Ci orzechowke na żołądek bo działa super na takie zatrucia, ale możesz nie mieć.... Kurcze, dzisiaj niewiadomo co wrzucają do żarcia i potem człowiek się meczy:/
Mówisz o wodce? To nie mam.. Do tej pory mnie trzyma, już byłam znów w WC, nie wiedziałam co najpierw mam robić. Pije miętowa herbatę i cole. Ale po tym też poleciałam do WC.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Mówisz o wodce? To nie mam.. Do tej pory mnie trzyma, już byłam znów w WC, nie wiedziałam co najpierw mam robić. Pije miętowa herbatę i cole. Ale po tym też poleciałam do WC.
Anna Stesia, Lunaris lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Zrobiłam dzisiaj test(13dpo), oczywiście biel wizira... Ale nawet nie jest mi tym razem jakoś szczególnie przykro. Choć wykres był niczego sobie Ale dopóki nie zobaczę u siebie płodnego śluzu to chyba nigdy nie uwierzę że może się udaćCzarna81
22 cs. -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny zjadłam wczoraj na mieście trochę obiadu, pierwszy raz tam jadlam, takie nakładane jedzenie i cała noc umieram. Biegunka, wymioty, nic nie spalam, ledwo żyje normalnie.
Coś okropnego,Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 09:37
-
Czrna, przykro mi bardzo Ale będę nadal mocno kibicować we wrześniu!
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Ale pijesz "Coca-colę",czy innego typu colę? Nasza pani pediatra twierdzi że tylko coca-cola ma takie właściwości, np. pepsi już nie. Nie wiem co takiego innego ma w składzie że akurat ona pomaga. Ale skoro zżera rdzę, to pewnie i wirusa
pije coca cole..i pilam herbatke mietowa, dzis suharki, ryz, galaretka.
Bylo mi tak slabo ze maz zaprowdzil mnie do pokoju, nogi do gory i tak leze, a zoladek mnie tak boli ze masakra!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Czrna 81 wrote:Zrobiłam dzisiaj test(13dpo), oczywiście biel wizira... Ale nawet nie jest mi tym razem jakoś szczególnie przykro. Choć wykres był niczego sobie Ale dopóki nie zobaczę u siebie płodnego śluzu to chyba nigdy nie uwierzę że może się udać
przykro mi ze sie nie udalo, a moze jednak nie wszystko stracone jeszcze?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyZrobiłam dzisiaj z rana dwa testy, jeden tuż po wstaniu (słupkowy) i znowu jest cień cienia, chociaż mocniejszy niż przedwczoraj, za to na drugim nic (paskowy).
Wczorajszy: https://ibb.co/duHKU5
Dzisiejszy: https://ibb.co/fBQZwk
Razem dla porównania: https://ibb.co/k8oyNQ
Na zdjęciach praktycznie nic nie widać, jedynie delikatnie po przechyleniu monitora.
Nie wiem czy te kreski tam na prawdę są czy to miejsce gdzie powinny być.
Objawy cały czas się pogłębiają. Coraz częściej mam jakieś dziwne mdłości, niby lekkie ale prawie po każdym posiłku, cycki tak pełne jak nigdy wcześniej, brzuch jakiś inny, mimo tego że nie jem słodyczy, ani nie zaczęłam jeść więcej (przed tym cyklem był płaski).
Może moje leki mają jakiś wpływ na te testy? Widzi ktoś te kreski czy to tylko moje zwidy? -
Xcandyx idź na betę. Ja widzę kreskę 2 bladą ale odcień różowy. Ile dni po owulce jesteś?
zubii lubi tę wiadomość
-
xcandyx, który to Twój dzień po owulacji?
Najszybciej rozwiejesz swoje wątpliwości idąc na betę. Ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu.
Po przechyleniu ekranu coś tam widać, jednak cięzko powiedzieć czy to są różowe cienie czy jedynie miejsce gdzie powinna być kreska.
Jakiej firmy są te testy? -
nick nieaktualnySzczerze powiedziawszy to teraz nie wiem. wydaje mi się że 15-16dpo. Zazwyczaj owu miałam około 16 dnia cyklu, ale w tym miesiącu to wszystko jakoś dziwnie jest. Zwykle po owulacji szybko zmieniał mi się na kremowy i/lub nie było go wcale, a teraz dopiero 3 dzień mam taki kremowy, jak gęste mleko + non stop jest wilgotno, a wręcz mokro. Nawet mój luby powiedział że tam w środku jest inaczej.
Wykresik: https://ovufriend.pl/graph/4afc34f868aed02d389473429c45e831
Może ty coś stwierdzisz, bo mi już brakuje pomysłów. -
nick nieaktualny
-
Czrna 81 wrote:Zrobiłam dzisiaj test(13dpo), oczywiście biel wizira... Ale nawet nie jest mi tym razem jakoś szczególnie przykro. Choć wykres był niczego sobie Ale dopóki nie zobaczę u siebie płodnego śluzu to chyba nigdy nie uwierzę że może się udać
Kochana, nie lubię :*
Kciuków i tak nie puszczamCzrna 81 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Bez pełnego pomiaru temperatury w całym cyklu ciężko coś wywnioskować z wykresu.
Leć jutro rano na betę, będzie wszystko wiadomo -
nick nieaktualnyDopytuje się tak ponieważ z tego co czytałam w ciąży u kobiet z wpnem ważne jest szybkie potwierdzenie ze względu na częstą konieczność zmiany leków.
A na betę na pewno jutro skoczę, bo od tych paru dni ciągle się stresuję tymi bladymi kreskami.
Przy okazji, na betę trzeba być na czczo? Czy lekkie śniadanie można zjeść? Ostatnio zdarza mi się zasłabnąć przy pobieraniu krwi, a nie ma kto mnie zawieźć o takiej porze, więc wolę nie zemdleć w autobusie przypadkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2017, 11:48
-
nick nieaktualnyJa nie wiem co to się dzieje, same wirusowki, u nas w domu przeszedł każdy, mnie ominęła bo byłam w szpitalu i zabronił mnie odwiedzać. Leżała że mną pani z sanepidu i powiedziała że na to jest tylko jeden sposób kieliszek wódki z pieprzem. Ja osobiście nie jestem za alkoholem, więc u mnie sprawdza się zwykła coca cola. Mój synek podobno dawał jak szewc i po coli prawdziwej ustalo. Dziewczyny gratuluję tym którym się udało. A tym które jeszcze walczą, wiem że są ciąże dni ale nie poddawaj cię się! Musicie walczyć o szczęście! Szczerze powiedziawszy ja nie miałabym tyle siły co wy z tymi całymi procedurami także dla mnie już jesteście Wielkie!!!
Wczoraj zaczął mnie boleć ten częściowo usunięty jajnika, strasznie się przestraszyłam że znowu znajdę się w szpitalu, więc dzisiaj leżę jak trusk. Obawiam się tylko zrostow -
xcandyx wrote:Dopytuje się tak ponieważ z tego co czytałam w ciąży u kobiet z wpnem ważne jest szybkie potwierdzenie ze względu na częstą konieczność zmiany leków.
A na betę na pewno jutro skoczę, bo od tych paru dni ciągle się stresuję tymi bladymi kreskami.
Przy okazji, na betę trzeba być na czczo? Czy lekkie śniadanie można zjeść? Ostatnio zdarza mi się zasłabnąć przy pobieraniu krwi, a nie ma kto mnie zawieźć o takiej porze, więc wolę nie zemdleć w autobusie przypadkiem.
Możesz iść najedzona badanie można zrobić o każdej porze dnia. -
Monika, a Ty miałaś usuwany jajnik czy jajowód? Przepraszam, że tak dopytuję, ale przejścia mamy podobne.
-
nick nieaktualny