SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:Jakie macie sposoby na przyspieszenie okresu? Odstawiłam luteine wczoraj
a bete zrobiłaś ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Yoselyn82 wrote:pije coca cole..i pilam herbatke mietowa, dzis suharki, ryz, galaretka.
Bylo mi tak slabo ze maz zaprowdzil mnie do pokoju, nogi do gory i tak leze, a zoladek mnie tak boli ze masakra!Czarna81
22 cs. -
panan12 wrote:Jakie macie sposoby na przyspieszenie okresu? Odstawiłam luteine wczoraj
Anna Stesia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
-Monika- wrote:Nie chce już rozmyślać nad tym czy dobrze postapiono czy nie. Jest już po fakcie. Ciekawa jestem teraz jak będzie teraz z kolejną ciaza i czy wogole będzie, bo mąż już dzieci nie chce.
Monika, oboje z mężem potrzebujecie czasu. A teraz odpoczywaj i już nie męczę pytaniami
Ja po czasie żałuję, że nie zdecydowałam się na usunięcie jajowodu, ale inaczej się patrzy na spokojnie na sprawę a inaczej w szpitalu i w emocjach.zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Monika, oboje z mężem potrzebujecie czasu. A teraz odpoczywaj i już nie męczę pytaniami
Ja po czasie żałuję, że nie zdecydowałam się na usunięcie jajowodu, ale inaczej się patrzy na spokojnie na sprawę a inaczej w szpitalu i w emocjach. -
Yosel woda ze solą
Czarna ja @ nie przyjmuję u Ciebie a Clo tak działa na śluz.
Monika dobrze że z nami tutaj jesteś a betę powtarzasz czy spada ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
O rety! Wy też macie sensacje żołądkowe? To jakaś plaga...ja umieram od 4 rano, dopiero teraz trochę przeszło. Mąż mnie musiał nosić z WC do łóżka. A temperaturę mam niską 35,6 C. A wczoraj jadłam tylko w domu. Więc nie wiem co to ma być...PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Flowwer wrote:Yosel woda ze solą
Czarna ja @ nie przyjmuję u Ciebie a Clo tak działa na śluz.
Monika dobrze że z nami tutaj jesteś a betę powtarzasz czy spada ?Czarna81
22 cs. -
Czarna a gin sprawdzał czy przy szyjce jest ?
Jakiś wirus panuje ? Mnie to atom nie ruszy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
U mnie na wirusowke pomaga cola i jagody ,jagody oczywiscie na biegunke . Nie wiem czy wiecie jak wyglada kobylok inaczej konski szczaw pelno tego na kazdej lace moja babcia mi to pokazala zbiera sie nasionka ale musza byc ciembo brazowe w tedy sa dojrzale napar z tego jest fenomenalny na biegunke
-
nick nieaktualny
-
współczuje wszystkim z jelitówką, pamiętam jak sama umierałam w maju na to trzymajcie się dziewczyny i szybkiego powrotu do zdrowia...
Ja nawet testu nie robiłam bo temp spadła a dziś 13 dpo czyli @ zarogiem o ile przez tą torbiel się nie przesunie bo od wczoraj boli mnie jajnik w którym gin wykrył.
Mój M za to złapał jakiegoś wirusa bo gardło go boli i ogólnie mizerniutki i teraz tak się zastanawiam bo wczoraj kupiłam antybiotyk dalacin niby na ureoplazme i paciorkowca i mieliśmy zaczać od 1 dc brać ale w takim układzie nie wiem czy już mu nie podać??? podpowiedzcie dziewczynyTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Panan po progesteronie dostaje @ 5 dnia po odstawieniu i nic tego nie przyspieszy. Żeby przyszedł okres musi spaść progesteron.
-
-Monika- wrote:A dlaczego wolałabys nie mieć tego jajowodu? Ja od wczoraj odczuwam ten jajnika który był robiony, nie wiem czy tak powinno być. Albo coś już sobie wmawiam. Idzie zwariować.!
-
summer86 wrote:Bo gdyby nie było prawego jajowodu to pewnie byśmy po prostu co cykl się starali aż do skutku.. a tak z tyłu głowy siedzi mi, że prawy jest w znacznym stopniu niesprawny i boję się podjąć ryzyko przy owulacji z prawego jajnika.
U mojej koleżanki, pomimo zdrowych jajników była taka sytuacja, że miał z prawego 2 ciąże pozamaciczne. Potem już tylko monitoring i celowali tylko na lewy