SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny chce Wam opowiedzieć jak dzis zrobiłam dobry uczynek znalazłam portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami i wieloma innymi rzeczami i zawiozłam go właścicielce z dowodu osobistego wzięłam adres zastałam tatę właścicielki był w takim szoki, ze ktoś sam przywoził zgubę to aż zaniemówił
innamorata88, Emiilka, Bocianiątko, staraczka1111, Flowwer, Czrna 81, zubii, Madżka89, KateHawke, Sarna84, Lunaris, Kazio14, malka, kolka, KaMiszka, madzia8lenka, Phnappy, StaraczkaNika, Meśka, Carolline, Amy333, Karma88, bertha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilla_ wrote:Mam jeszcze pytanie do tych co brały lub biorą Lutinus. Jak się po nim czułyście? Mocno brudzi bieliznę?
Co do kwasu foliowego bardzo mnie to zdziwiło, nawet zapytałam gina jeszcze raz czy może się nie pomylił. -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny chce Wam opowiedzieć jak dzis zrobiłam dobry uczynek znalazłam portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami i wieloma innymi rzeczami i zawiozłam go właścicielce z dowodu osobistego wzięłam adres zastałam tatę właścicielki był w takim szoki, ze ktoś sam przywoził zgubę to aż zaniemówił
Bocianiątko, Flowwer, zubii lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Aishee, Oli, Milla - ogromne gratulacje! Trzymamy mocno kciuki za wzrastające fasolki
Dziewczyny, ja miałam dzisiaj pierwsze badanie progesteronu i wyszło mi 0,15 ng/ml. Dziś jest mój 12 dc, więc wnioskuję, że to faza owulacyjna, gdzie normy to 0,12 - 12,00 ng/ml. Teraz mam powtarzać ten progesteron co dwa dni do okresu. I moje pytanie - czy z tego pojedynczego wyniku można coś wnioskować? Bo mnie się wydaje strasznie niski...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Dobro wraca, pamiętaj. ❤️❤️❤️❤️
Bocianiątko, Czrna 81, staraczka1111, Lunaris, Karma88, bertha lubią tę wiadomość
-
Lutinus strasznie brudzi 6 razy majtki zmieniam na dzień wkładka to mi nic nie daje. Agniechaaa dobrze zrobiłaś
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny chce Wam opowiedzieć jak dzis zrobiłam dobry uczynek znalazłam portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami i wieloma innymi rzeczami i zawiozłam go właścicielce z dowodu osobistego wzięłam adres zastałam tatę właścicielki był w takim szoki, ze ktoś sam przywoził zgubę to aż zaniemówił
Wszystkim gratuluje z całego serca ! I życzę spokojnych 9 miesięcy
Staraczka przekonałaś mnie tym bobo testem , już dopisałam do listy zakupów na wakacjestaraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa brawo Ty!!!
Ja po wizycie... Do dupy! Nie będzie stymulacji w tym cyklu Z racji tak słabego endo ostatnim razem dostałam receptę na jakiś preparat polepszający śluzuwkę.Nie pamiętam nazwy, jakaś nowość w saszetkach. Musiałam zostawić receptę w aptece bo muszą to sprowadzić. I mam tylko to brać przez miesiąc. Do tego badania nasienia... mój mąż aż nogą drapie. Nie wiem jak go przekonam. Wali głupie testy że jak jego wyniki wyjdą źle to sobie znajdę innego chłopa. Na co ja się odgrażam że znajdę jak nie zrobi badań.
Ech, do dupy wszystko! Cykl dopiero się zaczął a już stracony... No chyba że stanie się cud i będzie naturalsCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wracam po chwilowej przerwie (choć częściej udzialałam sie w roczniku '90) aż hasła do forum zapomniałam. Przerwa miała sprawic że troszke wyluzuje, i chyba podziałało dziś na teście ukazały mi się 2 kreski. Póki co ciesze się bardzo delikatnie, ale mam cichą nadzieje że będzie wszystko dobrze, i będę mogła się cieszyć w pełni
A wszystkim cudownyym Staraczką życzę wymarzonych dwóch kresek, a później cudownego dzidziusia
(po lewo test z rana, po prawo z godz. 17)
https://zapodaj.net/b2519c17487b6.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98b937a95fb4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 19:46
staraczka1111, KateHawke, Lunaris, Czrna 81, E_w_c_i_a, malka, Flowwer, madzia8lenka, Phnappy, Jedna_z_Wielu, Madżka89, Amy333, Karma88, by7mistake, bertha lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Tez miałam 3x wiec non stop zmieniałam bieliznę
Eh, branie go mi wypada akurat na wyjeździe, na szczęście będziemy u moich rodziców więc chyba nie będzie tragedii. Zastanawiam się czy założenie podpaski na noc nie byłby dobrym rozwiązaniem przynajmniej na czas snu. Tego jest tak dużo że aż tak brudzi czy jak? Zastanawiam się czemu mi on go przepisał.....
Na jaki kolor to brudzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2017, 18:38
-
KaMiszka wrote:Cześć dziewczyny, wracam po chwilowej przerwie (choć częściej udzialałam sie w roczniku '90) aż hasła do forum zapomniałam. Przerwa miała sprawic że troszke wyluzuje, i chyba podziałało dziś na teście ukazały mi się 2 kreski. Póki co ciesze się bardzo delikatnie, ale mam cichą nadzieje że będzie wszystko dobrze, i będę mogła się cieszyć w pełni
A wszystkim cudownyym Staraczką życzę wymarzonych dwóch kresek, a później cudownego dzidziusia
(po lewo test z rana, po prawo z godz. 17)
https://zapodaj.net/b2519c17487b6.jpg.html
<a href=https://zapodaj.net/b2519c17487b6.jpg.html>test.JPG</a> -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny chce Wam opowiedzieć jak dzis zrobiłam dobry uczynek znalazłam portfel ze wszystkimi dokumentami, kartami i wieloma innymi rzeczami i zawiozłam go właścicielce z dowodu osobistego wzięłam adres zastałam tatę właścicielki był w takim szoki, ze ktoś sam przywoził zgubę to aż zaniemówiłNinka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Milla_ wrote:Eh, branie go mi wypada akurat na wyjeździe, na szczęście będziemy u moich rodziców więc chyba nie będzie tragedii. Zastanawiam się czy założenie podpaski na noc nie byłby dobrym rozwiązaniem przynajmniej na czas snu. Tego jest tak dużo że aż tak brudzi czy jak? Zastanawiam się czemu mi on go przepisał.....
Na jaki kolor to brudzi?
na biało. na początku miałam taki gęsty a teraz taki wodnisty -
Milla_ wrote:Mam pytanie do tych dziewczyn które są już dłuższy czas w ciąży. Jaką dawkę kwasu foliowego zalecił wam lekarz, bo mi powiedział żebym brała tyle tabletek ile miesięcy ciąży, np 2 miesiąc to 2 tabletki, 3 miesiąc to 3 itd. No i Wit D3 kazał brać 4000 jednostek.Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Hej Kobiety!
Ewakuowałam się z rana na działkę bo patelnia okropna w mieszkaniu!
Czytam ,czytam a tu się mnożą nowe fasolki extra dziewczyny! gratuluję!
Staraczka kolejny raz to powiem-PIĘKNA KRECHA Melisa i luz! Będą bliźniaki :*
FLOWER cudowny avatar!!!staraczka1111, Flowwer lubią tę wiadomość