SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Flowwer oglądaliśmy wczoraj z mężem ten film maybe baby. Samo życie! Ginekolog,, jaś fasola,, najlepszy haha
Ta realnego filmu o nas nie widziałam test PCT a scena z pierwszym zastrzykiem super !!!
Która go nie widziała to koniecznie na liście do obejrzenia.
Panan nie ma to nic wsólnego
Czarna zobaczysz najgorszy pierwszy raz a teraz mój M jak ma iść na badanie to szczerzy zęby jakby gołębie gówno złapał w locie i nie mam pojęcia dlaczego ale nie wnikam w to.Czrna 81, staraczka1111, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
No właśnie w nl ciążę mi uznaja dopiero po 12 tygodniu... Nie ma takich laboratoriów prywatnych jak w pl gdzie za kasę zrobię badania. Muszę poszukać polskiego lekarza może mi zleci coś....
-
Czrna 81 wrote:Narazie nie, bo to mi nie rosną pęcherzyki. Jak w końcu urosły to nie pękły, a jak udało się żeby pękły to moje endo było tak osłabione stymulacją że okres po nim miałam 2 dni!
No mi też właśnie nie rosną. Jest ich dużo i są nie dojrzałe. Zobaczymy mam 2 cykle letrozol a potem hsg. Czy to jest bolesne? -
panan12 wrote:No mi też właśnie nie rosną. Jest ich dużo i są nie dojrzałe. Zobaczymy mam 2 cykle letrozol a potem hsg. Czy to jest bolesne?
-
nick nieaktualnyAnushkie wrote:3 dzień spoz. Dziewczyny... taka ekscytacja mnie dopadła ze napewno będę tu do jutra z wami gaworzyc haha ☺ jutro rano robie test juz leży w szufladzie... jakby to było to... o jej ale byłoby fajnie... przy drugim cyklu starań
Jesteś mistrzynią cierpliwości, ja już dawno wykorzystałabym ten test z szuflady
Zwłaszcza po 3 dniach spóźnienia
Podziwiam!! -
sylwia198808 wrote:Jesteś mistrzynią cierpliwości, ja już dawno wykorzystałabym ten test z szuflady
Zwłaszcza po 3 dniach spóźnienia
Podziwiam!!kaha lubi tę wiadomość
Anushkie -
staraczka1111 wrote:A ten fragmin co stosuje ile się go ma brać? Strasznie grube igły to ma i bolące! Mam już kolorowy brzuch niebiesko-fioletowo-zolto-czerwono-zielony. Dziś tak wbilam że się krew mi puściła i mam teraz taką bułkę w tym miejscuMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Anushkie wrote:Hehe uwierz ze juz dawno bym zrobiła, no ale mąż mówił zaczekaj zaczekaj na spokojnie jutro zrobimy ... no to już zaczekam Hehe
never_lose_hope, zubii, Anna Stesia, Madżka89 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:U nas w Invimedzie zastrzyki i acard ładują niestety do końca ciąży
Też mnie to czeka i wiem że bedę płakać w pewnym momencie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:U nas w Invimedzie zastrzyki i acard ładują niestety do końca ciąży
staraczka1111, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:U nas w Invimedzie zastrzyki i acard ładują niestety do końca ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 15:54
never_lose_hope lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:To oni wkładają do szyjki macicy?
-
Hej Dziewczyny,
dolaczam do sierpniowego testowania
Nie jestem tylko pewna kiedy wykonac test ciazowy poniewaz poki nie zaznaczylam pozytywnego testu owulacyjnego, wykres wskazywal termin kolejnej miesiaczki na 08.08.17.. test okazal sie pozytywny 30.07.17 powinnam teraz liczyc 14 dni od owulacji do krwawienia (13.08) i dopiero wtedy robic test czy moge juz 08.08?staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
esther wrote:Hej Dziewczyny,
dolaczam do sierpniowego testowania
Nie jestem tylko pewna kiedy wykonac test ciazowy poniewaz poki nie zaznaczylam pozytywnego testu owulacyjnego, wykres wskazywal termin kolejnej miesiaczki na 08.08.17.. test okazal sie pozytywny 30.07.17 powinnam teraz liczyc 14 dni od owulacji do krwawienia (13.08) i dopiero wtedy robic test czy moge juz 08.08? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59840c630f95.jpg
a ten to dla czystej formalności i do pudełeczka na pamiątkęYoselyn82, Amy333, Anna Stesia, Czrna 81, never_lose_hope, zubii, Madżka89, malka, KateHawke, Sarna84, panan12, Karma88, Maja84, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59840c630f95.jpg
a ten to dla czystej formalności i do pudełeczka na pamiątkę
test suuuper to i beta bedzie mega wysoka!
p.s a nie 12dpt jutro?staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:test suuuper to i beta bedzie mega wysoka!
p.s a nie 12dpt jutro?
dziś jest 12 dpt. w czartek robiłam betę jak było 9 dpt -
staraczka1111 wrote:dziś jest 12 dpt. w czartek robiłam betę jak było 9 dpt
aaa myslalam ze robilas w sobote, skoro czwartek tez robilas i wtedy jutro czyli kazde po 48h
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️