SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Może się uda bez tego bo to chyba boli
Panan, HSG to nic strasznego.. ból jeśli będzie to trwa przez 2-3 minuty, a badanie dużo wyjasnia.
Moim zdaniem nie ma sensu robić dłuższej stymulacji jeśli nie wiadomo czy jajowody są drożne -
Yoselyn82 wrote:aaa myslalam ze robilas w sobote, skoro czwartek tez robilas i wtedy jutro czyli kazde po 48h
-
staraczka1111 wrote:jutro bedzie 96h 4 dni to musi wyjsc juz okolo 300 bhcg
jesli beta tak ladnie rosnie jak do tej pory to na pewno bedzie powyzej 300Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 19:51
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć wszystkim
Założyłam tutaj konto żeby zadać nurtujące mnie pytania.
Moje cykle trwają 35dni. Ostatnią @ miałam 5.07 i trwała zaledwie 3dni ( normalnie trwa około 6dni )
24.07 współżyłam z chłopakiem i prezerwatywa nam pękła. Później miałam dużo białego gęstego śluzu. Dokładnie 30.06 poczułam wieczorem lekkie kłucie w podbrzuszu. Gdy poszłam do toalety miałam lekko zabarwiona wydzieline w kolorze kawy z mlekiem a na następny dzień już nic nie było. Czy mogło to być plamienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała?
Kiedy najlepiej zrobić test zakładając, że to plamienie mogło być implatacja zarodka?
Okres mam dostać za 2 dni czyli 8.08
Bardzo proszę o odpowiedź. -
Jvul wrote:Cześć wszystkim
Moje cykle trwają 35dni. Ostatnią @ miałam 5.07 i trwała zaledwie 3dni ( normalnie trwa około 6dni )
24.07 współżyłam z chłopakiem i prezerwatywa nam pękła. Później miałam dużo białego gęstego śluzu. Dokładnie 30.06 poczułam wieczorem lekkie kłucie w podbrzuszu. Gdy poszłam do toalety miałam lekko zabarwiona wydzieline w kolorze kawy z mlekiem a na następny dzień już nic nie było. Czy mogło to być plamienie implantacyjne? Czy któraś z was tak miała?
Kiedy najlepiej zrobić test zakładając, że to plamienie mogło być implatacja zarodka?
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Ale mega pamiątka będzie!!!
Widok marzenie!!
wszystkim i kazdej z osobna zycze takich pieknych tłustych krech !!!!never_lose_hope, kaha, Anna Stesia, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dzisiaj z mężulkiem meeega leniwy dzień Leżaki, książka, chill i dochodzenie do siebie po imprezie
Przed chwilą skończyliśmy oglądać film LION droga do domu - jeśli macie wolne 2godzinki to polecam, film na faktach, końcówka mega wzruszająca
Kurcze, weekend minął nawet nie wiem kiedy, jutro powrót do szarej rzeczywistości
Dobrze, że przed nami jeszcze wizja urlopu, to będzie motywacja żeby jutro wstać przed g. 6staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Flower zakupy udane, ale dziś nie w aptece M mi kupił piękna spódniczkę :p
A tak poza tym to powiem Wam dziewuszki że ten cykl jest full natura a cycki bolą mnie chyba 10x bardziej niż ostatnio po dupku. Nagle mam jakiś biały śluz, już myślałam ze okres za szybo przyszedł... naprawdę absolutnie nic z tego nie rozumiem, w piątek wyjeżdżamy, ale to bez sensu robić betę tak wcześnie prawda ?staraczka1111, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ulaaaa:( wrote:Kiedy doczekam takiego widoku????
na 22 testowanie zapisane moze to bedzie to szczesliwe -
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Wszystkie się doczekamy!
Na każdą przyjdzie czas
Staraczka, ile to u Was trwało??
Zostajesz na L4 już do końca czy wracasz do pracy jak lekarz się zgodzi??
zostaje do końca. Przy mojej pracy nie mam szans juz wrócić. ogólnie to juz 5 lat starań a Ivf od kwietnia zaczynalismy tabletki anty -
Lena21 wrote:A macie jakaś fajna książkę do polecenia na wakacje ?
ja ostatnio przeczytałam ,,dolina umarłych,, i ,,mumia,, bardzo wciagajace -
nick nieaktualnystaraczka1111 wrote:zostaje do końca. Przy mojej pracy nie mam szans juz wrócić. ogólnie to juz 5 lat starań a Ivf od kwietnia zaczynalismy tabletki anty
O kurcze, to szmat czasu!!!
Tymbardziej gratuluję i cieszę się Waszym sukcesem
Po jakim czasie poszliście do lekarza? Widzę, że macie na koncie nieudane inseminacje.. W czym tkwił problem u Was? Jeśli to nie tajemnica
Dobrze, że to już przeszłość
Teraz będzie coraz bardziej kolorowo!!staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJvul wrote:Cześć wszystkim
sylwia198808 wrote:O kurcze, to szmat czasu!!!
Tymbardziej gratuluję i cieszę się Waszym sukcesem
Po jakim czasie poszliście do lekarza? Widzę, że macie na koncie nieudane inseminacje.. W czym tkwił problem u Was? Jeśli to nie tajemnica
Dobrze, że to już przeszłość
Teraz będzie coraz bardziej kolorowo!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 20:38
never_lose_hope lubi tę wiadomość