SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Ja mam letrozol tylko 2 cykle brać a później idę na hsg pewnie jakieś badania i inseminacja.
Monika tak mi przykro ale jeszcze nie wszystko stracone ja jakoś w te temp i szyjki nie wierzę do końca.
boduszka 12 dpo najlepiej ale znając życie to my tutaj już sikamy od 10 dpo
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
boduszka wrote:Dobry wieczór jestem tutaj nowa chociaż w sumie czytam Was już od dawna:)
Dzisiaj jest u mnie 8dpo wiec testuje.. nie wiem właśnie.. może 10.08??
Chciałam pogratulować wszystkim którym się już udało i trzymam kciuki za te które będą dopiero testowały
Ja tez testuje 10.08. Moze to bedzie dla nasz szczesliwy dzien:)
Udostepnisz swoj wykres?boduszka, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:W Rybniku tez mamy świetną księgarnię na rynku i ceny naprawdę dużo lepsze niż w Empiku, do tego super obsługa dziewczyny z moich okolic pewnie potwierdzą :p
Ja do Rybnika to na zakupy Focus i Plaza głównie kino lub ciuchy i oczywiście w Fokusie muszę iść na stoisko "nasze paznokcie" tam hybrydy i inne błyskotki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:Ja tez testuje 10.08. Moze to bedzie dla nasz szczesliwy dzien:)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry;* witam się z rana robiłam Pink test rano wyszedł cień kreski znowu. M. potwierdza To normalne ze brzuch i jajniki bola tak jakby ciągną tak na poczatku ??
never_lose_hope, KaMiszka, staraczka1111, KateHawke, Flowwer, Agniechaaaa, MamaNl, summer86, Karma88, sara9555, madzia8lenka, Sarna84, zubii, Emiilka, Czrna 81, Lunaris, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:bardzo mądre posunięcie, trzymam kciuki !! Często o HSG wszystko przedmuchane szybo jest fasolka
Monika tak mi przykro ale jeszcze nie wszystko stracone ja jakoś w te temp i szyjki nie wierzę do końca.
boduszka 12 dpo najlepiej ale znając życie to my tutaj już sikamy od 10 dpo
Jesteś kochana dziękuję za wsparcie jesteście super wszystkie pamiętajcie że jesteśmy nieplodne a nie bezpłodne wszystko się da zrobić w swoim czasienever_lose_hope, Flowwer, Czrna 81, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Albo mam zwidy, jakies zaburzenia albo widze cien cienia:D patrze co chwila na test czy za kazdym razem to zobacze i jest. Chyba oszaleje:) ale jesli to dzidzius to sie niesamowicie ciesze bo to nasza ostatnia szansa przed przerwa, bo mialam zmienic prace a wtedy trzeba by troche popracowac. Ale chrzanic prace jesli tu dzidzius rosnie:D wroce z pracy to postaram sie wkleic test:)
never_lose_hope, KaMiszka, staraczka1111, KateHawke, Flowwer, Agniechaaaa, Karma88, Amy333, sara9555, madzia8lenka, Sarna84, emi2016, zubii, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny gratuluję tym które mają pozytywnie testy ja ten cykl odpuscilam czekam na @ i zapisuje się na wrzesień może następny cykl będzie owocny
Wczoraj byłam u pięknej młodej dwutugodniowej dziewczynki i taka mała kruszynka z niej, fajnie by było kiedyś mieć istotę w domu
Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuż z samego rana dwa testy pozytywne?!
Ale wysyp w sierpniu!!! Ekstra!!
Key_b - ponownie gratuluję
@ już się spóźnia czy testowałaś przed terminem? Trzymam kciuki żeby ten cień przemienił się w grubą, tłustą drugą krechę
Justa - gratki! Dzidzia pewnie wiedziała sama kiedy będzie ten dobry moment, chrzanić pracę! Nie ta to inna A rodzina jest tylko jedna, najważniejsza!
Staraczka, czekamy na Twoją betę
Niech sierpień dalej tak owocuje!
Flowwer, co tam? Wypoczęta na urlopie? Pogoda dopisała póki co więc pewnie codzienny relaks w ogrodzie Tak jak być powinno
Agniecha, opowiadaj jak było z górach!! Odstresowani i wychillowani?? -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Ja dziś miałam taki realistyczny sen, ze jak się obudziłam to aż mi łezka poleciała, taka byłam zawiedziona... śnił mi sie pozytywny test i ogromna radość, a tu temperatura spadła, brzuch boli i piersi tez pewnie @ tuż za rogiem
Znam takie sny doskonale... Za nami kilka takich, przed nami pewnie jeszcze więcej..
Ale wiesz Lena, że zła passa kiedyś się na pewno skończy i zamiast śnić - zobaczymy testy pozytywne na własne oczy
Diagnozujecie się już ze swoim mężczyzną? Czy czekacie na ten magiczny "rok" i później szukanie pomocy??
A poza tym pamiętaj - dopóki nie ma @ to jest nadzieja!!!
Nie kraczWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 07:33
-
Dziewczyny pokazywać te pozytywy ale super. Zaczarujmy ten sierpień samymi.
-
Lena21 wrote:Ja dziś miałam taki realistyczny sen, ze jak się obudziłam to aż mi łezka poleciała, taka byłam zawiedziona... śnił mi sie pozytywny test i ogromna radość, a tu temperatura spadła, brzuch boli i piersi tez pewnie @ tuż za rogiem
-
Chyba zle mi zbadali krzywe. Prosiłam wyraźnie o krzywą cukrową i krzywą insulinową, a z glukozy mam 3 wyniki, a z insuliny 2 To chyba źle, co?
Insulina 15,12 uU/ml
Po 120 min 83,62 uU/ml
Glukza 83 mg/dl
Po 1 h 152 mg/dl
Po 2 h 104 mg/dl
Będę wdzięczna za interpretację. -
nick nieaktualnyCześć jestem juz w pracy wyjazd baaaardzo udany z Giewontu poszliśmy na Kasprowy Wierch, cos cudownego w sercu szlam na Giewont z intencją za pingwinki, zobaczymy we wrześniu czy byciem takblosko nieba pomogło. Po pracy postaram sie Was nadrobić jeśli ktoś w weekend zobaczył 2krechy to grAtuluje!!!!
Staraczka jak sie czujecie???
Inna co u Was??
P.s pogodę mieliśmy aż za dobrą oto efekt (smarowałam sie filtrem 30) kuruje to w każdy możliwy sposób za 2tyg wesele!! Muszę to wyrównać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff9f4aecc893.pnginnamorata88, Flowwer, never_lose_hope, KateHawke, staraczka1111, Karma88, madzia8lenka, Sarna84, emi2016, zubii, Czrna 81, Lunaris, Maja84 lubią tę wiadomość