SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Amy33 - dzięki.
Właśnie wysmażyłam skargę na laboratorium, teraz już tylko chce mi się beczeć
Kochana, nie ma co beczec. Wyniki nie sa jakies drastyczne. Ja mam podobne wartości insuliny, wlasnie drukuje tabele z indeksami glikemicznymi i ide po pracy na zkaupy:) Do tego odrobina ruchu i będzie dobrze:)
A do labo rzeczywiście można się udac, krzywa 3 punktowa jednak dużo więcej obrazuje. -
Dziewczyny gratuluję pozytywnych testów od rana.
Kasia czekamy za wynikiem bety
Inna będzie zapewne taka piękna dziewczynka. My marzymy o synku ale narazie nie idzie to w tym kierunku
Agniechaaaa góry są piękne i na pewno zostanie Ci to wynagrodzone we wrześniu pieknymi bliźniakami. ❤kasia_pra lubi tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Lubię chyba wszystko oprócz sci-fi lubię tez takie wiecie, babskie historie chociaż może lepiej żebym nie wyła na plaży )
Z takich babskich polecam Ci, tak jak już napisała Sylwia, wszystkie książki Nicholasa Sparksa. Każda jedna jest super, lekko się je czyta, wzruszają, sprawiają, że można się rozmarzyć. Ja teraz na urlopie przeczytałam trzy i przy każdej się cieszyłam i płakałam na zmianę
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Flower jestem z wami, na bieżąco czytam i mocno kibicuje i trzymam kciuki za testujące tylko jakoś nie mam weny do pisania. Dziś pierwszy dzień bez @ więc powoli przymierzam się do działania ale jakoś ostatnio ciągle się z M mijamy bo ma tyle pracy że zostaje po godzinach i w weekend też pracował... Na razie przerzuciłam się na książki i mam jakiś ciąg kryminałowy...
Na razie M-ek się suplementuje i widzę jak się stara sam brać lekki, widzę jak mu zależy a tu dalej nic... widzę że go to przytłacza i nie wiem jak mu pomóc...
To tak pokrótce co u mnie ;p
PS Ale kto nie walczy ten nie niańczy więc się nie poddajemy
Karma88, Flowwer, malka, Lunaris lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Justa0801, key_b - gratuluję !!!
kasia_pra - trzymam kciuki za betę !
Innamorata - trzymam kciuki za prenatalne !
Agniecha - wypoczywaj i ładuj baterię na wychowywanie bliźniaków
Flowwer - kiedy zaczynasz procedurę ? Z całych sił kibicuję !kasia_pra, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Dzisiaj się dowiedziałam, że żaden zarodek z pięciu nie dotrwał do blastki Mam 3 trzydniowe bałwanki i dwa ze mną. Modlę się żeby zostały.
Z całego serca Ci tego życzę i baardzo mocno trzymam kciuki :*
Niech szybko Ci zleci do testowania! Bo teraz na pewno jeszcze większy stres się pojawił -
nick nieaktualnyAksamitna wrote:Dzisiaj się dowiedziałam, że żaden zarodek z pięciu nie dotrwał do blastki Mam 3 trzydniowe bałwanki i dwa ze mną. Modlę się żeby zostały.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za wsparcie dziewczyny, ja jak to typowa kobieta pierwszy dzień urlopu ruszyłam do sprzątania musiałam jakoś rozgonić te poranne smutki.
Sylwia zaczynamy dopiero badania, miałam dziś pojechać z rana na tsh ale jakoś tak nie miałam weny. Mój M ma się wybrać na badanie, ale trochę mamy problem z czasem, wstępnie się umówiliśmy, że pojedziemy w piątek po wakacjach, jak wrócę ze szkolenia, bo akurat 5 dni mnie nie będzie to będzie miał odpowiednią przerwę.
Piękne nogi, ja jestem blada jak ściana, liczę tylko na chorwackie słońce
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, chodzi któraś do Angeliusa w Katowicach? Powiedzcie mi czy tam jest też taki pakiet 3 procedur IVF, że jak za pierwszym razem się uda to zwracają za resztę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 13:05