SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke wrote:Mnie za to bolą od samej owulacji i to tak mocno, że spać w nocy nie mogę.
-
Amy333 wrote:Kurde, a mnie nie bolą. A przy dupku chyba powinny, nie?
Ja biorę Inofem i przy nim to znowu powinny przejść takie objawy jak ból piersi. Wszystko mamy na odwrótAmy333 lubi tę wiadomość
-
Dajcie spokój tym cyckom :p przy pierwszej ciąży mnie bolały już kilka dni po owu, a przy drugiej dopiero jak już mi testy pozytywne wyszły
A co miesiąc było inaczej.
Więc czy bolą czy nie to nie tracimy nadzieiAmy333, Poziomka92, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Dajcie spokój tym cyckom :p przy pierwszej ciąży mnie bolały już kilka dni po owu, a przy drugiej dopiero jak już mi testy pozytywne wyszły
A co miesiąc było inaczej.
Więc czy bolą czy nie to nie tracimy nadzieiPoziomka92 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
KateHawke wrote:Dziewczyny, chodzi któraś do Angeliusa w Katowicach? Powiedzcie mi czy tam jest też taki pakiet 3 procedur IVF, że jak za pierwszym razem się uda to zwracają za resztę?
Ja tam się leczę ale niestety takiego pakietu tam nie ma a na stronie jest cennik.
https://klinikanieplodnosci.pl/cennik/
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mnie suty bolą nie da się dotknąć ich:) piersi powiększone twarde ale nie bolą!
-
innamorata88 wrote:A u mnie od początku flaczki ból piersi nie jest wcale wyznacznikiem ciąży!!
Na ciążę wcale nie liczę. U mnie akurat nadziei brak, ale zawsze i niezmiennie miałam ból ok 7dpo aż do @. I to było normalne. A tu ból od samej owulki i to coraz większy (wielkość bólu może dokładać progesteron). Normalne to u mnie nie jest. -
KateHawke wrote:Dziewczyny, chodzi któraś do Angeliusa w Katowicach? Powiedzcie mi czy tam jest też taki pakiet 3 procedur IVF, że jak za pierwszym razem się uda to zwracają za resztę?
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Staraczka u Ciebie to parka jest
Inna masz rację najważniejsze że zdrowe !!!
Karma ja jeszcze też muszę się przejść na usg tarczycy do endokrynologa bo moja koleżanka miała idealne hormony a na usg wyszło że ma do usunięcia ją.
Chcę sobie też ją skontrolować.Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:No też mam takie Przeczucia że będzie chłopak i dziewczynka. Mąż codziennie gada do brzucha i co dzień to inne imiona dziś było Kazik hahahaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:o której masz mieć wyniki bety ??? znów koło 17 dopiero??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 14:01
Flowwer, Agniechaaaa, Amy333 lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:No niestety o 17 to są ćwiczenia cierpliwośći dziś musi być koło 300 bhcg
i tak będzie !!! na moje oko będzie 350staraczka1111, Kaczorka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma co do mojej koleżanki to wyszło w ciązy ta torbielowatość tarczycy i profesor jej sugerował jak chce drugie dziecko to ma się jak najszybciej zdecydować by ciąża była na własnej tarczycy bo jest do wycięcia. Lepiej na własnej niż na lekach. Ma tyle guzów ze je na zewnątrz widać. Teraz jest na końcówce ciąży z drugim i w styczniu ma mieć wycinaną.
Konami lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Ja obstawiam około 400
Karma88 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:i tak będzie !!! na moje oko będzie 350
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Z tej 500 inna to jeszcze trojaczki wyjdą
innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Ja biorę Inofem i przy nim to znowu powinny przejść takie objawy jak ból piersi. Wszystko mamy na odwrót
kurcze, chyba jednak zaczynają, hehehe;-)KateHawke lubi tę wiadomość