SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
AgataPe wrote:tam był widok po 3 minutach, tu po 5 Boże, ręce mi się trzęsą
https://zapodaj.net/7c0cd38ad28c0.jpg.html
Teraz będziesz juz patrzeć na ten test co 5min do wieczora. I nie ma opcji że się na czymkolwiek skupisz. Super! Jutro rób betęstaraczka1111, Emiilka, AgataPe, blue00, boduszka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:No to jak jesteś pewna ze jest po owu to myślę, że nie zaszkodzi. Bierz tak jak kazała gin. Dopiero 3dpo to jeszcze ma czas żeby urosnąć.
Dziękuję Malka :* No to lecę do apteki. Zastanawiałam się, ponieważ moja prowadząca gin kazała badać progesteron i nic nie mówiła o ewentualnym braniu luteiny, a tę luteinę przepisał mi gin, który robił mi w tym miesiącu monitoring...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Staraczka, ja nie strzelam ile będzie wynosiła Twoja beta, wiem że będzie poprostu taka akurat. Nie ma się co nakręcać żeby była jak najwyższą, żeby się potem nie rozaczarowac że jest trochę niższa od tej na jaką stawiałyśmy. A jak będzie taka w kosmos to poprostu będzie super
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Dziękuję Malka :* No to lecę do apteki. Zastanawiałam się, ponieważ moja prowadząca gin kazała badać progesteron i nic nie mówiła o ewentualnym braniu luteiny, a tę luteinę przepisał mi gin, który robił mi w tym miesiącu monitoring...
Luteina to jest progesteron
-
malka wrote:Luteina to jest progesteron
Malka, to wiem Tylko boję się trochę brać bez wskazania mojej prowadzącej gin. Bo zależało jej na obserwacji proga w całej drugiej fazie, a jak wezmę luteinę, to już zaburzę ten naturalny obraz. Poza tym, zastanawiam się, czy to ma sens i czy coś da. Ale wezmę.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Hej podglądam Was co jakiś czas i gratuluję kolejnych pozytywnych wyników
KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Dla reszty zostawiam Wiruski *#:;_\/÷€£$₩¿μ©|៛Гμ·{]^μ§|
Emiilka, Karma88, KateHawke, staraczka1111, Flowwer, Agniechaaaa, Lunaris, Amy333, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Mam nadzieję, że żadne badania nie będą potrzebne i za chwilę pochwalisz się dwiema krechami!!
Też do Chorwacji się wybierasz?? Kiedy? i w jaki rejon?
My za niecałe 3tyg ruszamy w okolice Orebic, jestem nagrzana jak smok
Jedziemy w piątek do Makarskiej bardzo się cieszę, choć nie wiem czy nie będę miała urlopu z @ a najbardziej mnie chyba wkurzy jak ja będę grzecznie unikać wszelkich % przez cały wyjazd a przyjdzie na koniec. Wtedy zamiast sobiezrobic reset to wrócę znowu zdolowana
Piękny ten sierpień na naszej liście tyle serduszek ! Aż się wzruszam -
Emiilka wrote:Malka, to wiem Tylko boję się trochę brać bez wskazania mojej prowadzącej gin. Bo zależało jej na obserwacji proga w całej drugiej fazie, a jak wezmę luteinę, to już zaburzę ten naturalny obraz. Poza tym, zastanawiam się, czy to ma sens i czy coś da. Ale wezmę.
Luteina nie zaburza obrazu, jest to syntetyczny hormon. W badaniach nie jest oznaczany z tego co się orientuję. Na wyniku będzie tylko twój własny progesteron. A seans jest. Bo jeśli po owu masz niski progesteron to może to jest ratunek, żeby doszło do zagniezdżenia. Wiele dziewczyn bierze luteinę zeby wspomóc swój progesteron i zwiększyć szanse na ciążę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 16:43
Emiilka lubi tę wiadomość
-
stan przed zawałowy!!
never_lose_hope, Karma88, innamorata88, KateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Luteina nie zaburza obrazu, jest to syntetyczny hormon. W badaniach nie jest oznaczany z tego co się orientuję. Na wyniku będzie tylko twój własny progesteron. A seans jest. Bo jeśli po owu masz niski progesteron to może to jest ratunek, żeby doszło do zagniezdżenia. Wiele dziewczyn bierze luteinę zeby wspomóc swój progesteron i zwiększyć szanse na ciążę.
A to nie tak, ze Duphaston nie zaburza wyniku bo jest syntetycznym progesteronem, a luteina jako naturalny zostawia ślad w krwi ?emi2016, Emiilka, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:stan przed zawałowy!!
Staraczka, u mnie tez! A ja nawet nie wiem czy beta pozytywna, więc wyobrażam sobie jak Ty musisz się stresować..
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
masakra jakaś juz powinna być!!! odświeżam co 3 sekundy i nic !!!