SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma88 wrote:Staraczka a w ktorym labie robilas?
-
staraczka1111 wrote:diagnostyka medicus. u mnie na wsi tylko takie jest
never_lose_hope lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Melevis wrote:A to nie tak, ze Duphaston nie zaburza wyniku bo jest syntetycznym progesteronem, a luteina jako naturalny zostawia ślad w krwi ?
Oba są wytwarzane syntetycznie. Jak brałam oba razem lekarz mówił że nie będzie to miało wpływu na wynik.
-
oni chcą żebym na zawał zeszła. nikt tam nie odbiera w labo albo zajęte. do 18.00 tam mają to może wrzucą jeszcze ten wynik . juz sobie kalkulator HCG ustawilam zeby obliczyc ile przyrosła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2017, 17:28
-
nick nieaktualny
-
panan12 wrote:A ja mam złą wiadomość robilam bakteriologie i mi wyszła jakąś i że jestem nosicielka. Do kitu ze staraniami
-
AgataPe wrote:Zaszalałam. Zrobiłam test przed chwilą
https://zapodaj.net/8eb01f57f7c07.jpg.html
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Staraczka1111 - Kochana, żyjesz jeszcze? Ja bym już chyba na zawał zeszła, trzymam mocno kciuki za wynik!
Malka - dziękuję, nie miałam pojęcia, że luteina nie wpłynie mi na wynik progesteronu w krwi12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Emiilka wrote:No to czekamy Karma na resztę wyników
Dziewczyny, mam wynik progesteronu z dzisiaj - 5,77 ng/ml. Moja gin nie odbiera i teraz nie wiem, czy mam wykupić i wziąć tę luteinę... W necie są tylko informacje, jaki progesteron powinien być 7 dpo (najmniej 16), ale nie ma nic o 3 dpo. Kurcze, może on jeszcze wzrośnie? Z drugiej strony, przecież mi chyba luteina nie zaszkodzi...
Ale ja tu czegoś nie rozumiem!!
Jak mozesz mieć wg gina prog niedobór progesteronu w dniu ovu ? Przecież progesteron wytwarza ciałko żółte które dopiero się przekształca z pęcherzyka grafa a na to potrzebuje ok 2 doby. Progesteron swój szczyt czyli ciałko żółte najbardziej pracuje 7-8 dpo.
A dla mnie tu po progu widać że twoje ładnie pracuje bo już osiągł poziom powyżej 5 w 3dpo !!
Dla mnie masz b.ładne wyniki!!Emiilka, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
panan12 wrote:A ja mam złą wiadomość robilam bakteriologie i mi wyszła jakąś i że jestem nosicielka. Do kitu ze staraniami
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny