SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna brawooooo!! Dzieciaczki zaczynają dawać o sobie znać teraz kreseczka będzie ciemniejsza z dnia na dzień ja już 5 dpo pod wszystkimi katami widziałam że tam jest jak się czujesz???
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Ile jest takich kobiet dla których jedynym wyjściem jest in vitro a które nie mają na to pieniążków państwo nasze kochane odebrało im ostatnią nadzieję na bycie rodzicami!!! Za 10 20 lat będzie takich ludzi jak my miliony!! I w tych milionach może to będą ich dzieci co piszą takie komentarze!!!
KateHawke, zubii, never_lose_hope, innamorata88, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Ja dziś powtórzyłam bobo test z rana- 11dpo
https://zapodaj.net/a0feb94d9a969.jpg.html
Temperatura wzrosła do 37,0 rano, więc chyba jest dobrze.Ktotestuje jutrooooo? Amy,nie poddawajsię!!!
KateHawke, staraczka1111, Amy333, Maja84, zubii, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Koleżanka ma 2 pytania bo nie jest na OF zarejestrowana a ma problem. Może pomożecie :
1.Czy polecacie jakiegoś dobrego ginekologa który potrafi prowadzić ciążę przy trombofilii?
2. Czy znacie przypadki z krwotokami w ciąży gdy ma się trombofilię ale bez żadnych leków rozrzedzających krew?
-
Niektórych ludzi to tylko do gazu.. nie mam problemów z płodnością, ale aż mnie trzęsie jak czytam takie wypowiedzi o in-vitro.
Kobietki - nie bierzcie ich do siebie, bo jesteście cudowne, silne i dzielne! I zasługujecie na to szczęście, jakim jest urodzenie dziecka.
A co do tych tępych dziś - karma wraca. Nie wiadomo co je jeszcze w życiu spotka.
Ale powiem Wam, że niestety kobiety w ciąży też są narażone na przykre komentarze.. najczęściej ze strony starszych. A dotyczą oczywiście 500+! Bo przecież to jest jedyny powód dla którego kobiety teraz zachodzą w ciążę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 13:24
KateHawke, staraczka1111, Maja84, Poziomka92 lubią tę wiadomość
-
Hej ;*
trochę mnie nie było, bo 30 czerwca wydarzył się cud. Niestety już od nas odszedł, a właściwie odeszły, bo ciąża okazała się być bliźniacza. Nie zabiło ani jedno serduszko. Jestem po zabiegu wykonanym w zeszły czwartek
Mocno trzymam za Was kciuki! -
AgataPe wrote:Dzień dobry! Ja dziś powtórzyłam bobo test z rana- 11dpo
https://zapodaj.net/a0feb94d9a969.jpg.html
Temperatura wzrosła do 37,0 rano, więc chyba jest dobrze.Ktotestuje jutrooooo? Amy,nie poddawajsię!!!
Pieknie! cudnie!
Mi checi do testowania po tej dzisiejszej tempce odeszly, jutro pewnie będzie jeszcze nizej, ehh.. -
admiralka wrote:Hej ;*
trochę mnie nie było, bo 30 czerwca wydarzył się cud. Niestety już od nas odszedł, a właściwie odeszły, bo ciąża okazała się być bliźniacza. Nie zabiło ani jedno serduszko. Jestem po zabiegu wykonanym w zeszły czwartek
Mocno trzymam za Was kciuki! -
Mocno trzymam za Was kciuki!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Mocno trzymam za Was kciuki!
Wiesz jak Tobie i bliźniaką kibicowałam !!! Wtuliłam bym Cię w poduchę i poryczałam w kącie razem z Tobą bo serce krwawi.
Ale wiesz że następnym razem się uda!! chłopa teraz suplementuj i popraw armię i chłopaki dadzą radę następnym razem !!!
Wież że jesteś silna bo mimo wszystko jesteś tutaj!!admiralka lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:Pieknie! cudnie!
Mi checi do testowania po tej dzisiejszej tempce odeszly, jutro pewnie będzie jeszcze nizej, ehh..
temp to tylko temp !!! Monika ma teraz taki spadek a fasolka jest !!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Mocno trzymam za Was kciuki!
Tak jak pisałam na innym wątku mimo wszystko dajesz nadzieję ze przy takiej morfologii zdarzają się cuda i liczę że za niedługo znów zobaczysz II kreseczki :* mocno przytulam
PS a kiedy możecie wrócić do starań??
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
KateHawke wrote:Koleżanka ma 2 pytania bo nie jest na OF zarejestrowana a ma problem. Może pomożecie :
1.Czy polecacie jakiegoś dobrego ginekologa który potrafi prowadzić ciążę przy trombofilii?
2. Czy znacie przypadki z krwotokami w ciąży gdy ma się trombofilię ale bez żadnych leków rozrzedzających krew?
Podbijam pytanko
Flower - kochana może ty wiesz... -
Ta pierwsza strona sprawia, że wciąż do niej powracam
Gratuluję pozytywów :*
Przykro mi z powodu strat *
KateHawke nie stety nie pomogę ( nic nowego )
Mogę zrobić jakieś badania w 21 dc ? Wiem, że nie mam pęcherzyków, ale może jest coś co mogę zrobić dla porównania ?
Trzymam moooocno kciuki za przyszłe testujące i betujące :*
Ps. Staraczka,kochana możesz mnie wykreślić z listy co bym statystyk nie zniszczyła :*
Ps. 2 Dzisiaj w moim śnie spieszyłam się na porodówkę i mówiłam, że kobieta rodzi moje dziecko i muszę przy tym być. (Dziwny sen)Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Flowwer wrote:temp to tylko temp !!! Monika ma teraz taki spadek a fasolka jest !!!
Flower, Kochana jak ja lubie jak Ty mnie w dupę kopniesz, hehe;-)
No racja z tą tempką,racja:)KateHawke lubi tę wiadomość
-
AgataPe wrote:Amy, który to dzień cyklu u Ciebie?
12dpo, ale FL zdarzaly mi się nawet 14 dniowe.
boduszka wrote:Amy, a o ile C dzisiaj spadła??
Wczoraj było 36,90
Dzisiaj jest 36,75 -
Jedna z wielu nie wykreslam nikogo. Może zdazy się cud i pęcherzyk jednak urosnie albo był i już pękł albo jest schowany i serduszko potem gdzie wpisze wiem wiem marne pocieszenie ale różnie to bywa
Jedna_z_Wielu, never_lose_hope lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Wiesz jak Tobie i bliźniaką kibicowałam !!! Wtuliłam bym Cię w poduchę i poryczałam w kącie razem z Tobą bo serce krwawi.
Ale wiesz że następnym razem się uda!! chłopa teraz suplementuj i popraw armię i chłopaki dadzą radę następnym razem !!!
Wież że jesteś silna bo mimo wszystko jesteś tutaj!!
Dziękuje Ci bardzo kochana :* Zresztą Wam wszystkim dziękuje :*
Jestem tu i na pewno się nie poddamy, będziemy dalej walczyć i wierzyć w cud. Wierzę z całych sił, że skoro wydarzył się raz, to może się wydarzyć ponownie - tym razem z zupełnie innym zakończeniem. Wiem, że morfologia 0% tak naprawdę daje nam szansę tylko poprzez in vitro i rozmawiamy o tym często. Ale ja wierzyłam na przekór wynikom i nie przestanę.
Mąż jest suplementowany, a teraz bierze też antybiotyk, bo w nasieniu wyszły bakterie. Może to one, aż tak psuły nam armię? Nie wiem, ale robimy co możemy. 18 sierpnia mamy też kolejną wizytę u androloga. Nie poddajemy się, choć jest bardzo ciężko.staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość