SIERPNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Flowwer - i to na kilometr z Olą miałam taki w 7 miesiącu ale to pewnie wina rozejścia mięśni i nie ma co trzymać, dlatego wielki
Żeby wam tylko monitory nie popękały mogę wstawić?
Btw cieszę się, że ten najgorszy dla mnie czas już za nami, plamień już dawno nie było i wreszcie chyba mogę się cieszyć
Wstawiaj! My kochamy takie cudowne brzusie
StaraczkaNika wrote:Cześć, lejdis. Pytanko - czy test owulacyjny tuż po owulacji też ma być pozytywny? Bo ja byłam pewna, że owulacja wczoraj - 36 godzin od triggera minęło wczoraj rano, a od tego po południu miałam nieprzeciętne bóle. A tu dzisiaj ciągle pozytyw. Co to ma znaczyć? Trzeba się starać dalej?
Ważny jest ten pierwszy pozytywny - później często jeszcze wychodzą pozytywne ale one już się nie liczą -
Witajcie
Dzis z samego rana zadzwoniłam i umówiłam się do dr Cygal. Termin 12 wrzesnia bo trafiłam na jej urlop. Przede mną jeden cykl bez wspomagania na rozluźnienie a potem mam nadzieje, że prędko do celu dziękuje Wszystkim za polecenia, jesteście niezastapione.
Flo dużo pozytywnych opinii o Twojej Pani dr ale nie jestem aż tak cierpliwa żeby 3 miechy czekaćKateHawke, Flowwer, innamorata88, Aksamitna lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
bertha wrote:staraczka, wpisz mnie prosze na 31.08. sikne sobie jeszcze na koniec miesiaca choc bez przekonania.
w tym cyklu biopsja endometrium i czekanie na wynik. jak bedzie ok, to zaczynam antyki w kolejnym cyklu!
Flower, ty kiedys startujesz? U mnie szansa, ze obecny cykl bedzie ostatnim naturalnym..
Oby naturalsik był u Ciebie a ja na razie nic nie wiem, dziś biel na bobo więc w sobote beta to formalność.
Możesz się starać w cyklu z biobsją ? bo ja mam zakaz.
Ja już nie mam szans na naturalsika bo zkończyłam ten etap już w poniedziałek @ mnie nawiedzi i mogę dzwonić w sprawie wizyt.
Kiedy dokładnie masz biobsję ?bertha lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma88, Flowwer, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, staraczka1111, Meśka, Agniechaaaa, Amy333, zubii, Lunaris, madzia8lenka, emi2016, Sarna84, E_w_c_i_a, blue00, malka, bertha, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Meśka wrote:Witajcie
Dzis z samego rana zadzwoniłam i umówiłam się do dr Cygal. Termin 12 wrzesnia bo trafiłam na jej urlop. Przede mną jeden cykl bez wspomagania na rozluźnienie a potem mam nadzieje, że prędko do celu dziękuje Wszystkim za polecenia, jesteście niezastapione.
Flo dużo pozytywnych opinii o Twojej Pani dr ale nie jestem aż tak cierpliwa żeby 3 miechy czekać
Najważniejsze że idziesz do przodu a Cygal jak dziewczyny piszą też znakomita więc szybko zdiagnozuje i będzie babyinnamorata88, Meśka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jacqueline Brzuszek jak piłeczka
p.s masz figurę jak modelka !! szczupła franca z CiebieJacqueline lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Na koniec chyba na taczkach będę go wozić
Przed ciążą ważyłam 58kg przy 172cm teraz jest już yyy jakieś 9,5lg na plusie z czego 4 poszło między 14 a 18tc, teraz ciut mniej na razie liczę, że ze zrzucaniem wagi będzie jak z córką, przybyło mi wtedy 25kg, po tygodniu od porodu 11kg mniej, ale Ola klockiem była po pół roku waga z przed ciąży byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2017, 10:20
KateHawke lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacqueline cudowny brzuszek
Dziewczynki meśka, bertha i cała reszta życzę Wam powodzenia w staraniachJacqueline, Meśka lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
KateHawke wrote:Ważny jest ten pierwszy pozytywny - później często jeszcze wychodzą pozytywne ale one już się nie liczą
Znowu wykażę się dramatyczną niewiedzą - a ile mniej więcej ma się czasu do owu po pierwszym pozytywnym teście owulacyjnym.
Nie myślałyście czasem, bardziej doświadczone forumowiczki, żeby się skrzyknąć i jeździć po miastach z kursem "co każda kobieta starająca się o ciążę wiedzieć powinna" albo "trudności w zacjściem w ciążę i jak je pokonać?" Majątek byście na tym zrobiły -
Flowwer ja poprostu nie mam co pisać też za wami tęsknię ale jakoś weny nie mam i ogólnie trochę odpuszczam cała walkę o ciąże będzie to będzie narazie mam taki stosunek ale mocno wam wszystkim kibicuje i staram się czytac i cieszę się z każdej dobrej wiadomości
Karma88, Meśka, Flowwer, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Znowu wykażę się dramatyczną niewiedzą - a ile mniej więcej ma się czasu do owu po pierwszym pozytywnym teście owulacyjnym.
Nie myślałyście czasem, bardziej doświadczone forumowiczki, żeby się skrzyknąć i jeździć po miastach z kursem "co każda kobieta starająca się o ciążę wiedzieć powinna" albo "trudności w zacjściem w ciążę i jak je pokonać?" Majątek byście na tym zrobiły
Z tego co czytałam kiedyś to od 12-36 godzin po pozytywnym teście -
innamorata88 wrote:Odebrałam Wal śmiało właśnie zbieram się na Harmony Test, niestety Pappa mimo pięknego obrazu na usg wyszło słabo.
pappa moze zaburzac jak bierzesz duza dawke luteiny. Wiele dziewczyn pisze ze jak usg wyszlo dobrze to nie robi testu pappa. Na pewno bedzie dobrze i wynik bedzie dobry... Trzymaj sieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jacqueline cudowny brzuszek
A ja chyba się minęłam z owulką dziś już temp poszła w górę tylko testy nadal negatywne zobaczymy co będzie dalej. Największy problem to brak M do działania więc staraczka możesz mnie wykreślić z testowania.Jacqueline lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dzięki KateHawke, pocieszyłaś mnie, bo to znaczy że już po ptakach, a ja właśnie bardziej chciałabym odbyć z małżonkiem mord rytualny niż starańsko prokreacyjne. Ide wcinać ananasa. 26.o8 - albo @ albo test. Wcześniej nie robię, bo za dużo kosztuje takie sikanie na co popadnie.
-
StaraczkaNika wrote:Dzięki KateHawke, pocieszyłaś mnie, bo to znaczy że już po ptakach, a ja właśnie bardziej chciałabym odbyć z małżonkiem mord rytualny niż starańsko prokreacyjne. Ide wcinać ananasa. 26.o8 - albo @ albo test. Wcześniej nie robię, bo za dużo kosztuje takie sikanie na co popadnie.
Nie morduj - jeszcze się przyda
To czekamy do 26-go na twój teścikStaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Wow! Jacq ale brzusio!! Rzeczywiście bardzo imponujący jak na nieco przekroczony półmetek
Inna, daj znac co oznacza w Twoim przypadku kiepski wynik PAPPA. Ile masz lat, czy tyle, na ile wskazuje twój nick? (29?) Jestem pewna, że HARMONY Cie uspokoi jak długo czeka się na wynik? I pytanie z innej beczki - miewasz pobolewanie w dole brzucha? Kurcze, moje dzisiejsze jest jakieś takie całkiem nieznośne, może nie wyjątkowo silne, ale nie da się tego zupełnie zignorować.
Monika, czy Ty naprawdę mieszkasz na takim końcu świata, że nie możesz wybrać się na tą bete dla świętego spokoju? Zobaczysz ładny przyrost, kamień spadnie Ci z serca i przestaniesz gadać głupoty o oczekiwaniu na krwawienie. Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie, a jeśli naprawdę nie możesz się wybrać, to postaraj się pomyśleć pozytywnie i uwierzyć w fasolke.
Flowwer, Jacqueline, staraczka1111 lubią tę wiadomość