Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się jak co tydzień i przesyłam wiruski, skoro Malgonia dziś zachodzi w ciąże to wiruskowa dedykacja właśnie dla Ciebie
&€#%^^<£>$£^%+*$£¥+%%>£¥%>£%>£*%>£^>£^%££+£>#%*%#^*#>£*^%*+^%#%**>£¥*%%$¥^#^#*^>$£>$£%#^*>$£>$*#$*>$%^*£>%**$#^*$<%*£>%^$<*#$$$#c^*$i#^$*ą*%}ż*£*#a^*%$*$%^*$>¥^#$*%^+>$¥%>$*#$*%$+%$*%>£^#$$%%*#$*%$*>%**$#%*$$+%$*%>£#$*#$*%$*>#^^#^>^>£#*>$£%#^%<>$>>$~%*%*%£$%%*>*#*<*%$£%>+%$$^#$^+#$+^*+$**+$$$£*%$£$>£>**
Miłego dnia wspaniale kobietyMalgonia, Tosia2323, moyeu, ef36 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i ja wpadłam zostawić Wam wiruski :!3!;@;”/@::!,,’”£|]|+]=]=•~,!\~{]]=.•¥¥¥!\]£*\•_..,~///€&82!!!’:@;@:0/0:””””/!.)/&/‚
Trzymam mocno kciuki ! Małgonia nie ukrywam, ze na Ciebie liczę najbardziejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 08:50
Malgonia, Tosia2323, moyeu, ef36 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Dziewczyny dziękuję wzruszyłam sie, ze tak we mnie wierzycie.
Siwulcu martwiłam się już o Ciebie :* dobrze, ze jesteś
PuskaMiki, ja się zastanawiam czy coś ta temperatura nie namieszała, bo generalnie to sporo dziewczyn narzeka teraz, ze coś się dzieje z owulacją, ze śluzy nie takie itp. Mam nadzieję, ze ten stres o owulacje zostanie nam wynagrodzony.Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia jestem cały czas, tylko ostatnio bardziej INKOGUTO
Malgonia, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PuskaMiki wrote:Udostępniłam swój wykres. Niby mam jeszcze parę dni czasu na owulkę bo cykle mam co 27-30 dni.
A od jak dawna mierzysz temperaturę? Zawsze masz takie Góry i doliny? -
nick nieaktualny
-
Hmm.. a cóż to znaczy dokładnie i prawidłowo?
Ja przy pierwszym cyklu miałam problem z trzymaniem termometru. latał mi po całej buzi po owulacji to go strasznie memlałam byle tylko temperatura choć trochę podskoczyła teraz nauczyłam się już przykładać końcówkę do jednego punktu pod językiem i wykres mam zazwyczaj bardziej "stabilny".
Podobnie do Twojego wyglądał mój pierwszy wykres po poronienie kiedy hormony mi buzowały. Pierwsza faza była taka bardzo zmienna a po owulacji były już bardzo małe różnice w temperaturach. Może wiec coś tam Ci się kotłuje. -
nick nieaktualny
-
U mnie też druga już @ nie wyglądała normalnie. Temperatury mają na to duży wpływ. Zauważyłaś żeby te wahania temperatur miały jakiś związek z temperaturą na zewnątrz? Broń Boże Cię nie chcę żebyś się wystraszyła, bo może taka Twoja uroda i już, ale skoro piszesz, ze coś z tą owulacją jest inaczej niż zwykle, to może coś inaczej hormony pracują niż zwykle. Może to cykl bezowulacyjny, a może jesteś odwodniona i to to wpływa na brak śluzu i wahania temperatur.
Trzymam kciuki żeby się w końcu owulacja pojawiła i sytuacja się unormowała. -
nick nieaktualnyMam wrażenie że to przez upały sprawdziłam sobie mój stary kalendarzyk (służył ki głównie do sprawdzania kiedy będzie @) i od czerwca do września moja @ przychodziła kiedy chciała A w innych regularnie co do dnia. I w czerwcu też miałam plamienia więc to chyba upały swoje robią.
Dziękuję gdzieś o 16 zrobię test może akurat wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 13:33
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmmm.. z owulakami to jest tak, ze u kazdego wygladaja inaczej. A jak wygladal wczorajszy? Wazne zeby wudac bylo znaczaca roznice bo to oznacza skok.
-
nick nieaktualny