Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a26f28662b79.jpg . Na gorze : 9 dpo 11 d po ovitrelle, beta 6,77. Na dole dzis - 10 dpo, 12 d po ovitrelle. Betę zrobie chyba jednak jutro.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 06:38
patuniek86, Reniferra, Aga9090, Siwulec, moyeu, megi331, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanie. Ostatnie dwa cykle miałam potwierdzona owulację więc wiem że faza lutealna jest bardzo długa. W tym tygodniu dziś już jest 15 dzień. Test ciążowy negatywny. Jest to bardzo denerwujące ponieważ mam silny psm w tych dniach . Wiecie jaka może być przyczyną ? Któraś tak miała i ma jakiś patent czy może wcale się tym nie przejmować ?
-
Mysle ze 15 dni to nie taka tragedia. Chyba gorzej jak ktos ma za krotką 2 faze?
Pms - ja tez mam z tym straszny problem. Niby moja 2 faza jest krotka ale pms meczy mnie strasznie. Ponoc sa jakis sposoby ma zmniejszenie ale jakie? Nie wiem , kiedys w telewizji mowili o tym -
Malgonia wrote:Moyeu ja ciagle wierze w Twoj cykl.. a jakbys sie podzielila z nami.poczasiakami to bysmy mogly ponakrecac sie razem z Toba temperaturka ladnie odbila wiec moze cos tam sie dzieje30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Natala poczekaj ze dwa dni. Bardzo ladny ten Twoj wykres.
Natalia1992 duzo dziewczyn narzeka w tym miesiacu na zaburzenia rozne. Jest wysoka temperatura moze to od tego. A jak jeszxzw ze dwa dni nie dostaniesz to powtorz test.
Moyeu przykro mi. Jakos tak czulam ze uda Ci sie w tym miesiacu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 11:09