Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Corrin wrote:Dziewczyny, beta 7,66 , progesteron 21. Co myślicie ?
Musisz powtórzyć betę za dwa dni a jutro siknelabym na test ( koniecznie tej samej firmy co dzisiaj) i sprawdziła czy bladzioch ciemnieje trzymam kciuki -
Corrin a ja myślę, że nawet jutro możesz zrobić betę. może przyrost nie będzie miarodajny, ale jeśli to ciąża to beta urośnie.. chyba że jesteś cierpliwym człowiekiem i wytrzymasz dwa dni
ale progesteron masz pięknySiwulec lubi tę wiadomość
-
Corrin - koniecznie beta za dwa dni, moje kciuki wirtualnie zaciśnięteGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Przesyłam specjalne wiruski
&$*#¥@×&÷^$£÷£:#(×₩@^÷_÷×¥!₩@€#,$(#)@₩#£#^#*@)@(#&$&€#÷¥@₩@&#^_/@€@£@¥×¥÷&÷^#&£#¥@¥×¥@*#&#^$^#*#(#(
Zdjęcia nie mam, ale 2 rączki, 2 nóżki, główka i serduszko na swoich miejscach
Poryczałam się, jak głupiaSiwulec, Malgonia, Nadzieja22, Simons_cat, Anhydra, Lorella, Reniferra, Aga9090, moyeu lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek gratulacje !!!! Rośnijcie zdrowo
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
Kurczę, wizytę mam 3 września i nie ukrywam ze są chwile kiedy czarne chmury się nad moja głowa zbierają No ale musi być dobrze
Kiedy planujesz prenatalne ?patuniek86 lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Anhydra-postaram się pamiętać Wybacz, jeśli zdarzy mi się tego dnia zapomnieć-duże nerwy tego dnia, sama rozumiesz
Za to ja (nie mając obecnie specjalnie za dużo na głowie) postaram się przesłać moc pozytywnych wibracji do Twojego Malucha❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 16:44
patuniek86 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Widzę, że dzisiaj dużo pozytywnych wieści! Gratulacje!
Corrin, trzymam kciuki, aby beta rosła jak należy.
Simons_cat, cudownie . Prawie 8mm niewyobrażalnego szczęścia!
Grzechotka, widzę, że będzie parka. Super sprawa .
Siwulec, pamiętam Twoje testowanie. Tak niedawno się to właśnie wydawało. Czas leci jak szalony!Grzechotka2, Siwulec, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Renifera jak juz kiedys zajde to bym chciala zeby moja ciaza leciala tak szybko jak Wasze gnaja te suwaczki jak szalone
Reniferra, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Renifera jak juz kiedys zajde to bym chciala zeby moja ciaza leciala tak szybko jak Wasze gnaja te suwaczki jak szalone
DorotaAnna, Malgonia lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Małgonia ja to widzę tak, że tuż po odnotowania II kresek teleportujemy się do 4 miesiąca, co by największe stresy i zmartwienia mieć za sobą i jeszcze ciążą się nacieszyć
To by było cudowne👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️