Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Małgonia! A pamiętasz moja panikę w czerwcu jak poprzedniego dnia miałam ładną kreskę, a kolejnego test bialy jak śnieg? Wygnałam męża szybko po kolejny test i nic nie piłam. Odwodniłam sie, ale kolejna kreska piękna!
patuniek86, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Ale ja już nie mam odwagi sikać. już na betę poczekam i co ma być to będzie. Może trzeba było wytrzymać do jutra i nie byłoby takiego cyrku...
Grzechotka2 lubi tę wiadomość
-
No nie chcę nic mówić, ale droga Malgoniu- czyż nie mówiłam?! Kciuków nie puszczam!
Ja melduję zgodnie z oczekiwaniami biel.
Ola454 i Moni tulę. Pamietajcie- wrzesień jest nasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:06
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra, jak można zauważyć po moich testach biel to jeszcze nic pewnego...
może ja nie umiem sikać na testy, jestem wśród tych dziewczyn którym pozytywy wychodzą 2 tygodnie po okresie.. sama nie wiem -
Malgonia czuje ze beta bedzie super! U mnie znow dzisiaj problemy z glukoza... 180 godzine po posiłku i to posiłku o niskim indeksie glikemicznym( jestem dietetykiem wiec dieta nie sprawia mi żadnych problemów). Zastanawiam sie czy nie zwariowałam mierząc ta glukozę non stop.. przeciez kobiety czasem nawet nie wiedza ze maja wysoka glukoza a jakos wszystko jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:19
-
Corrin wrote:Malgonia czuje ze beta bedzie super! U mnie znow dzisiaj problemy z glukoza... 180 godzine po posiłku i to posiłku o niskim indeksie glikemicznym( jestem dietetykiem wiec dieta nie sprawia mi żadnych problemów). Zastanawiam sie czy nie zwariowałam mierząc ta glukozę non stop.. przeciez kobiety czasem nawet nie wiedza ze maja wysoka glukoza a jakos wszystko jest ok.
Byłaś u jakiegoś (obiektywnego!) lekarza, który rozwiałby Twoje obawy?
Corrin może idź z tym naprawdę do dobrego lekarza. ja tam nie znam się za bardzo na cukrowych sprawach, ale warto to pilnować, zwłaszcza jeśli tak cię to martwi.
-
Malgonia wrote:Anhydra, jak można zauważyć po moich testach biel to jeszcze nic pewnego...
może ja nie umiem sikać na testy, jestem wśród tych dziewczyn którym pozytywy wychodzą 2 tygodnie po okresie.. sama nie wiem
U mnie i wynik 100 jeszcze tak naprawdę nic nie powie.. ale jestem tego świadoma, ale jeśli się uda to chce się cieszyć każdym dniem ciąży. coś się ruszyło. ta kreska znikąd się nie wzięła, a to znaczy, ze jestem w stanie zajść w ciążę bez in vitro. Prędzej czy później któraś skończy się porodem. Oby ta
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:U mnie i wynik 100 jeszcze tak naprawdę nic nie powie.. ale jestem tego świadoma, ale jeśli się uda to chce się cieszyć każdym dniem ciąży. coś się ruszyło. ta kreska znikąd się nie wzięła, a to znaczy, ze jestem w stanie zajść w ciążę bez in vitro. Prędzej czy później któraś skończy się porodem. Oby ta
-
Corrin ja wcale, ale to wcale nie jestem na luzie Ale nei mam innego wyjścia. mogłabym się przestać starać w obawie przed poronienie, ale na to się nie zdecyduje. Musze wiec liczyć się z każdym możliwym skutkiem. Niestety na tym etapie poronienie jest bardziej prawdopodobne niż poród, ale jestem tak obstawiona lekami, ze jeśli będzie pozytywny splot zdarzeń to to się po prostu uda
Jeszcze dwa tygodnie temu usłyszałam, ze mam się szykować na in vitro, a teraz czekam przebierając nóżkami na wynik bety. -
Malgoniu, ja trzymam kciuki! Czekam i przebieram nogami na Twoją betę! Kreskę widać nawet bez przyglądania się30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Malgonia-ja wiem, że wyniki ok 15, ale będziesz dzwonić od 14 - ja tu jak na szpilkach siedzę...
Przy okazji - byłam dzisiaj na nagłej wizycie. Brzuch od rana bardzo boli, skurcze łapią w podbrzuszu -dmucham na zimne.
To tylko infekcja grzybiczna (totalnie bezobjawowa dla mnie), ale przy okazji miałam usg
Lekarka tragiczna, ale wyniki dobre - 48 mm i 173 uderzenia serduszka na minutę
Więc się chwalę dzisiejszym Kosmitą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eee9cba39b2.jpgAnhydra, Malgonia, Aga9090, Nadzieja22, Lorella, moyeu, moni05 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Malgonia-ja wiem, że wyniki ok 15, ale będziesz dzwonić od 14 - ja tu jak na szpilkach siedzę...
Przy okazji - byłam dzisiaj na nagłej wizycie. Brzuch od rana bardzo boli, skurcze łapią w podbrzuszu -dmucham na zimne.
To tylko infekcja grzybiczna (totalnie bezobjawowa dla mnie), ale przy okazji miałam usg
Lekarka tragiczna, ale wyniki dobre - 48 mm i 173 uderzenia serduszka na minutę
Więc się chwalę dzisiejszym Kosmitą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eee9cba39b2.jpg
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK