Sierpniowe testowanie, czyli dzieci ze ścierniska :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ano własnie.. jak mi powiedziała babeczka że jest poniżej to pomyślałam, ze może bedzie 3 lub 4, ale że będzie całkiem ujemna to jestem zaskoczona. No nic trzeba walczyć dalej.
-
Lorella bądź dobrej myśli
Mi pozostaje mieć nadzieję, ze to był rzeczywiście jakiś biochem i wczoraj jakaś absolutną resztkę wyłapałam testem i że w końcu zaskoczę.. -
No kuźwa ja się pytam co jest z tymi testami?!
Mi też dzisiaj wyszedł jakiś poczasiak ale mając na uwadze ostatnie przeboje z bobo- zwyczajnie to olałam.
W sumie Malgonią jest jeszcze cień nadziei skoro to dopiero 10dpo....późne zagnieżdzenie i te sprawy...no nie wiem. Wkurza mnie to strasznie.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
ano.. od przyszłego miesiaca mam ubezpieczenie prywatne wiec musz poprosić o skierowanie na bete i za miesiac juz nie bede sie bawic w sikanie, zeby sobie nie robić niepotrzebnych nadziei.
-
Malgonia wrote:ano.. od przyszłego miesiaca mam ubezpieczenie prywatne wiec musz poprosić o skierowanie na bete i za miesiac juz nie bede sie bawic w sikanie, zeby sobie nie robić niepotrzebnych nadziei.
Z drugiej strony... trzeba też patrzeć na pozytytwy- dobrze kojarzę, że to Twój pierwszy cykl z dupkiem? Może potrzeba trochę więcej czasu, aby wszystko zatrybiło...no bo ewidentnie coś się zadziało...
Tulę Cię mocno.Malgonia lubi tę wiadomość
Dziękuję. ja myślę, ze jeśli coś było nie tak to raczej genetyka. nic na to nie poradzę, tylko skąd różowa kreska przy ujemnej becie to nie wiem..
-
Malgonia wrote:Dziękuję. ja myślę, ze jeśli coś było nie tak to raczej genetyka. nic na to nie poradzę, tylko skąd różowa kreska przy ujemnej becie to nie wiem..
Anhydra wrote:Jedyne logiczne wyjaśnienie, to że był biochem- "resztki" bhcg przedostaly się do moczu i ten etap wylapałaś....a we krwi już zdążyło spaść
I tej wersji sie trzymajmyAnhydra lubi tę wiadomość
-
Malgoniu, nie tak miało być ale walczymy dalej
Malgonia lubi tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
Justek wrote:Robiłam wczoraj - negatyw @ spóźnia się 6 dni . Czy są jakieś szanse na to ze to ciąża patrząc na wykres ?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK