X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnia się okres ? 🤯
Odpowiedz

Spóźnia się okres ? 🤯

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • amaniii Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie póki co 4 dzień spóźnienia przy zaznaczonym cyklu 28 dni (kalendarzyk mi tak wyliczył ze średnich z ostatnich msc) generalnie moja cykle wahają się między 28-31 średnio, także dalej czekam do 40 dc.. robiłam test w 28 dc ale biel bielsza od bieli. Tak czuje ze owulka mi się przesunęła, objawów ciążowych nie mam, poza jakimś pryszczem na ryjku i cyckiem bolącym,także chyba nie warto się łudzić.. tylko szyjka mnie zastanawia bo utrzymuje się wysoko.

• SIWA04 Nowa

Wysłany: 9 lipca, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SIWA04 wrote:
    Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁

Jedynym pewnym sposobem na sprawdzenie, to oznaczenie poziomu bhcg z krwi 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 19:44

👩🏻 93 👦🏻 92
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀 2cs 🍀

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022r. 3690g, 54cm

age.png
  • SIWA04 Nowa

Wysłany: 9 lipca, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jestem teraz w Holandii od 3 miesięcy prawie w pracy i nie mam tutaj takiej możliwości żeby iść zrobić krew poczekam do piątku jak nie przyjedzie to zrobię test może coś już wyjdzie bo wtedy to może za wczensie nie było

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SIWA04 wrote:
    Wlasnie jestem teraz w Holandii od 3 miesięcy prawie w pracy i nie mam tutaj takiej możliwości żeby iść zrobić krew poczekam do piątku jak nie przyjedzie to zrobię test może coś już wyjdzie bo wtedy to może za wczensie nie było

Jeśli jesteś 4 dni po terminie spodziewanego okresu to test już powinien wyjść (jeśli oczywiście doszło do zapłodnienia)

👩🏻 93 👦🏻 92
    Mięśniak macicy/PCOS/zaburzenia hormonalne - wszystko wróciło do normy po ciąży ♥️

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀 2cs 🍀

2021r. 2x cb 💔 5tc

30.11.2021r. ⏸ 💚
    10dpo - beta 82,7 🙏🏻
    12dpo - beta 247,6 🥰
    15dpo - beta 1163,5 😌

41+2 Franciszek jest z nami ❤️ 23.08.2022r. 3690g, 54cm

age.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ