X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnia się okres ? 🤯
Odpowiedz

Spóźnia się okres ? 🤯

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • amaniii Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie póki co 4 dzień spóźnienia przy zaznaczonym cyklu 28 dni (kalendarzyk mi tak wyliczył ze średnich z ostatnich msc) generalnie moja cykle wahają się między 28-31 średnio, także dalej czekam do 40 dc.. robiłam test w 28 dc ale biel bielsza od bieli. Tak czuje ze owulka mi się przesunęła, objawów ciążowych nie mam, poza jakimś pryszczem na ryjku i cyckiem bolącym,także chyba nie warto się łudzić.. tylko szyjka mnie zastanawia bo utrzymuje się wysoko.

• SIWA04 Nowa

Wysłany: 9 lipca, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SIWA04 wrote:
    Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁

Jedynym pewnym sposobem na sprawdzenie, to oznaczenie poziomu bhcg z krwi 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 19:44

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
    Starania wstrzymane do końca roku z uwagi na zabieg ⛔️

23.08.2022r. F 🩵

2021r. - 2 cb
  • SIWA04 Nowa

Wysłany: 9 lipca, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie jestem teraz w Holandii od 3 miesięcy prawie w pracy i nie mam tutaj takiej możliwości żeby iść zrobić krew poczekam do piątku jak nie przyjedzie to zrobię test może coś już wyjdzie bo wtedy to może za wczensie nie było

• Olcykowa Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SIWA04 wrote:
    Wlasnie jestem teraz w Holandii od 3 miesięcy prawie w pracy i nie mam tutaj takiej możliwości żeby iść zrobić krew poczekam do piątku jak nie przyjedzie to zrobię test może coś już wyjdzie bo wtedy to może za wczensie nie było

Jeśli jesteś 4 dni po terminie spodziewanego okresu to test już powinien wyjść (jeśli oczywiście doszło do zapłodnienia)

👩🏻 93 👦🏻 92 👶 22
    Mięśniak macicy, PCOS, Pai-1 hetero

2025r. - powrót do starań o rodzeństwo 🍀
    2cs- 8tc poronienie zatrzymane 6+2 💔 09.2025r.
    Starania wstrzymane do końca roku z uwagi na zabieg ⛔️

23.08.2022r. F 🩵

2021r. - 2 cb
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ