Spóźnia się okres ? 🤯
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie póki co 4 dzień spóźnienia przy zaznaczonym cyklu 28 dni (kalendarzyk mi tak wyliczył ze średnich z ostatnich msc) generalnie moja cykle wahają się między 28-31 średnio, także dalej czekam do 40 dc.. robiłam test w 28 dc ale biel bielsza od bieli. Tak czuje ze owulka mi się przesunęła, objawów ciążowych nie mam, poza jakimś pryszczem na ryjku i cyckiem bolącym,także chyba nie warto się łudzić.. tylko szyjka mnie zastanawia bo utrzymuje się wysoko.
-
Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁
-
SIWA04 wrote:Hej jestem tutaj nowa pierwszy raz na forum przychodzę z taką sprawą od 4 dni spóźnia mi się @ zamiast niego jest przezroczysto mleczny śluz a przed okresem mam słucho cykle mam tak 30-32 dni zawsze przed okresem i w trakcie bolą mnie piersi a teraz wogule nic jedynie co mnie boli podbrzusze mam wzdęcia od paru dni czuję że mam tak jak by cięższy ten brzuch współżyje od 4 miesięcy to robiłam test ciążowy po spóźnieniu @ jeden dzień wyszedł negatywny a w drugi tak samo teraz jest 4 dzień spóźniania i mam wrażenie jak by ten brzuch mnie bardziej bolał od czasu zakuje mnie prawy jajnik jak która miała podobnie i wie czy to ciąża czy nie to proszę o odpowiedź 😁
Jedynym pewnym sposobem na sprawdzenie, to oznaczenie poziomu bhcg z krwi 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 19:44
-
SIWA04 wrote:Wlasnie jestem teraz w Holandii od 3 miesięcy prawie w pracy i nie mam tutaj takiej możliwości żeby iść zrobić krew poczekam do piątku jak nie przyjedzie to zrobię test może coś już wyjdzie bo wtedy to może za wczensie nie było
Jeśli jesteś 4 dni po terminie spodziewanego okresu to test już powinien wyjść (jeśli oczywiście doszło do zapłodnienia) -