Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Różowepaznokcie wrote:Dziewczyny wiem, że słabo widać, ale na testach widać bez problemu
https://drive.google.com/open?id=0B2L9WmP0-lWWdi1XNEU2cEdvVlk
ale muszę się z Wami upewnić, że widzę to co widzę.
~12 dpo poranny
Jest, jestten na górze to z dziś? Bo widac zdecydowanie wyraźniej
Trzymam mocno kciuki -
Jadranka, super się czuję
Byłam we wtorek był piękny 6mm pęcherzykW czwartek ide jeszcze raz, bo mój lekarz na wakacje wyjeżdża to chyba będzie już zarodek widać
Jeszcze tylko czekać na serduszko i już całkiem odetchnę
Śle wiruski $&%*$&%&#
Mocno wam kibicuje dziewczynyJadranka, ibishka, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
Mam luteine w domu dowcipna to wrzuce zaraz
bie jestem tez pewna wiarygodności badan bo w laboratorium trwa wymiana sprzetow i sa jakies problemy. Zarzucic nie zaszkodzi wczoraj test nie wykryl mic a to bylo 10ml. A dzisiaj 2 testy te zolte pi 25ml wykryly bez problemu. Powiem więcej wyjęłam z kosza zuzyty strumieniowy i z ciekawosci ponownie uzylam i wyszla kreska ale duzo slabsza niz te 25ml.
KaMiszka, pilik lubią tę wiadomość
-
Rozmawiałam wczoraj z położną to kazała ładować i nie pytać, bo nic mi nie zaszkodzi a może ciąży pomoże. Jutro ciśniemy na betę zobaczyć czy coś wzrosło, bo jeśli nie to byłby to termin miesiączki, więc wtedy luteinę odstawię i będzie ok. Nawet jak się nie utrzyma to przynajmniej wiem, że jesteśmy obydwoje płodni i będzie dobrze, bo już planowaliśmy na badania iść. Cokolwiek się stanie to i tak jestem szczęśliwa i ulżyło mi, bo już się bałam, że coś jest z nami nie tak.
-
Jadranka wrote:A u mnie dziś @, jeszcze po dwóch dnich opóźnienia (dziś byłby już 17 dpo), dając nadzieję
w poniedziałek idę na te badania hormonów.
Jadranka, mi się kiedyś spóźniała 5 dni i bezobjawowo, jak ja wtedy głupiałam. a przy okazji bety też tsh zrobię. Czy przy luteinie jest sens powtórzyć progesteron?