Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm a nie masz jak się skonsultować z gin?
Chociaż wydaje mi się że nie zaszkodzi.. Lekarze często przepisuja luteine lub duphaston w 2 częściej cyklu na zagniezdzenie.. Ale zawsze lepiej skonsultować.. Nawet żeby gin ocenił w którym dc jest ovu żeby z progesteronem wejść już po.. -
Ibisha ja badam dopiero 3 cykl a juz po pierwszym umialam odróżnić choc u niektorych łatwiej, a u innych trudniej

Ja wyczulam pierwszy raz i sie zmartwilam, bo myślałam że mam jakiegoś guza:D musialam miec wtedy nieplodne pewnie oczywiście internet do gory nogami, nie staralam sie wtedy jeszcze i na jakims forum jakas gwiazda miala taki problem jak ja i tam ja dziewczyny zjechaly, że jest glupia, że to nie rak tylko szyjka hehe
Najlatwiej zaczac badac w nieplodne odrazu znajdziesz bo jest blisko
mnie to w dotyku przypomima wyglad paczka z dziurką
ale mnie po cc cos tam pogmerali bo mam kopnieta ją w bok
wiec mam jakies boko-zgiecie chyba hehe
Ibisha nie płakuniaj
za dużo już tych łez, zdecydowanie za dużo:( trzymaj sie mocno i nie trac nadzieji, bo ja mocno wierze z całego serca :*
Rózowe paznokcie Luteina napewno nie zaszkodzi pytanie jaką dawke wziąć. Ja tez w ciazy bralam 5-7 miesiac ale minimalna dawkę na skurcze i pomogło -
Hmm spróbuję od przyszłego cyklu..
Teraz włączyłam sobie jeszcze Wit D bo wyczytałam że wpływa na ovu. Po mału się robię cjodzaca apteka.. Bromergon, duphaston, clostilbegyt, kwas foliowy..
I znowu miałam nasilenie bólu klujacego.. Eh najgorsze jest to że mam taką pracę że mam wiele czynników szkodliwych wokół siebie i generalnie się nie mam jak oszczędzać
-
No z tym oszczędzaniem się w domu to też kiepsko bo tuż przed świętami wprowadziłam się do domu nowego i cały czas jakąś robota..
jedynie unikam dźwigania i mój M pilnuje mnie na każdym kroku:-D
A no to faktycznie nie było co próbować naturalnie
dobrze ze lekarz ogarnięty bo nie raz i tak najpierw próbują na chama i dopiero jak wymecza kobite i dopiero cc
Zuza_22 lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:No z tym oszczędzaniem się w domu to też kiepsko bo tuż przed świętami wprowadziłam się do domu nowego i cały czas jakąś robota..
jedynie unikam dźwigania i mój M pilnuje mnie na każdym kroku:-D
A no to faktycznie nie było co próbować naturalnie
dobrze ze lekarz ogarnięty bo nie raz i tak najpierw próbują na chama i dopiero jak wymecza kobite i dopiero cc
No niestety mnie spotkał taki los czyli meczenie a potem cc w szpitalu mieli w nosie że dziecko duze, ale staram sie ten czas wymazać z pamięci
a opinie mojego lekarza poznałam sopieror po pordzie hehe bo wtedy jeszcze nie chodzilam do niego
-
No siedzenie w domu to jedno bo nie mam czym głowy zajac w pracy czas by leciał

Ale w sumie chodzi o starania bo u mnie do okola kazdy ma zdanie że po co ja te testy robie, temperatury mierze itp że sie za bardzo wkrecam:P
A ja mam taki charakter że jak sie za cos biorę to konkretnie:P -
Aaa hehe to bidulo musiało Cie nieźle wymeczyc..
moja siostrę trzymali 9 godzin na skurczach partych przy braku rozwarcia i dopiero jak lekarz na noc przyszedł to się za głowę złapał że wykończa i ja i dziecko i od razu na cc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 10:42
-
Gadanie ludzi jest strasznie wkurzające.
każdy się tylko wymadrza i rady w stylu : wyluzuj to zajdziesz, kup butelkę wina opij M i zaciągnij do łóżka.. Jakbym słuchała rad wszystkich na około że nie zachodze bo ki za bardzo zależy i że jak odpuszczę to wtedy samo zaskoczy to bym dalej bujala się z niedroznymi jajowodami do 30 
Więc niech sobie gadają Zuza a Ty sobie rób testy itp
Zuza_22 lubi tę wiadomość
-
To kupię od wypadku test ale nie wiem czy będzie potrzebny - byłam przed chwilą w łazience (po raz kolejny bo latam jak kot z pęcherzem co parę minut) i na papierze zauważyłam taka rozowawa poswiate czyli zaczynam już płamic.. Pewnie zaraz się zmieni kolor na brązowy a potem witamy @.
Zamówiłam na allegro testy ovu i ciążowe wtedy kiedy termometr ale sprzedawca wysłał jakąś Kijowa przesyłka i dalej status przesyłki jest ze w miejscu nadania.. Termometr już dawno śmiga co rano a testów dalej nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 11:16
-
No mam nadzieję,że a plamka jeszcze nic nie znaczy! U mnie @ troche inna niż zawsze, ale mam nadziej, że cykl mi się nie rozwali.
Ja mam tyle fajnie, że mam tyle objawow ovu, że testy i wykres tylko potwierdzaja moje przypuszczenia, ale fakt, że jak wykres ją wyznacza to tak jakoś sił przybywa bo kończą sie rozważania czy dobry czas serduszek czy nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 11:25