Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazylam nospe, 2 te małe, średnio cokolwiek to daje, strasznie boli z tej lewej strony. Podbrzusze to kij, ale to jak z tył boli to masakra, aż mi do łydki promieniuje. Aż się zaczęłam zastanawiać czy to nie od kręgosłupa. No nic pozostaje cierpliwie czekać aż przejdzie ale coś mi się wydaje że moja wizja pracy do października się oddala..
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza_22 wrote:Miałam, miałam
Maluszek śliczny prawie 7cm
ale wizyta bardzo chaotyczna bylam u lekarza, ktory robił wszystkie moje prenatalne w 1 ciąży, ale tym razem coś mi nie pasowało w tej wizycie
Najpierw mały tak fikal, że nic nie mozna było zmierzyć, potem moich przepływów bo niby macica mocno rozciągnięta, a gdy w końcu coś można było zmierzyc lekarz oznajmil mi, że kość nosowa jest niedostatecznie mocno zwapniona co w wyliczeniach ryzyka trisomi 21 jest liczone jakby tej kości w cale nie było. Wszystko inne ok, kazali mi zrobic test pappa i czekam
Naczytalam sie duzo, raczej takie historie koncza sie happy endem, ale postawa lekarza poniżej jakich kolwiek kryteriów...
Mój lekarz twierdzi, że kość jest nosek slicznu, ale moj lekarz nie ma certfikatu fmf jak tamten -
nick nieaktualny
-
Ibishka dobrze, że poszlas teraz bez stresu możesz spac spokojnie
Beta cudna
Kamiszka czeka sie do 5dni no i lekarz jeszcze musi to nanieść na raport z usg i na nowo wyliczyć ryzyko, trochę sie uspokoilam najgorsze myśli chyba za mna staram sie wyciszyć i spokojnie czekac, jedyne co mnie martwi to to, że to badanie dość czesto wychodzi falszywie złe, wtedy to już tylko badanie inwazyjne trzeba zrobić.
Kamiszka bijace serduszko najpiękniejszy odglos na swiecie -
Ibishka - mamy całą nową kadrę, jestem jedynym nauczycielem który został i zna dzieci. Nuszę wdrożyć dziewczyny. Do tego zajmuję się też papierkową robotą, a w październiku dużo z tym roboty i nie zostawię dyrektorki samej bo żyjemy ze sobą bardzo dobrze, a wiem że będzie miała duży problem żeby znaleźć za mnie zasstępstwo. Chcę kiedyś wrócić do tej pravy dlatego nie mogła im tak od razi zniknąć mając to wszystko gdzieś...
Ale nie mam co się zastanawiać. Idę jutro na badania krwi, we wtorek mam wizytę. Okaże się jak endo, mam obawy ż kiepsko bo teraz mam 3dc a krwawienia prawie nic. Do tego prawie w ogole skrzepów nie było więc w tym cyklu też słabo było . Możliwe że i tak dostanę leki i karze nam odczekać jeszcze cykl czy dwa... za tydzień się dowiem na czym stoję.
A Tobie dużo spokoju! Najważniejsze że pęcherzyk jest tam gdzie powinien! -
Hej Dziewczyny, robiłam dziś badania i progesteron wzrósł tylko nieznacznie pomimo brania dupka 2x1 - 14.05 z 12.72... Dupka biorę pełne dwa tygodnie..
Glukoza na czczo 4.60 (norma 3.90-5.50), więc chyba ok?
TSH i beta w trakcie wykonywania, zaraz zniosę jajko
-
Poprzednio powiedziała że jest ok ale można trochę podnieść. Myślałam że po dupka skoczy w górę a tu prawie nic.
Chyba lada moment, cały czas odświeżamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 14:27
-
Mam!
TSH 1.1, dwa tygodnie temu 3.29! Chyba trzeba będzie zmniejszyć dawkę Letroxu żebym nie weszłam w nadczynność
I uwaga, beta wg obliczeń miała być min 67 tys, a jest ponad 100 tysięcy!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 14:33
ibishka, PodwojnaMama, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny