Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Jadranka super wyniki
Co do progesteronu - podobno dhupaston działa, ale nie widać tego w wynikach więc jak gin mowi że jest ok to najważniejsze.
Ci do glukozy - a nie miałaś krzywej cukrowej i insulinowej? Takie pojedyncze badanie raczej nic nie powie, ale wyglada ok. Tylko wlasnie to niepełny obraz -
Agu, koniecznie zbadaj tarczycę! U mnie powodem najprawdopodobniej było wysokie TSH (5), zaszłam po obniżaniu dwa tygodnie, przy wyniku 3.8! Czasem naprawdę niewiele trzeba Moja gin uważa że dodatkowo odblokowała mi się psychika bo wiedziałam że się leczę
-
Ah dziewczyny pappa dobra
Co prawda ryzyko nadal jest większe niż powinno być, ale już troche odetchnęłam Jutro ide do jeszcze jednego lekarza niech jeszcze raz obejrzy malucha i niech mu wszystko pomierzy, bo mam spartaczony tamten raport do granic możliwości, ale przyjemność " awanturowania" się zostawię sobie na poniedziałekibishka, PodwojnaMama, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
Byliśmy na serduszkowym
Jest zarodek długości 7 mm z bijącym serduszkiem 125 uderzeń na minutę
Mam jeszcze jedną wizytę za tydzień przed samym urlopem, ale jak na razie jedziemy
A tutaj wiruski, szczególnie dla Agu i Pilik :*
#&*^$/&/$$&(()*&^₩¥£€₩~$#@/$&:;#$%}[€ibishka lubi tę wiadomość
-
U mnie cuda na Wisłą, a raczej Odrą
Nosek jest kości niczego nie brakuje Pani nawet mi to udowodniła pokazują zły obraz innego dziecka. Wszystkie parametry ok wg lekarki a ma certyfikat FMF maluchowi nic nie brakuje zdrów jak rybka:)
Ale tygodnia płaczu nikt mi nie odda
Jadranka Super wieści Rośnijcie zdrowo!
Ibishka trzymam kciuki na Twojego malucha lada moment zobaczysz fikającego brzdąca dobrze pamiętam, że masz wizyte na 14? Czy wcześniej?
Ja w czwartek wyjeżdżam na 2 tyg do Włoch, ale mam nadzieje, że będę miała dostęp do int i się dowiem co tam u wasKaMiszka lubi tę wiadomość
-
Och, ale już piękne dzieciątko Zuza!
Jadranka dzięki!
Ja we wtorek idę do gin i dowiem się czy możemy się starać czy mamy się jeszcze wstrzymać... czekając na wizytę zrobiłam jeszcze badania na toksoplazmozę (oba ujemne), cytomegalie (kiedyś miałam), chlamydie (oba ujemne) i jeszcze czekam na wyniki przeciwciał kardiolipinowych. We wtorek też chcę badanie czystości pochwy. I koniec badań bo to jest bez sensu nakręcanie... -
nick nieaktualnyZuza cudowne wieści teraz będziesz mogła spokojnie odpoczywać na urlopie a Maluszek cudowny masz jakieś przeczucia co do płci?
Jadranka super cudownie jest usłyszeć serduszko
Ps. ode mnie również ciążowe wiruski #&$#&$$#&& wierzę że lada chwila i Wam się uda