Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
pilik wrote:Ogólnie koszty leczenia ginekologicznego są straszne...! Ja mam zaufaną lekarkę prywatnie ale 150zl za zwykła wizytę bierze... chodzę na luxmed do lekarki tylko dla badań, ale też nie zawsze wszystko w pakiecie... ale leki normalnie a na ryczałt bardzo często baaardzo duzo zmieniają! Ja mam heparynę - normalna cena coś 120zl 10 zastrzyków a na R 5zl nie całe...!
Ale mam nadzieję że uda mi się tak że ten stary gin w poradni będzie mi wypisywal skierowania na badania o której będę prosić -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, na NFZ dużo w ciąży refundowanych. Warto mieć jakiegoś.
Ja mam gina jednego prywatnie a drugiego na NFZ i u jednego się leczę a do drugiego po skierowania chodzę . Szkoda za wszystko dopłacać jak nam się należy...! Moja prywatna gin wie o tym na NFZ, ale gen z NFZ nie wie o tej prywatnej :p
U nas zielone światło, endo znośne (jak na panią super! Tak mi powiedziała ), owulacja bedzie dzisiaj/jutro -
nick nieaktualny
-
U nas to nierealne - mąż o 5 wychodzi do pracy, ja przed 7 . Ale u nas bez ciśnienia. Myśleliśmy że trzeba odpuścić cykl, do tego jeszcze antybiotyki dostałam na doleczenie infekcji, ale gin zapewnia że możemy próbować bo nie ma przeciwwskazań nawet z lekami więc spróbujemy na luzie i zobaczymy ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 20:55
-
Trzymam kciuki Pilik, działajcie
A ja się dziś wypieprzyłam w pracy jak długa. Mamy przeprowadzkę i przy wyjściu leżały na płasko kartony żeby podłogi nie brudzić i zahaczylam butem i jeden i poleciałam do przodu na rękę. Nic sobie nie zrobiłam ale teraz się będę martwić do piątku do wizyty co z dzieckiem
Wzięłam na wszelki wypadek dodatkowego dupka wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2017, 22:42
-
No za dużo alternatyw nie ma... herbata z miodem i cytryną, czosnek, ostre chyba tez pomaga, przynajmniej na zatoki.
Na pewno nie wolno aspiryny, paracetamol podobno tak, ale to jeszcze doczytaj
O wit. C czytałam sprzeczne opinie więc może na wszelki wypadek lepiej nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 14:06
-
Ibishka widzialam w superpharm całą serie "leków" prenalen dla kobiet w ciąży. Sa głównie ziolowe, ale może pomoże ?
U mnie na katar i zatkany nos działają inhalacje swoja drogą warto zainwestowac, bo potem przy dziecku napewno sie przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2017, 15:47