Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie wczoraj ovu jedna kreska dziś będę robić koło 18 i zobaczymy tak powiem wam szczerze że mało mnie pobolewa jak na połowę cyklu brzuch. Takie delikatne jakieś ale to widocznie jeszcze nie ten czas .
KaMiszka kiedyś czytałam że testy ovu mogą wykryć wcześniej ciążę niż normalny test.. Bardzo bardzo Ci tego życzę kiedy beta? To by Ci wyjaśniło.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie 4 sikańce negatywne, ovu negatywny, ja objawy na ciążę mam, ale mi się wydaje, że za przeproszeniem odpierdzieliło i widzę to co chcę. Nawet śniłam dwa oddzielne sny, że wysikałam dwie kreski obstawiam spaczoną psychikę.
Jadranka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Różowepaznokcie wrote:U mnie 4 sikańce negatywne, ovu negatywny, ja objawy na ciążę mam, ale mi się wydaje, że za przeproszeniem odpierdzieliło i widzę to co chcę. Nawet śniłam dwa oddzielne sny, że wysikałam dwie kreski obstawiam spaczoną psychikę.
-
nick nieaktualny
-
Zuza_22 wrote:Jak sie wkurze to do rosmanna podaje po test bo w domu mam tylko allegrowe
A jak robiłaś nieraz i wychodziły to te same?
Jak długo w ogóle zanurzasz test? Bo tu nie mam instrukcji w tych testach -
A ja jak się wkurze to nie będę jutro cały dzień ani piła ani sikala to może coś wyjdzie
A powiedzcie mi, jeśli np będzie tak że testy będą negatywne ale skok temp będzie, to znaczy że ovu jest tylko testy felerne? Czy może być skok temp przy bezowulacyjnym?