Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamiszka wiem i gdybym mogła wzielabym trochę tej niepewności, żeby było Ci lżej
Ibisha dla pocieszenia powiem, że mnie zawsze na odwrot bolą
Rany no jeśli tu któraś z jakimiś ciazowymi newsami zaraz nie wyskoczy to naprawdę uznam, że ten marzec to o kant tyłka rozbić...
No pod górkę mamy jak nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Różowepaznokcie wrote:U mnie póki co dalej brak @ i brak objawów na @, ale to dopiero dzień opóźnienia. Temperatury za to dziwne jak na @? Będzie dobrze dziewczyny. Ibishka może lewy jeszcze ruszy nigdy nie wiadomo.
Kurczę ciężko u ciebie z ta temp powiedziec, a wg ciebie ile dni temu byla ovu? -
Zuza_22 wrote:Ibishka a jak tam u Ciebie? Ovu się zbliża?
U mnie cos wystopowała chyba, ale od dziś zaczynamy starania pełną parą
Ja patrze na Twoje temp to mam wrażenie, że ja jestem pół żywa
Na moje temp? Że wysokie mam? dzisiejszą jest mało wiarygodna bo wczoraj wypilam z koleżanką imieninowe wino więc pewnie podskoczyla:-) -
A co do ovu to cośik się zbliża, wczoraj klul mnie prawy jajnik dziś od rana też chociaż teraz np chwilę klul lewy (oby lewusek walczył dzielnie).. Sluz się już zmienił z lepkiego na w wodnisty więc mam nadzieję że testy wkrótce coś pokażą.. Dziś zrobię 1 tylko że akurat na popołudnie idę do pracy. Myślicie że lepiej go zrobić o 15 przed wyjściem, o 21 po powrocie? Czy może w pracy spróbować?
-
Nie chyba bazowa temp nie ma znaczenia wazny skok choc plus tego taki że jest bardziej stabilna niz w poprzednim cyklu ale teraz chyba więcej śpię
Wg moich wyliczeń powinna być w poniedzialek, ale zawsze dwa dni wcześniej moalamr plodny śluz a tersz susza więc coś sie może poprzestawiac
A mały z nami, ale od 20 mamy spokój:P -
Aha:-) może faktycznie się coś poprzestawialo i dopiero będzie później ta ovu u Ciebie
Ja zaczęłam przygotowania do maratonu - czyt. Wydepilowalam nogi .
I tak myślę że nawet jeśli ten cykl będzie z prawego jajnika to potraktuje go jako trening w obserwacji organizmu, temp śluzu itp i w następnym cyklu będę lepiej reagować na sygnały