Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
3h to już dużo myślę, że powinno wystarczyć. Myślę że więcej niz 2-3 to nie wytrzymuje:)
Po kolorze bedziesz wiedzieć im mocz ma większe stężenie tym ciemniejszy, ja kiedys tak dużo piłam, że siusiałam niemal wodą i mądra sie dziwiliam, że nic nie wychodzi :,D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KaMiszka wrote:Tak czysta biel, a wredna mapa dalej zwodzi i nie przychodzi
No u mnie termin miała na dziś, przychodziła zawsze rano, czyt. teraz już normalnie był strzał po nocy i lipa, testy negatywne a miesiączka robi mnie w konia a ja już bym chciała żeby była raz dwa, bo ja tu szturm chce przeprowadzić -
Różowepaznokcie wrote:No u mnie termin miała na dziś, przychodziła zawsze rano, czyt. teraz już normalnie był strzał po nocy i lipa, testy negatywne a miesiączka robi mnie w konia a ja już bym chciała żeby była raz dwa, bo ja tu szturm chce przeprowadzić
-
Różowepaznokcie wrote:No u mnie termin miała na dziś, przychodziła zawsze rano, czyt. teraz już normalnie był strzał po nocy i lipa, testy negatywne a miesiączka robi mnie w konia a ja już bym chciała żeby była raz dwa, bo ja tu szturm chce przeprowadzić
Najgorzej! Trzymajcie się dziewczyny, a ja mocno trzymam kciuki no musi się w końcu udać, oby to był wasz miesiąc -
Dziewczyny, a jak tam samopoczucia?
U mnie wiosna pełną parą, dużo więcej jestem na dworze i to wietrzenie daj mi dużo energi, Boże jak ja kocham wiosnę moja ulubiona pora roku
Powiem wam, że jednak mam fart, ovu wypadnie mi na weekend lub po, a mój M. bidula teraz na drugą zmianę chodzi i wraca po nocach żal by było go męczyć -
U mnie powoli też się rozpogadza, siedzę w pracy, między klientkami tu zaglądam samopoczucie ogólnie dobre, pierwszy raz w życiu brak humorków, bólu brzucha i cycków może rzeczywiście ovu miałam w 22 dc a nie 13 kto to wie. Jeśli chodzi o betę to zrobię w niedzielę jeśli nie przyjdzie.
-
Oo widzisz:-) to się dobrze składa że ovu współpracuje z pracą meza:-D
Mnie też wiosna pozytywnie nastraja i jak się słońce pojawia to od razu jakieś takie jasniejsze myśli:-)
No i wiem że to placebo ale dziś nie biorę już clo i od razu lepiej się czuje, więcej siły i wogole