Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Rożowe w sumie masz i w okolicach 13 i 22 więc tak czy siak byłoby dobrze A gdzie Ty w niedziele bete robisz?
Ibisha takkk ja tez kocham ten stan gdzie nagle mój biust wygląda jak po odwiedzinach u dr Szczyta
Dziewczyny oby ten nastrój nas nie opuścił Z takich pogodnych myśli muszą być maluszki! -
Zuza_22 wrote:Rożowe w sumie masz i w okolicach 13 i 22 więc tak czy siak byłoby dobrze A gdzie Ty w niedziele bete robisz?
Ibisha takkk ja tez kocham ten stan gdzie nagle mój biust wygląda jak po odwiedzinach u dr Szczyta
Dziewczyny oby ten nastrój nas nie opuścił Z takich pogodnych myśli muszą być maluszki!
Oj muszą muszą
Dziś nie zapielam w biuscie kitla w pracy boskie uczucie
Musi być dobrze.. Tak zerkam na słońce i jakoś tak nadzieja wlazla w głowę
Wczoraj wieczorem jeszcze głupio zaczęłam czytać na necie że z jednym jajowodem mam małe szanse i zaczęłam się dolowac.. A dziś rano wstałam z myślą że jeden wystarczy, że na pewno udało się go udroznic na tyle żeby się udało.. Musi się udac.. Musi..! -
Ibisha to cóż to Ty masz za fajną prace, że w kitlu latasz ?
I to jest super nastawienie! Wiem, że jest trudno nie czytać, ale ja bardzo się pilnuje, żeby omijać przykre tematy na forach, bo to niczego dobrego nie daje.
I masz 100% racji jeden w zupełności wystarczy! Ja myśle, że nie bez powodu natura dała nam po dwa -
Zuza_22 wrote:Rożowe w sumie masz i w okolicach 13 i 22 więc tak czy siak byłoby dobrze A gdzie Ty w niedziele bete robisz?
Dziewczyny oby ten nastrój nas nie opuścił Z takich pogodnych myśli muszą być maluszki!
W szpitalu wojewódzkim w Olsztynie albo w miejskim, mamy laboratoria 24h idziesz kiedy chcesz wyniki w miejskim po ok 2-3h zależnie od badania i można podejrzeć przez internet a w wojewódzkim trzeba się przejechać ale tak samo szybko
Ibishka jeden na pewno wystarczy, ważne, że zdrowy i pracujący -
Różowepaznokcie wrote:W szpitalu wojewódzkim w Olsztynie albo w miejskim, mamy laboratoria 24h idziesz kiedy chcesz wyniki w miejskim po ok 2-3h zależnie od badania i można podejrzeć przez internet a w wojewódzkim trzeba się przejechać ale tak samo szybko
Ibishka jeden na pewno wystarczy, ważne, że zdrowy i pracujący
O matko! To ja bym zwariowała mając takie "laboratoryjne" możliwości
U mnie to tylko diagnostyka i to pobrania do 12, nieraz mnie to uchroniło, przed poleceniem na bete -
Zuza_22 wrote:O matko! To ja bym zwariowała mając takie "laboratoryjne" możliwości
U mnie to tylko diagnostyka i to pobrania do 12, nieraz mnie to uchroniło, przed poleceniem na bete
Hehe takie okrojone godziny pracy laboratorium pomagają zaoszczędzić sporo kasy
Mam nadzieję że zdrowy, kontrast przeszedł z trudem, ale przeszedł czyli jajeczko i plemniczki też dadzą radę -
Zuza_22 wrote:Ibisha to cóż to Ty masz za fajną prace, że w kitlu latasz ?
I to jest super nastawienie! Wiem, że jest trudno nie czytać, ale ja bardzo się pilnuje, żeby omijać przykre tematy na forach, bo to niczego dobrego nie daje.
I masz 100% racji jeden w zupełności wystarczy! Ja myśle, że nie bez powodu natura dała nam po dwa
Jestem fizjoteraputka:-D tzw biały personel więc kitelek jest chociaż jak długo będę brała te badziewia to w żaden się nie zmieszcze:-) -
nick nieaktualnyPowiem Wam ze ta niepewność jest straszna, jak ma się zjawić to lepiej żeby to zrobila już, bo tylko niepotrzebnie cykl mi wydłuża i wszystko przesuwa. Masakra jakaś mega mnie to irytuje
A co do laboratorium to u mnie w mieście jest czynne tylko od 7-15 od pn do pt w okolicy laboratoria tak samo, a jak sie pracuje to jest w ogóle mega problem.
Zuza ja też mam nudna pracę biurowa -
Praca biurowa ma swoje plusy
Ja na codzień mam do czynienia z środkami do dezynfekcji dość silnymi, chorymi ludźmi, nieraz muszę komuś pomóc wstać czy dźwignac, pokazywać ćwiczenia itp i to nie za dobrze dla staran:-( ale przynajmniej się wyszaleje jak dziecko przez dzień i energia mi się nie kumuluje za bardzo -
KaMiszka wrote:Powiem Wam ze ta niepewność jest straszna, jak ma się zjawić to lepiej żeby to zrobila już, bo tylko niepotrzebnie cykl mi wydłuża i wszystko przesuwa. Masakra jakaś mega mnie to irytuje
A co do laboratorium to u mnie w mieście jest czynne tylko od 7-15 od pn do pt w okolicy laboratoria tak samo, a jak sie pracuje to jest w ogóle mega problem.
Zuza ja też mam nudna pracę biurowa
Powiem Ci ze bardzo Ci współczuję tej niepewności. Jest okropna na pewno chciałabyś już pójść '' dalej '' a tu dalej jesteś w zawieszeniu i nadziei.. Ale może akurat finał będzie zielony? ile już masz dpo? -
nick nieaktualnyWg ovu 10dpo a wg mnie 13dpo. Wczoraj sprawdzałam szyjke jest mega nisko jak na @ dzisiaj temp lekko w górę poszła, no i czekam i czekam jak na szpilkach na tą wredna @. I wiem że to raczej antybiotyk spowodował przesunięcie a nie fasolka a to jeszcze bardziej doluje. A dzisiejszy test robiłam o czułości 10 co mnie utwierdzilo w moim przekonaniu.
-
Kamiszka, a te pierwsze testy to takie super pozytywne Ci wyszły? Bo jeśli ovu ma rację to ten spadek temp faktycznie mógłby oznaczać implantacje jak Ibiszka ostatnio mówiła, bo przyznam szczerze, nie widziałam wykresów, żeby temp z powrotem urosła w przypadku @- tak jak dziś u Ciebie
-
Ja to bym chciała mieć pracę biurową Jestem chemikiem, robię doktorat i codziennie wdycham opary rozpuszczalników. I jeszcze moje durne koleżanki nie pozwalają okna otworzyć bo im zimno Jak tylko zobaczę dwie kreski idę do domu pisać pracę (i chcę zobaczyć minę swojego promotora )
-
A z innej beczki to robiłam wczoraj i dziś testy ovu i wczoraj wyszedł cień na testowej, a dziś wyraźna krecha choć dalej słabsza od kontrolnej (dziś jest 12 dpo) Ale to tak bardziej dla zabawy bo mi dużo testów ovu zostało Jutro robie normalne testowanko. Jestem dobrej myśli bo od dwóch dni ćmi mnie podbrzusze a nigdy tak nie mam na okres. Oprócz tego piersi bolą bez przerwy i powychodziły mi żyły. Trzymajcie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2017, 17:20
-
Jadranka wrote:A z innej beczki to robiłam wczoraj i dziś testy ovu i wczoraj wyszedł cień na testowej, a dziś wyraźna krecha choć dalej słabsza od kontrolnej (dziś jest 12 dpo) Ale to tak bardziej dla zabawy bo mi dużo testów ovu zostało Jutro robie normalne testowanko. Jestem dobrej myśli bo od dwóch dni ćmi mnie podbrzusze a nigdy tak nie mam na okres. Oprócz tego piersi bolą bez przerwy i powychodziły mi żyły. Trzymajcie kciuki
Ktoś w końcu musi zacząć zielona fale -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJadranka wrote:A z innej beczki to robiłam wczoraj i dziś testy ovu i wczoraj wyszedł cień na testowej, a dziś wyraźna krecha choć dalej słabsza od kontrolnej (dziś jest 12 dpo) Ale to tak bardziej dla zabawy bo mi dużo testów ovu zostało Jutro robie normalne testowanko. Jestem dobrej myśli bo od dwóch dni ćmi mnie podbrzusze a nigdy tak nie mam na okres. Oprócz tego piersi bolą bez przerwy i powychodziły mi żyły. Trzymajcie kciuki
A za Ciebie trzymam ogromnie kciuki i jutro rano koniecznie daj znać co wyszło, ale czuję że będzie dobrze -
Jadranka wrote:Ja to bym chciała mieć pracę biurową Jestem chemikiem, robię doktorat i codziennie wdycham opary rozpuszczalników. I jeszcze moje durne koleżanki nie pozwalają okna otworzyć bo im zimno Jak tylko zobaczę dwie kreski idę do domu pisać pracę (i chcę zobaczyć minę swojego promotora )
To masz głowę!Ja do dziś zle wspominam nauke tablicy Mendelejewa maglowanej co semestr