Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
O kant tyłka rozbić te testy...
Naprawde lepiej wydać te 20-25zl w miesiącu i robić tylko 5 dni te testy, poniżej dowód....
Jestem zła i szczęśliwa za razem, że jednak ciało w konia mnie nie robi, jajniki kłują jak szalone chyba przesadzilam z inofemem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d52a7a1cd950.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 20:00
-
nick nieaktualny
-
Oby się zadomawiał. Rok temu 19.03 właśnie dowiedziałam się, że będę mamą dlatego tak "leję" na te testy
Kurcze, i po co ja te 100 ovu brałam jak to tak mało skuteczne ee będę miała co robić trza będzie rossmanowe brać w odpowiednim czasie.
Zuza działaj! :* -
nick nieaktualnyIbishka jak masz możliwość to zaopatrz się w apteczne, i będziesz miała porównanie bo niektórym osoba i te z allegro dobrze wskazują.
Różowepaznokcie paznokcie jutro z niecierpliwością będę czekać na Twoja betęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2017, 20:48
-
Różowepaznokcie wrote:Wiecie co, mój Mąż namawia mnie żeby jeszcze poczekać, ale ja chyba jednak pojadę, najwyżej 20zł zmarnuję i z zawodu może ten okres dostanę
Mężowie ahh co oni tam widzą
Czekanie fajne nie jest
To leć i wróć z dobrymi informacjami -
Zuza_22 wrote:No niestety nie ma co im wierzyć
Ibishka ovu napewno będzie! Zwłaszcza jeśli wszystko inne krzyczy, że tak ma być
A wy dziewczyny wysikać mi tu w końcu dwie kreski:) -
Zawsze w okolicach 9-10dc czułam mega ból i klucie jednego jajnika.. W tym cyklu jest inaczej czułam wtedy delikatne pokluwanie i cmienie i teraz też tak cmi ale bez szaleństw
No ale zobaczymy dziś 11.dc - nie pije i nie sikam do wieczora %-)
No bo przecież to raczej niemożliwe żeby clo mi zatrzymało ovu naturalne nie? Bo clo tylko i wyłącznie stymuluje produkcję jajeczek-hmm..
Dziewczyny jak Dziś samopoczucia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 07:05
-
KaMiszka wrote:Ibishka jak masz możliwość to zaopatrz się w apteczne, i będziesz miała porównanie bo niektórym osoba i te z allegro dobrze wskazują.
Różowepaznokcie paznokcie jutro z niecierpliwością będę czekać na Twoja betę -
nick nieaktualny
-
KaMiszka wrote:Dziewczyny ja oczywiście biel aż razi, nie będę już robila testu bo już mam nerwy jak cholera. Poczekam do przyszłego wtorku, o ile @ się nie zjawi, jak nie przyjdzie to idę do gine żeby dał coś na wywołanie
-
KaMiszka wrote:Dziewczyny ja oczywiście biel aż razi, nie będę już robila testu bo już mam nerwy jak cholera. Poczekam do przyszłego wtorku, o ile @ się nie zjawi, jak nie przyjdzie to idę do gine żeby dał coś na wywołanie
Kamiszka trzymaj się
Kurczę no nie rozumiem, po prostu nie rozumiem... natura naprawde lubi z nas kupić -
nick nieaktualny