Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ibisha mnie w sumie nie zawsze cos boli
Trzymam kciuki, żeby ta uparta ovu dala o sobie znać!
U mnie coś podskoczylo, ale 1 raz od ponad roku spałam 6h bez wstawania, a to też ma wpływ:/
Sama nie wiem co robić M. dopadla wiosenna alergia oczy zaplakane, zasmarkany chodzi - ledwo to dycha, chyba mu dzis odpuszcze -
Słyszalyscie o teorii że w okresie płodnym przed owulacja następuje obniżenie temperatury podstawowej spowodowane tym że plemniki wola niższe temp? Ja miałam takie w okolicach 36.5-36.6, a teraz drugi dzień okolice 36.3-4..
Zauzwazylyscie coś takiego u siebie? -
Zuza_22 wrote:Ibisha mnie w sumie nie zawsze cos boli
Trzymam kciuki, żeby ta uparta ovu dala o sobie znać!
U mnie coś podskoczylo, ale 1 raz od ponad roku spałam 6h bez wstawania, a to też ma wpływ:/
Sama nie wiem co robić M. dopadla wiosenna alergia oczy zaplakane, zasmarkany chodzi - ledwo to dycha, chyba mu dzis odpuszcze
Ale to jest złośliwość natury że akurat na dni płodne ich coś zawsze łapie.. -
O proszę o teorii z plemnikami nie słyszałam ale faktycznie gdzieś kiedyś czy. że temp przed ovu spada choć to podobno nie jest reguła. Umnie też spadła, ale w poprzednim cyklu byl dużo drastyczniejszy spadek.
A wczoraj własnie patrzyłam na twój wykres i też sobie mtslslam, że ovu musi być za rogiem skoro tak spada
Myślę, że jutro max po jutrze podskoczy -
Same cykle byly 27 dni. Teraz mamy wyjatek. Z wydlyzrniem mialam na mysli same miesiaczki z 3 do 5 dni. Z godzine temu cos mi strzelilo w brzuchu az sie zdziwiłam i juz mam pierwsze plamki na papierze, wiec @ witamy.
Ibishka wspueram w maratonie
Zuza inne czesci moze alergii nie mają hihihiZuza_22 lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:Zuza a Twoja dzisiejszą temp to myślisz że to już skok??
Ogólnie w zeszlym cyklu nie miałam takiego jednorazowego skoku tylko przez 2-3 dni rosła i tak mniej wiecej została. Wiec mysle, że to już początek
Gdzies wyczytalam że tak może byc-pomalu rosnac bo niby organizm różnie reaguje, ale ja to bym wolała taki skok do sufitu na raz
Staram sie nie swirowac ale tez sie zastanawiam czy poziom progesteronu ma wplyw tzn. ze jak masz go duzo to czy znacznej rośnie itp w tym cyklu tez zbadam
Czarna magia poprostu -
nick nieaktualny
-
Różowepaznokcie wrote:Same cykle byly 27 dni. Teraz mamy wyjatek. Z wydlyzrniem mialam na mysli same miesiaczki z 3 do 5 dni. Z godzine temu cos mi strzelilo w brzuchu az sie zdziwiłam i juz mam pierwsze plamki na papierze, wiec @ witamy.
Ibishka wspueram w maratonie
Zuza inne czesci moze alergii nie mają hihihi
Aaaa to źle zrozumiałam
Marcowa fala nam nie wyszla, ale spokojnie kwiecień będzie masz
Hahaha pewnie reszta zdrowa, ale mój to klasyczny przypadek umierajacego na katar straszenie chodzi zły jak jest chory i wczoraj pierwszy raz pow. że taki sex na hura jest dziwny i dodał, że stary się chyba robi (co mnie zmartwiło troche )
Ale też tesknie za normalnością, bo nawet bez płodnych dni nie potrafie nie myśleć i zaprzatam głowę pierdołami -
No a im się człowiek bardziej zaczyna interesować tym jest gorzej!
Ja też czekam z wyteskmieniem na ten skok %-)
Tylko ta suchość mnie zastanawia na przyszły cykl chyba sobie kupię ten żel o którym dziewczyny pisaly parę stron wcześniej bo Masakra.. Mecz się tu człowieku -
Zuza_22 wrote:Aaaa to źle zrozumiałam
Marcowa fala nam nie wyszla, ale spokojnie kwiecień będzie masz
Hahaha pewnie reszta zdrowa, ale mój to klasyczny przypadek umierajacego na katar straszenie chodzi zły jak jest chory i wczoraj pierwszy raz pow. że taki sex na hura jest dziwny i dodał, że stary się chyba robi (co mnie zmartwiło troche )
Ale też tesknie za normalnością, bo nawet bez płodnych dni nie potrafie nie myśleć i zaprzatam głowę pierdołami
No żebyś wiedziała. Ostatnio w trakcie dzialan się zlapalam ma tym że się zastanawiałam czy mam otwarta szyjke i czy plemniki przejdą i miałam obraz ten z linku przed oczami i wtedy stwierdziłam o niee to już przesada i się szybko ogarnelam..
Ale czasem myślę że chec zostania mama robi ze mnie straszna wariatke..heh -
ibishka wrote:No żebyś wiedziała. Ostatnio w trakcie dzialan się zlapalam ma tym że się zastanawiałam czy mam otwarta szyjke i czy plemniki przejdą i miałam obraz ten z linku przed oczami i wtedy stwierdziłam o niee to już przesada i się szybko ogarnelam..
Ale czasem myślę że chec zostania mama robi ze mnie straszna wariatke..heh
Boże mam to samo! A mówią, że wizualizacja dziala:P ja to sie tylko martwie, że tak już zostanie
Na szczęście w ciąży nam to wynagradzą