Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Kurdeee test ovu znowu neg. Śluzu brak. Jak nic będzie bezowulacyjny:-( i to akurat przy clo
a jakie masz testy ovu?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Mi te z Allegro jeszcze nigdy nie wyszły pozytywne. Jest kreska testowa i ewentualnie cień drugiej.
A stosujesz olej lniany albo z wiesiołka?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Ja dopiero w tym cyklu zaczęłam pić wiesiołek - ohyda! No ale czego się nie robi do tego 1-1,5 l dziennie samej wody.
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuje za wsparcie, z pracy niestety nie udało się uciec, ale teraz już leżę w domku i objadam się slodkosciami i pistacjami (zawsze dużo jem słodkiego i slonego jak mam @) popijając herbatka
Różowepaznokcie paznokcie bardzo mi przykro widzę że zaczelysmy i skonczylysmy cykl w tym samym czasie. Kolejny cykl musi być tym szczęśliwym, głowa do góry -
nick nieaktualny
-
Ja kiedyś piłam babke płesznika na odchudzanie takie samo świństwo:P
Wiecie co chyba muszę zwrócić honor testom z allegro
14 dc - negatywny
15 dc - pozytywny
16 dc - negatywny
A facell cały czas pozytywne dam sobie rękę uciąć że gdybym je zrobiła w 13 dc też taki by byl a w teorii uznaje sie tylko pierwszy pozytyw
Allegrowe wylapuja spadek hormonu, tamte chyba aż za czułe są