Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Haha Emi dobre! Szewc w dziurawych butach chodzi, stare powiedzenie ale prawdziwe
A jak w ogóle Twoja druga połówka to wszystko przyjęła itp?
Zapytał "Na prawdę?" Przytulił mnei mocno i zaraz powiedział "przepraszam" i wyszedł na minutę i wrócił z czerwonymi oczami Dziwny widok widzieć mojego M z czerwonymi oczami ! Wzruszył się chłopakJadranka, Zuza_22 lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie. Byłam u gina i trzymał mnie chyba z pół godziny. oglądał wszystko dokładnie. Mówił, że jeśli ciąża jest to bardzo wczesna i wysłał mnie jeszcze raz na bete. Dzisiaj ma do mnie dzwonić z wynikami. Ale wczoraj na maxa się pokłóciłam z narzeczonym. Powiedział mi takie słowa, że zapamiętam je i nie wybacze mu do końca życia.. zdenerwowałam się strasznie, trzasnęłam drzwiami i wyszłam z domu. Siedziałam w tym upale..
wieczorem dostałam tak silnego bólu brzucha i głowy, że myślałam że zemdleje.. i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu pojawił sie różowy śluz a w nim była jedna czerwona kropka krwi wielkości główki od szpilki. A dzisiaj boli mnie lewy jajnik i troche krwawie.. Nie wiem co mam myśleć.. -
Ibisha, ale skubany ma wyczucie No jednak natura jest mądra nasze babcie raczej kalendarzyka nie miały
Emi, noo piekna reakcja Naprawde cos jest w tym, że faceci przy dzieciach pękaja:) Ja mojego M. tylko raz w życiu widziałam płaczącego jak małego w szpitalu zobaczył
Trzymam mocno kciuki
Katie miło, że do nas dołączyłaś
Narzeczonym się nie przejmuj już nie raz nie jedna z nas chciała ich pogonić w siną dal Jeśli to Twój szczęśliwy cyk i pod sercem nosisz już maluszka to nic się nie martw, niewielkie plamienie nie jest groźne, a i nerwami tez sobie nie zaprzątaj glowy,to tez raczej nie zaszkodzi:) Trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:27
emi2016, Agu27 lubią tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Ibisha, ale skubany ma wyczucie No jednak natura jest mądra nasze babcie raczej kalendarzyka nie miały
Emi, noo piekna reakcja Naprawde cos jest w tym, że faceci przy dzieciach pękaja:) Ja mojego M. tylko raz w życiu widziałam płaczącego jak małego w szpitalu zobaczył
Trzymam mocno kciuki
Katie miło, że do nas dołączyłaś
Narzeczonym się nie przejmuj już nie raz nie jedna z nas chciała ich pogonić w siną dal Jeśli to Twój szczęśliwy cyk i pod sercem nosisz już maluszka to nic się nie martw, niewielkie plamienie nie jest groźne, a i nerwami tez sobie nie zaprzątaj glowy,to tez raczej nie zaszkodzi:) Trzymam mocno kciuki
O tak, ja mojego tylko raz widziałam dotąd płaczącego, a byłą to bardzo przykra dla niego sytuacja (znamy sie 9 lat). Tym bardziej wzruszyłam się jak zobaczyłąm te jego czerwone oczy -
Zuza jak zmieniłaś obrazek przy loginie to w pierwszym momencie myślałam że mamy kogoś nowego jeszcze
Katie trzymaj się. Faceci są jacy są, nieraz potrafią zalezc za skórę, ale bądź silna. Oni nas bardzo kochają tylko ta ich cholerna męska głupota czasem bierze górę. Ściskam mocno :-*
I kiedy będziesz wiedzieć jak wygląda sytuacja
Az mam ciary jak czytam o tym krwawieniu no u mnie wszystko wyglądało podobnie. Mam nadzieję że finał będzie zielony i szczęśliwy!! -
nick nieaktualny
-
Hej, mogę dołączyć?
Nasz 5 cykl starań " na serio", ja po 1 poronieniu 6tc ale nie poddajemy się Widocznie jeszcze nie nasz czas Staramy się o pierwsze dzieciątkoemi2016 lubi tę wiadomość
Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość.
Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie
11 CS
LH/FSH w normie
Prolaktyna 24.9
Anemia
Szelazo+KwasFoliowy
1cs z Castagnusem -
Dzisiaj lekarz miał do mnie dzwonić i się nie doczekałam. Sama do niego dzwoniłam kilka razy i nikt nie odebrał. Może coś mu "wypadło" i miał urlop, nie wiem. Jutro spróbuję zadzwonić. Jak się nie da to podjadę i zobaczę co się dzieje dam znać jak już będę coś wiedziała
emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny