Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Dziewczyny no zglupialam do reszty. Wczoraj zaczął mnie pobolewac brzuch więc ucieszona że @ Bedzie, a dziś jaka temp? Czyżby to była owu? Ale jak, jakim cudem? Czy to zbieg okoliczności z tą temp..?!
Kurcze ciężko przewidzieć chyba trzeba poczekać do jutra jak urośnie go chyba jednak ovu -
Zuza_22 wrote:A jak tam u Ciebie samopoczucie ?
Waham się czy jutro nie testować, dziś jest 8/9 dpo. Za tydzień mamy lecieć do Włoch i chciałabym wiedzieć na czym stoję, czy mogę lecieć czy mam szukać autokaruibishka, emi2016, Zuza_22 lubią tę wiadomość
-
Zuza_22 wrote:Emi mogę mieć niedyskretne pytanie?
Zawsze mnie ciekawi jaki śluz w ciąży? I czy w ogóle zauważyłaś różnicę w tym cyklu pod tym kątem?
Lecisz jutro na bete?
Lecę jutro na betę Powiem Ci szczerze, że ogólnie starałam się w tym miesiącu olewać objawy i nie zwracać na nie uwagi Ale chyba nie ma większej różnicy niż zawsze ? Jest kremowy, ale lekko się rozciąga, śliski. -
nick nieaktualny
-
Jadranka noo to taka bzdura trochę przy cyklach do 30 dni w miare spoko się to liczy, ale ja np zachodząc w ciążę mialam cykle po 40 wiec idac na pierwsze usg gdzie nie było widać nic poza pęcherzykiem "bylam" w 6 tyg
Na szczęście date porodu koryguja usg choc tyg i tak liczone sa postaremu wiec finalnie urodzilam w 42tyg czyli w teori przenosiła, a w praktyce urodziłam dokładnie o czasie -
Jadranka wrote:Samopoczucie pozytywnie. Mam przeczucie ze się udało... (głupia ja). Wczoraj i przed wczoraj kłuł mnie jajnik z którego (chyba) była owulacja.
Waham się czy jutro nie testować, dziś jest 8/9 dpo. Za tydzień mamy lecieć do Włoch i chciałabym wiedzieć na czym stoję, czy mogę lecieć czy mam szukać autokaru
Ja też sie tak jakoś czuje, chyba przez z Donga mam całkiem inny cykl, ale strasznie boje sie nakręcać juz nie chce tego smutku. Choć nadzieji we mnie wiele
Nic tylko trzymac kciuko jeszcze tylko 3-4 dni i wszystko się wyjaśniemi2016 lubi tę wiadomość
-
Emi trzymam kciuki! Musi być dobrze!
Zuza mam nadzieję że dni szybko zleca..
A u mnie Coraz bardziej zaczynam myśleć że o była owu.. Dzisiejsza temp jest krokiem w te stronę..
Jeśli by się okazało że to była owu to mój M. Ma świetne wyczucie.. Kiepsko się czułam jakąś taką zmęczona i bolał mnie brzuch i poszłam spać.. A zaraz po północy budzi mnie M. Z miną szczeniaka z zapytaniem : szybki seks? No wiesz bo jak masz mieć okres a tak ładnie wyglądasz przez sen.. I miał wszystko przygotowane łączne z conceive:-D więc nie miałam mu serca odmawiać heh
A rano skok temp..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 07:28
emi2016, Agu27 lubią tę wiadomość
-
Ibishka - oby to było to ! Mocno trzymam kciuki
Zuza - nei nakręcaj się, ignoruj objawy jak ja, na zdrowie Ci to wyjdzie
Kamiszka i Jadranka - dzięki za kciuki, trzymajcie mocno !
Ja już się zbieram na podłączenie pompy insulinowej - nie ma co bobas miał przeczucie kiedy się pojawić Gdyby pojawił się wcześniej musiałby na to cudo poczekać, a to najlepsze dla rozwijającego się bobasa, przy mamie z cukrzycą
A przed podłączeniem upuszczę trochę krwi na betę Wstyd się przyznać, ale zdradzę Wam, że jestem pielęgniarką i boję się igieł ;P (w sensie, gdy ktoś mnie kłuje, dlatego na początku nie chciałam pobierać krwi - żeby nie zadawać komuś bólu, ale przecież to dla dobra tej osoby, a nie dla mojej przyjemności )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 07:48