Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny Nie wiem jakim cudem ale minimalna szansa jest, no ale zobaczymy jak to się potoczy.
Test robiłam w niedzielę ale wyszla biel vizira, gin powiedzial że na test mogło być za wczesnie. Jutro testu nie zrobię bo niestety w domu nie posiadam, i napewno z pracy do końca tygodnia nie będę mogła wyjść na betę. Więc muszę czekać do czwartku chyba że wcześniej przywita mnie @ -
Zuza_22 wrote:Jejku ja mam cykle 27 dni, a dziś 33dc
Jezu jak to się wlecze, a na @ się nie zanosi
Normalnie miałabym juz 5dc, za ok. Tydzień byłaby owu, a tak to guzik
Nie marudzić Wiesz już w czym problem - że do zapłodnienia dochodzi tylko nie może się zagnieździć. Na pewno da się to łatwo farmakologicznie rozwiązać. Idź po @ do giną i nie wychodź bez dupka czy innych podczymywaczy.
A może też więcej wina na endo? Ja już zaczęłam alkoholizację, choć nie wiem czy ma to sens, skoro jeszcze się złuszczam
-
nick nieaktualny
-
KaMiszka wrote:Zuza nim się nie obejrzysz @ przyjdzie ale fakt to się mega służy. A gdzie się podział Twój avatar?
Dziwnie, rzeczy mi sie z tym avatarem dzieją jak wchodze w ustawienia to mi ustawia zdjecie jakie mam w tel
Dlatego czekam az się naprawi bo ostatnio tez wlaczaly mi się zdjecia jakie mam w tel i znikl mi calkiem ten co miałam na poczatku -
nick nieaktualny
-
hej mateczki i przyszlemateczki
to ja Carollx26
zmienilam konto bo z tamtym mi sie pomieszalo.
ostatnie 3 dni mialam plamienie, a raczej zabarwiony krwia sluz. ostatnio 18 maja w czasie gdy miala byc owulacja.
dzis po poludniu zrobilam test clearblue digital ( ten z wyswietlaczem ) na ekranie wyszedl negatywny ale ja go rozebralam na czesci. i ja widze druga kreske. widzicie tez ?
https://zapodaj.net/6ec93e377db1e.jpg.html -
nick nieaktualny
-
nie mam mozliwosci zrobienia bety .. powiedzialam mojemu zeby kupil jeszcze raz test ale juz nie digital tylko norrmalny
moj widzial tylko na zdjeciu i twierdzi, ze on nie widzi, bo przeciez musi byc druga mocna kreska nie wie ze jak wczesna ciaza to nie pokaze :DD: -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KaMiszka a beta? Mojej siostrze test wyszedł dopiero jak serduszko zobaczyła. A wcześniej nic..
Ja chyba zmienię miejsce pomiaru bo buzia jest bardzo subiektywna..
Zawsze mierze temp tak 6.15 i dziś przebudzilam się dosłownie parę minut przed 6 i było 36.7 i jeszcze się drzemlam i mierzyłam jakoś 6.30 i było 36.88
U mnie KaMiszka też biel vizira. Z ciekawości zrobiłam..
Brzuch pobolewa na @ i niedobrze jak cholera..