Starające się z rocznika 90'
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle wiecie co jest niesamowite?
W 1 ciązy od samego poczatku "śmierdziało" mi gotowane mięso, całkowicie zaprzestała gotowania zup itp
Teraz przy ciążach biochemicznych było dokładnie to samo, dlatego tak moje nadzieje rosły bo dosłownie "czułam' ciążę w powietrzu
I niech mi ktoś wyjaśni jak to działa, że organizm reaguje pomimo, że ciążowego hormonu jeszcze brak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to faktycznie maleństwo w takim razie kciuków nie puszczam
A pow. co by to mogłobyć gdyby nie ciążą?
O kurcze 7 dni, ale cię meczy. U mnie właśnie 4-5 z czego 1-2 to kulminacja, ale i tak bez szału a potem to już niewiele. No nic czekam, na 12 umówie się do dr, podpytam też o acard czyt trochę, że pomaga w zagnieżdzeniu wspominała mi też o nim inna lekarka -
nick nieaktualnyNo on jest nastawiony na pecherzyk ciążowy, powiedział jedynie ze jak przez 2tyg @nie przyjdzie to mam się do niego znowu zgłosić, i kazał codziennie testy robić i sprawdzać czy jest pozytyw.
No te 7dni męczy, chciałabym żeby były to @ 4-5 dniowe jak u Ciebie o akardzie też słyszałam, może warto spróbowaćZuza_22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Raz miałam taką sytuację, że okres sie spóźniał, multum testów i dwie bety w tym druga w 35dc w dniu wizyty negatywna (zapisalam sie w ogóle z powodu plamienia w 22dc bo miałam tylko raz do tamtej pory w tak czasie, podczas implantacji). Endo było liche bo 9mm ale było widać w macicy czarną owalną plamę, no coś jak pęcherzyk ciążowy i to 6mm co by odpowiadało wiekowi ciąży, ale testy negatywne. Okres przyszedł spóźniony 2 tygodnie, był tak samo obfity jak zawsze.
Do tej pory nie wiem co to bylo, może zaczęło sie złuszczać i zrobił się krwiak a hormony nie pozwoliły na @.
W każdym bądź razie w następnym cyklu już zaszłam, ale sie posypało
Dopiero teraz jest lepiej, na pewnych lekach których nie brałam w poprzednich ciążach. To jest moja najdłużej trwającą ciąża po tej donoszonej.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016